15 Sene Sonra Merhaba.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaDeS
    HaDeS's avatar
    Erkek

Hahahaha resmen utanıyorum. :))) Çocukluk yıllarımızmış.. Kızı yakaladım. Çocuğu dövdüm. Sonra onlar evlendi sanırım :D O zamanlar sakarya'da yaşıyordum. Şimdi İstanbuldayım. Daha güzel noktalara geldik. Bir arkadaş ''hala lamerliğe devam mı'' yazmış. Yıl 2018 kardeşim , ne lameri ne hackeri. Gençtik , eğlendik geçti.. Ankaralı , tıp öğrencisi bir ablamız vardı. Bayaa makara birisiydi fakat nickini hatırlayamadım. O zamanlar ya cehennem.com yada cyberwarrior tayfasıyla kavga ediliyordu. Mail çalmalar , ddos filan. Yada ip adresinden pclere girmek. 

Biz Eskiden Eskiden...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek
    HaDeS bunu yazdı

Hahahaha resmen utanıyorum. :))) Çocukluk yıllarımızmış.. Kızı yakaladım. Çocuğu dövdüm. Sonra onlar evlendi sanırım :D O zamanlar sakarya'da yaşıyordum. Şimdi İstanbuldayım. Daha güzel noktalara geldik. Bir arkadaş ''hala lamerliğe devam mı'' yazmış. Yıl 2018 kardeşim , ne lameri ne hackeri. Gençtik , eğlendik geçti.. Ankaralı , tıp öğrencisi bir ablamız vardı. Bayaa makara birisiydi fakat nickini hatırlayamadım. O zamanlar ya cehennem.com yada cyberwarrior tayfasıyla kavga ediliyordu. Mail çalmalar , ddos filan. Yada ip adresinden pclere girmek. 

Valla şimdi minecraft server açıyor şeyhimiz. Mürit kesiyoz filan. Çok değişti herşey. Bitcoin, elon musk, twitter filan. O zamanlara bi pm atsak baya zengin olurmuşsun ha :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek

cigicigi , cehennem ,cyber-warrior, mr chaos /melihşah bide bunların fanzin gibi bir yayınları vardı,ne günlerdi.... 

hak yolu tahribat.com'da buldum. kasıntı olmayan , rahat, paylaşımcı , geyik forum ortamı. 2018de geri geldim iyi ki de gelmişim , neşelenip bişeylere yeniden heveslenmemi sağladı. 

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek
    HaDeS bunu yazdı

Hahahaha resmen utanıyorum. :))) Çocukluk yıllarımızmış.. ....Gençtik , eğlendik geçti..

Duygularıma tercümansın :)

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek

Selam eski tayfanın burada olması sevindirici:)

selam olsun hepsine..

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oinomaos
    oinomaos's avatar
    Erkek

Anıl
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    oinomaos bunu yazdı

hahahahhah hastayım seviyorum bizim bu müridlerin araştırma geliştirme yetisine.

bizim müridlerden kaçmaz hocam :) 

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    dcpromo
    dcpromo's avatar
    Erkek
    oinomaos bunu yazdı

belki de ona uzun gelmiştir zaman ya da onun alemi başkadır bizim burda 1 saat 60 dakika ise onlarda daha fazladır. Kim bilir ? aynştayn bilir.

next next next install
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SkynetX
    SkynetX's avatar
    Erkek

https://www.tahribat.com/forum/bakmadan-gecmeyin-sapsari-oldum-22407

asasadasdasasadsadfgdfddsas :)))))))))9

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    ilteris bunu yazdı
    oinomaos bunu yazdı

belki de ona uzun gelmiştir zaman ya da onun alemi başkadır

çok güldüm lan gözümden yaş geldi mnkym :))

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
Toplam Hit: 135392 Toplam Mesaj: 215
tahribat ailesi