15 Sene Sonra Merhaba.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sunyy2003
    sunyy2003's avatar
    Erkek

Eski gu ler eski internet cok iyiydi keske hala mirc olsa msn icq olsa whatsapp face insta twit olmasa

tek bir an var ATA mın diz çöktüğü çalar harmandalı zeybek oynar bu dilden firar eden her söz yaydan çıkmış ok gibi (sagopa kajmer) Sago sıcak ekmek üzerine bal kaymak. "Bla bla" larını tartıda tartar bakkal aylak. Aşkın bir sabunsa köpürt beni Pentax
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi

"Ne günlerdi"  denilen günler niye şimdi yok???

Ben bunu düşününce acı çekiyorum. 

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    LhaNeT
    LhaNeT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

:) 
    cyberwarriorcuların aslında kendi açtığı adult yada din kitap söven troll forum sitelerine sonradan ayetli hadisli index yükleyip din/ahlak düşmanlarını hackledik diye ortaya çıkma komedilerini hiç unutmuyorum, bu gibi kendilerinin açıp indexlediği yüzlerce site vardı... aslında yeni başlayan pek çok kişi gibi bende o sitelerin kendilerine ait olduğuna inanmıyordum çünkü o dönemlerde domain fiyatları epey pahalıydı yani o kadar site açıp index yüklemek v.s akıl almaz bir bütçe demekti.. tabii tbt ile tanışınca kısa sürede aydınlanıp işi aslını gördüm ama o değirmenin suyunu hep merak ediyordum.. dönem fetönün hoca efendi olduğu dönemlerdi.. aradan yıllar yıllar geçti ve sonra birisi çıkıp kandırıldık dedi.. :D

Büyüklük odur ki hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. İşte sen bunda karşı koyuşları yok eden olacaksın. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır. Kendini büyük değil küçük, zayıf, araçsız, hiç sayarak, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana "büyüksün" derlerse, bunu diyenlere de güleceksin. Atatürk'ün Söylev ve Demeçleri, s. 112 - Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. - Mustafa Kemal Atatürk 1881 - ∞
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

Evet geçmişte güzel zamanlardan geçmişiz habersizmişiz, ama şimdi de bile güzellikler mutlaka vardır, ama bu sefer haberimiz olmalı, anı yaşamalı ve yaşamdan zevk almaya bakmalıyız.. Aslında her şey güzeldir..!

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    LhaNeT
    LhaNeT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

O günler gerçekten güzeldi çünkü internet denilen şey bugünkü gibi instagrama fotoğraflar yükleyerek kişilerin birbirleri ile gösteriş yarışlarına girdiği biryer değildi.. Fake çoktu ama sie dediğinde olay bitiyordu mesela :)
    forumlarda v.s yapılan paylaşımların hemen hemen hiç birinde herhangi bir karşılık beklentisi yoktu, insanlar hiç tanımadıkları kişilerle bile msnde sohbet edebiliyordu
    kısaca gerçek bir samimiyet vardı ve gösteriş yerine bilgi ve eğlence ön plandaydı ama malesef tüm bunlar zamanla kayboldu gitti.. 

LhaNeT tarafından 19/Oca/18 01:26 tarihinde düzenlenmiştir

Büyüklük odur ki hiç kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, memleket için gerçek ülkü neyse onu görecek, o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır. Herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. İşte sen bunda karşı koyuşları yok eden olacaksın. Önüne sayılamayacak güçlükler yığacaklardır. Kendini büyük değil küçük, zayıf, araçsız, hiç sayarak, kimseden yardım gelmeyeceğine inanarak bu güçlükleri aşacaksın. Ondan sonra sana "büyüksün" derlerse, bunu diyenlere de güleceksin. Atatürk'ün Söylev ve Demeçleri, s. 112 - Zafer, zafer benimdir diyebilenindir. - Mustafa Kemal Atatürk 1881 - ∞
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

V1PER ve Valira vardı bunlar hakkında bilgisi olan var mı ? 

bunları hiç mi hatırlayan yok ?

