15 Sene Sonra Merhaba.
-
maserati bunu yazdı
Ben de diyorum bu eskimiş lamer kokusu nereden geliyor
Arkadaşın gecmiş vukuatlarını hic hatırlamıyorum. Hatırlıyorsanız anıları tazeleyelim. Şu trojan yedirmeye calışma olayı feciymiş . Hades niye oyle bir halt yaptığınıda anlatır mısın ?
-
eski tbt de rene bile müritlere sövüyormus görüyonuz mu :D
simdi cok medeni olduk hiç güzel degil bence :D
-
do_som bunu yazdı
Özgün küfür etme yarışmaları düzenlenirdi o da bir şey mi?
-
do_som bunu yazdı
Holyone küfür sayıcı yok muydu? Niye garipsediniz ki. Mirce girip başlatınca bir süre sonra biz düşersik o ayrı.
Bu arada benim de az kalmış 15 seneye. Bir ödül falan verilebilir mesela. 3 5 gün ban falan?
-
Olm siz manyak mısınız? Bizim burada dostluklarımız vardı. İnsanlara ne diye böyle konu açıp , aptal saptal sitelere yönlendireyim. Şimdi gördüm bir çoğunu. Cigicigi'yi hatırladım. Mirc'de #CC kanallarında kart dağıtıyorlardı vay amk :) Bu arada ben herhangi bir giriş yapmadım arkadaşlar. Boşuna hafiye kesilmenize gerek yok. Daha dün şifremi unuttum diyip , o şekilde giriş yaptım. Yani boşuna kasmayın.
-
italyan bunu yazdımaserati bunu yazdı
Ben de diyorum bu eskimiş lamer kokusu nereden geliyor
Arkadaşın gecmiş vukuatlarını hic hatırlamıyorum. Hatırlıyorsanız anıları tazeleyelim. Şu trojan yedirmeye calışma olayı feciymiş . Hades niye oyle bir halt yaptığınıda anlatır mısın ?
Yok be ya. İnsan takıldığı ortama trojan vs atar mı? Kaldı ki , 2005'te askere gittim sonrasında bu işlerle hiç ilgilenmedim bile. Başlığı ilk defa gördüm.
-
bitane eleman vardı komşusu buna köpeği emanet etmişti oda köpeğimi ne sikmişti onu hatırlayan varmı asD:ÇSADASDASDAsdadasd
-
yuh amk. o neymiş ya. hahahaha
-
HaDeS bunu yazdı
Olm siz manyak mısınız? Bizim burada dostluklarımız vardı. İnsanlara ne diye böyle konu açıp , aptal saptal sitelere yönlendireyim. Şimdi gördüm bir çoğunu. Cigicigi'yi hatırladım. Mirc'de #CC kanallarında kart dağıtıyorlardı vay amk :) Bu arada ben herhangi bir giriş yapmadım arkadaşlar. Boşuna hafiye kesilmenize gerek yok. Daha dün şifremi unuttum diyip , o şekilde giriş yaptım. Yani boşuna kasmayın.
Huyları kurusun hocam, her şeyi evirip çevirmeden, kurcalamadan bırakmazlar. :)
-
Onlarda haklı. Konulara bakıyorum da.. Muhtemelen bir sıkıntı oluşmuş. Ya biz kimiz kısmında unutmadık başlığı altında bazı nickler var. Onlar kimdi? Bişe mi oldu?