15 Sene Sonra Merhaba.
-
az şey olmadı buralarda
yamulmuyosam biri mahkemede bomba yapımını tahribattan öğrendim demişti ve buralar karışmıştı
ergenekon soruşturmasına dahil olduk
müritler dtpnin sitesini hackeyip osmanlı marşı çaldırmıştı
geçenlerde de askerde er olan bi müridin buradan hacı diye yazdığı kişi komutan çıktı :D -
xeren bunu yazdıA_REX bunu yazdı
Hepinizin girip uzaktan uzaktan okuyup gectiginizi biliyordum bende dahil :))
-
futurist bunu yazdı
"Ne günlerdi" denilen günler niye şimdi yok???
Ben bunu düşününce acı çekiyorum.
Onceden su siteye girdim index cakacagim denildiginde "yapma kardesim" diye yoktu. Cc isine el attiginda "haram" diyen yoktu. Simdi surda takildim diyerek yardim isteyene 10larca sayfa ahlak dersi veren var.
-
blackhammer bunu yazdıfuturist bunu yazdı
"Ne günlerdi" denilen günler niye şimdi yok???
Ben bunu düşününce acı çekiyorum.
Onceden su siteye girdim index cakacagim denildiginde "yapma kardesim" diye yoktu. Cc isine el attiginda "haram" diyen yoktu. Simdi surda takildim diyerek yardim isteyene 10larca sayfa ahlak dersi veren var.
"Yapma kardeşim" diyenleri duymaniz "yap kardeşim" diyenlerin azalmasından dolayıdır.
Okuyorum ama yazmıyorum diyenleri yukaridaki yorumlarda görebilirsin :)
Yazsalar demek ki istemedigin yorumlar arada kaynayacak. Bu bir döngü. Kırmak ta bizlerin elinde ( yada sizlerin mi demeliyim 2003 üyesi :))
-
Siteyi unutanlar, banlananlar, yönetimle ters düşüp kalbi kırılanlar. Çok isim var sayacak da akla gelmez çoğu. Ara sıra böyle konular açılıyor da nostalji yapıyoruz.
En çok da şu müridi merak ediyorum; @balik_ adam en son şu bebeye ne yapmalı dedi öyle kaldı. Milleti merakdan çatlattı:) Öldü mü kaldı mı kimse bilmiyor adam bir anda kayboldu.
-
RaAmLis bunu yazdı
Siteyi unutanlar, banlananlar, yönetimle ters düşüp kalbi kırılanlar. Çok isim var sayacak da akla gelmez çoğu. Ara sıra böyle konular açılıyor da nostalji yapıyoruz.
En çok da şu müridi merak ediyorum; @balik_ adam en son şu bebeye ne yapmalı dedi öyle kaldı. Milleti merakdan çatlattı:) Öldü mü kaldı mı kimse bilmiyor adam bir anda kayboldu.
balik_ tahribat'ın en ağır bilinmeyenidir. Yöneticiler bir fedakârlık kampanyası yapıp Twitter Facebook'tan ilana vs çıksalar bir ihtimal bulunur belki. Aşırı merak ediyorum bu adamı.
-
rapidhacker550 bunu yazdı
V1PER ve Valira vardı bunlar hakkında bilgisi olan var mı ?
bunları hiç mi hatırlayan yok ?
Siteyi bıraktılar bildigim kadariyla.
-
literatur bunu yazdıRaAmLis bunu yazdı
balik_ tahribat'ın en ağır bilinmeyenidir. Yöneticiler bir fedakârlık kampanyası yapıp Twitter Facebook'tan ilana vs çıksalar bir ihtimal bulunur belki. Aşırı merak ediyorum bu adamı.
Bence çocuk bunu öldürdü çocuk içerde balık toprakta başka bir açıklama bulamıyorum.
-
Cayan bunu yazdıliteratur bunu yazdıRaAmLis bunu yazdı
Bence çocuk bunu öldürdü çocuk içerde balık toprakta başka bir açıklama bulamıyorum.
Hakikaten de ne oldu müridimize..? Adam ortadan birden kayboldu, bir dahada hayat belirtisi yok.
-
literatur bunu yazdıRaAmLis bunu yazdı