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    futurist
    futurist's avatar
    Dişi
    .

futurist tarafından 19/Oca/18 01:30 tarihinde düzenlenmiştir

Arkadaş uğruna ölmek kolaydır, ama uğruna ölünecek arkadaş bulmak çok zordur
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buber.
    wordros
    wordros's avatar
    Erkek
    LhaNeT bunu yazdı

O günler gerçekten güzeldi çünkü internet denilen şey bugünkü gibi instagrama fotoğraflar yükleyerek kişilerin birbirleri ile gösteriş yarışlarına girdiği biryer değildi.. Fake çoktu ama sie dediğinde olay bitiyordu mesela :)
    forumlarda v.s yapılan paylaşımların hemen hemen hiç birinde herhangi bir karşılık beklentisi yoktu, insanlar hiç tanımadıkları kişilerle bile msnde sohbet edebiliyordu
    kısaca gerçek bir samimiyet vardı ve gösteriş yerine bilgi ve eğlence ön plandaydı ama malesef tüm bunlar zamanla kayboldu gitti.. 

Ahh Ahh. Ve sanki hiç bir zaman geri dönmeyecek gibi :(... Bir İrcd server açalım desek, kimse girmez. Acaba Unreal 3.2 yi mobil yapabilirmiyiz :)) ama s.et sonra bi örgütçülükten de bizi alırlar :))

alektamovikmovik
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oinomaos
    oinomaos's avatar
    Erkek
    futurist bunu yazdı

Aslında bununla ilgili bir araştırma vardı.

Özetle şunu söylüyor. Geçmişi genelde güzel hatırlar of be ne günlerdi keşke o günlere dönsek deriz.

Sebebi şudur beyin kendini korumak için ilk olarak kötü anıları siler ve geçmişe baktığımızda aklımıza genelde iyi anılarımız gelir.

Haliyle her gün geçtiken sonra o günü daha iyi hatırlama eğilimimiz vardır.

Buradan çıkardığım sonuç şudur: Günün keyfini sürün dertlerine odaklanmayın zira her zaman dertler var. Bunlarla başedebilmenin yolu bu. Yarın bu günü güzel hatırlayacaksınız bari güzel yaşayın.

Ek olarak şifremi unuttumla gelmesi hiç mantıklı gelmedi 15 senedir aynı maili kullanması falan da mantıklı gelmedi ve 15 sene önce ki mail adresinin şifresini hatırlaması falan da garip aslında 15 sene önce buraya hangi mail adresiyle üye olduğunu hatırlaması bile garip.

Ama belki de doğrudur adamın tek mail adresi vardı ve hep onu kullandı mesela :) Gerçi hangimiz ChigiNchOcHuk85_3@hotmail.com olmadık ki

Anıl
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    italyan
    italyan's avatar
    Erkek
    LhaNeT bunu yazdı

:) 
    cyberwarriorcuların aslında kendi açtığı adult yada din kitap söven troll forum sitelerine sonradan ayetli hadisli index yükleyip din/ahlak düşmanlarını hackledik diye ortaya çıkma komedilerini hiç unutmuyorum, bu gibi kendilerinin açıp indexlediği yüzlerce site vardı... aslında yeni başlayan pek çok kişi gibi bende o sitelerin kendilerine ait olduğuna inanmıyordum çünkü o dönemlerde domain fiyatları epey pahalıydı yani o kadar site açıp index yüklemek v.s akıl almaz bir bütçe demekti.. tabii tbt ile tanışınca kısa sürede aydınlanıp işi aslını gördüm ama o değirmenin suyunu hep merak ediyordum.. dönem fetönün hoca efendi olduğu dönemlerdi.. aradan yıllar yıllar geçti ve sonra birisi çıkıp kandırıldık dedi.. :D

Bi yaşıma daha girdim. O hackledikleri sitelerin hepsini kendileri mi almış ? Ben FSO Script ile yapıyorlar sanıyordum. Pekcok firmadan alan alıp FSO Script attıklarını ve hacklemeye değer siteler aradıklarını hatırlıyorum. FETO muhabbetlerini bilmiyorum ama bi ibnelik vardı. 

Gerçek yoktur.Herşey yorumdur. - KKK - Düşünürseniz, acı çekersiniz. Şüphe ederseniz, delirirsiniz. Hissederseniz, yalnız kalırsınız. O yüzden koy goethe
Toplam Hit: 135421 Toplam Mesaj: 215
tahribat ailesi