15 Sene Sonra Merhaba.
-
Eski gu ler eski internet cok iyiydi keske hala mirc olsa msn icq olsa whatsapp face insta twit olmasa
-
"Ne günlerdi" denilen günler niye şimdi yok???
Ben bunu düşününce acı çekiyorum.
-
:)
cyberwarriorcuların aslında kendi açtığı adult yada din kitap söven troll forum sitelerine sonradan ayetli hadisli index yükleyip din/ahlak düşmanlarını hackledik diye ortaya çıkma komedilerini hiç unutmuyorum, bu gibi kendilerinin açıp indexlediği yüzlerce site vardı... aslında yeni başlayan pek çok kişi gibi bende o sitelerin kendilerine ait olduğuna inanmıyordum çünkü o dönemlerde domain fiyatları epey pahalıydı yani o kadar site açıp index yüklemek v.s akıl almaz bir bütçe demekti.. tabii tbt ile tanışınca kısa sürede aydınlanıp işi aslını gördüm ama o değirmenin suyunu hep merak ediyordum.. dönem fetönün hoca efendi olduğu dönemlerdi.. aradan yıllar yıllar geçti ve sonra birisi çıkıp kandırıldık dedi.. :D -
futurist bunu yazdı
Evet geçmişte güzel zamanlardan geçmişiz habersizmişiz, ama şimdi de bile güzellikler mutlaka vardır, ama bu sefer haberimiz olmalı, anı yaşamalı ve yaşamdan zevk almaya bakmalıyız.. Aslında her şey güzeldir..!
-
O günler gerçekten güzeldi çünkü internet denilen şey bugünkü gibi instagrama fotoğraflar yükleyerek kişilerin birbirleri ile gösteriş yarışlarına girdiği biryer değildi.. Fake çoktu ama sie dediğinde olay bitiyordu mesela :)
forumlarda v.s yapılan paylaşımların hemen hemen hiç birinde herhangi bir karşılık beklentisi yoktu, insanlar hiç tanımadıkları kişilerle bile msnde sohbet edebiliyordu
kısaca gerçek bir samimiyet vardı ve gösteriş yerine bilgi ve eğlence ön plandaydı ama malesef tüm bunlar zamanla kayboldu gitti..
LhaNeT tarafından 19/Oca/18 01:26 tarihinde düzenlenmiştir -
V1PER ve Valira vardı bunlar hakkında bilgisi olan var mı ?
bunları hiç mi hatırlayan yok ?
-
-
LhaNeT bunu yazdı
O günler gerçekten güzeldi çünkü internet denilen şey bugünkü gibi instagrama fotoğraflar yükleyerek kişilerin birbirleri ile gösteriş yarışlarına girdiği biryer değildi.. Fake çoktu ama sie dediğinde olay bitiyordu mesela :)
forumlarda v.s yapılan paylaşımların hemen hemen hiç birinde herhangi bir karşılık beklentisi yoktu, insanlar hiç tanımadıkları kişilerle bile msnde sohbet edebiliyordu
kısaca gerçek bir samimiyet vardı ve gösteriş yerine bilgi ve eğlence ön plandaydı ama malesef tüm bunlar zamanla kayboldu gitti..Ahh Ahh. Ve sanki hiç bir zaman geri dönmeyecek gibi :(... Bir İrcd server açalım desek, kimse girmez. Acaba Unreal 3.2 yi mobil yapabilirmiyiz :)) ama s.et sonra bi örgütçülükten de bizi alırlar :))
-
futurist bunu yazdı
Aslında bununla ilgili bir araştırma vardı.
Özetle şunu söylüyor. Geçmişi genelde güzel hatırlar of be ne günlerdi keşke o günlere dönsek deriz.
Sebebi şudur beyin kendini korumak için ilk olarak kötü anıları siler ve geçmişe baktığımızda aklımıza genelde iyi anılarımız gelir.
Haliyle her gün geçtiken sonra o günü daha iyi hatırlama eğilimimiz vardır.
Buradan çıkardığım sonuç şudur: Günün keyfini sürün dertlerine odaklanmayın zira her zaman dertler var. Bunlarla başedebilmenin yolu bu. Yarın bu günü güzel hatırlayacaksınız bari güzel yaşayın.
Ek olarak şifremi unuttumla gelmesi hiç mantıklı gelmedi 15 senedir aynı maili kullanması falan da mantıklı gelmedi ve 15 sene önce ki mail adresinin şifresini hatırlaması falan da garip aslında 15 sene önce buraya hangi mail adresiyle üye olduğunu hatırlaması bile garip.
Ama belki de doğrudur adamın tek mail adresi vardı ve hep onu kullandı mesela :) Gerçi hangimiz ChigiNchOcHuk85_3@hotmail.com olmadık ki
-
LhaNeT bunu yazdı
:)
cyberwarriorcuların aslında kendi açtığı adult yada din kitap söven troll forum sitelerine sonradan ayetli hadisli index yükleyip din/ahlak düşmanlarını hackledik diye ortaya çıkma komedilerini hiç unutmuyorum, bu gibi kendilerinin açıp indexlediği yüzlerce site vardı... aslında yeni başlayan pek çok kişi gibi bende o sitelerin kendilerine ait olduğuna inanmıyordum çünkü o dönemlerde domain fiyatları epey pahalıydı yani o kadar site açıp index yüklemek v.s akıl almaz bir bütçe demekti.. tabii tbt ile tanışınca kısa sürede aydınlanıp işi aslını gördüm ama o değirmenin suyunu hep merak ediyordum.. dönem fetönün hoca efendi olduğu dönemlerdi.. aradan yıllar yıllar geçti ve sonra birisi çıkıp kandırıldık dedi.. :DBi yaşıma daha girdim. O hackledikleri sitelerin hepsini kendileri mi almış ? Ben FSO Script ile yapıyorlar sanıyordum. Pekcok firmadan alan alıp FSO Script attıklarını ve hacklemeye değer siteler aradıklarını hatırlıyorum. FETO muhabbetlerini bilmiyorum ama bi ibnelik vardı.