15 Sene Sonra Merhaba.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    LhaNeT
    LhaNeT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

az şey olmadı buralarda
    yamulmuyosam biri mahkemede bomba yapımını tahribattan öğrendim demişti ve buralar karışmıştı
    ergenekon soruşturmasına dahil olduk
    müritler dtpnin sitesini hackeyip osmanlı marşı çaldırmıştı
    geçenlerde de askerde er olan bi müridin buradan hacı diye yazdığı kişi komutan çıktı :D

Büyüklük odur ki hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. İşte sen bunda karşı koyuşları yok eden olacaksın. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır. Kendini büyük değil küçük, zayıf, araçsız, hiç sayarak, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana "büyüksün" derlerse, bunu diyenlere de güleceksin. Atatürk'ün Söylev ve Demeçleri, s. 112 - Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. - Mustafa Kemal Atatürk 1881 - ∞
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coyotosays
    coyotosays's avatar
    Erkek
    xeren bunu yazdı
    A_REX bunu yazdı

Hepinizin girip uzaktan uzaktan okuyup gectiginizi biliyordum bende dahil :)) 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

"Ne günlerdi"  denilen günler niye şimdi yok???

Ben bunu düşününce acı çekiyorum. 

Onceden su siteye girdim index cakacagim denildiginde "yapma kardesim" diye yoktu. Cc isine el attiginda "haram" diyen yoktu. Simdi surda takildim diyerek yardim isteyene 10larca sayfa ahlak dersi veren var. 

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    blackhammer bunu yazdı
    futurist bunu yazdı

"Ne günlerdi"  denilen günler niye şimdi yok???

Ben bunu düşününce acı çekiyorum. 

Onceden su siteye girdim index cakacagim denildiginde "yapma kardesim" diye yoktu. Cc isine el attiginda "haram" diyen yoktu. Simdi surda takildim diyerek yardim isteyene 10larca sayfa ahlak dersi veren var. 

"Yapma kardeşim" diyenleri duymaniz "yap kardeşim" diyenlerin azalmasından dolayıdır.

Okuyorum ama yazmıyorum diyenleri yukaridaki yorumlarda görebilirsin :)

Yazsalar demek ki istemedigin yorumlar arada kaynayacak. Bu bir döngü. Kırmak ta bizlerin elinde ( yada sizlerin mi demeliyim 2003 üyesi :))

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Siteyi unutanlar, banlananlar, yönetimle ters düşüp kalbi kırılanlar. Çok isim var sayacak da akla gelmez çoğu. Ara sıra böyle konular açılıyor da nostalji yapıyoruz.

En çok da şu müridi merak ediyorum; @balik_ adam en son şu bebeye ne yapmalı dedi öyle kaldı. Milleti merakdan çatlattı:) Öldü mü kaldı mı kimse bilmiyor adam bir anda kayboldu.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    literatur
    literatur's avatar
    Erkek
    RaAmLis bunu yazdı

Siteyi unutanlar, banlananlar, yönetimle ters düşüp kalbi kırılanlar. Çok isim var sayacak da akla gelmez çoğu. Ara sıra böyle konular açılıyor da nostalji yapıyoruz.

En çok da şu müridi merak ediyorum; @balik_ adam en son şu bebeye ne yapmalı dedi öyle kaldı. Milleti merakdan çatlattı:) Öldü mü kaldı mı kimse bilmiyor adam bir anda kayboldu.

balik_ tahribat'ın en ağır bilinmeyenidir. Yöneticiler bir fedakârlık kampanyası yapıp Twitter Facebook'tan ilana vs çıksalar bir ihtimal bulunur belki. Aşırı merak ediyorum bu adamı.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hunter
    j4x
    j4x's avatar
    Erkek
    rapidhacker550 bunu yazdı

V1PER ve Valira vardı bunlar hakkında bilgisi olan var mı ? 

bunları hiç mi hatırlayan yok ?

Siteyi bıraktılar bildigim kadariyla.

The king is bleeding.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cayan
    Cayan's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    literatur bunu yazdı
    RaAmLis bunu yazdı

balik_ tahribat'ın en ağır bilinmeyenidir. Yöneticiler bir fedakârlık kampanyası yapıp Twitter Facebook'tan ilana vs çıksalar bir ihtimal bulunur belki. Aşırı merak ediyorum bu adamı.

Bence çocuk bunu öldürdü çocuk içerde balık toprakta başka bir açıklama bulamıyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=jQk82bpUy1Y
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Cayan bunu yazdı
    literatur bunu yazdı
    RaAmLis bunu yazdı

Bence çocuk bunu öldürdü çocuk içerde balık toprakta başka bir açıklama bulamıyorum.

Hakikaten de ne oldu müridimize..? Adam ortadan birden kayboldu, bir dahada hayat belirtisi yok.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    literatur bunu yazdı
    RaAmLis bunu yazdı

Toplam Hit: 135407 Toplam Mesaj: 215
tahribat ailesi