15 Sene Sonra Merhaba.
-
Hahahaha resmen utanıyorum. :))) Çocukluk yıllarımızmış.. Kızı yakaladım. Çocuğu dövdüm. Sonra onlar evlendi sanırım :D O zamanlar sakarya'da yaşıyordum. Şimdi İstanbuldayım. Daha güzel noktalara geldik. Bir arkadaş ''hala lamerliğe devam mı'' yazmış. Yıl 2018 kardeşim , ne lameri ne hackeri. Gençtik , eğlendik geçti.. Ankaralı , tıp öğrencisi bir ablamız vardı. Bayaa makara birisiydi fakat nickini hatırlayamadım. O zamanlar ya cehennem.com yada cyberwarrior tayfasıyla kavga ediliyordu. Mail çalmalar , ddos filan. Yada ip adresinden pclere girmek.
-
HaDeS bunu yazdı
Hahahaha resmen utanıyorum. :))) Çocukluk yıllarımızmış.. Kızı yakaladım. Çocuğu dövdüm. Sonra onlar evlendi sanırım :D O zamanlar sakarya'da yaşıyordum. Şimdi İstanbuldayım. Daha güzel noktalara geldik. Bir arkadaş ''hala lamerliğe devam mı'' yazmış. Yıl 2018 kardeşim , ne lameri ne hackeri. Gençtik , eğlendik geçti.. Ankaralı , tıp öğrencisi bir ablamız vardı. Bayaa makara birisiydi fakat nickini hatırlayamadım. O zamanlar ya cehennem.com yada cyberwarrior tayfasıyla kavga ediliyordu. Mail çalmalar , ddos filan. Yada ip adresinden pclere girmek.
Valla şimdi minecraft server açıyor şeyhimiz. Mürit kesiyoz filan. Çok değişti herşey. Bitcoin, elon musk, twitter filan. O zamanlara bi pm atsak baya zengin olurmuşsun ha :D
-
cigicigi , cehennem ,cyber-warrior, mr chaos /melihşah bide bunların fanzin gibi bir yayınları vardı,ne günlerdi....
hak yolu tahribat.com'da buldum. kasıntı olmayan , rahat, paylaşımcı , geyik forum ortamı. 2018de geri geldim iyi ki de gelmişim , neşelenip bişeylere yeniden heveslenmemi sağladı. -
HaDeS bunu yazdı
Hahahaha resmen utanıyorum. :))) Çocukluk yıllarımızmış.. ....Gençtik , eğlendik geçti..
Duygularıma tercümansın :)
-
Selam eski tayfanın burada olması sevindirici:)
selam olsun hepsine..
-

-
oinomaos bunu yazdı

hahahahhah hastayım seviyorum bizim bu müridlerin araştırma geliştirme yetisine.
bizim müridlerden kaçmaz hocam :)
-
oinomaos bunu yazdı

belki de ona uzun gelmiştir zaman ya da onun alemi başkadır bizim burda 1 saat 60 dakika ise onlarda daha fazladır. Kim bilir ? aynştayn bilir.
-
https://www.tahribat.com/forum/bakmadan-gecmeyin-sapsari-oldum-22407
asasadasdasasadsadfgdfddsas :)))))))))9
-
ilteris bunu yazdıoinomaos bunu yazdı

belki de ona uzun gelmiştir zaman ya da onun alemi başkadır
çok güldüm lan gözümden yaş geldi mnkym :))