[25 Haziran 2007] Tahribat Heybeliada Buluşması[Ulaşım Şekli Eklendi]
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşlar biiskletle bitek benmi geliyom a.q:D bisikletle gelecekler pm atsın bisikletle gelin a.q yalnz kalmiim:Dmal gibi(:
-----------------------------bak bi yerden para gelcek arka dişliyi yaptırcam beraber süreriz tek korkum orda teker filan patlar diye şüpheleniyorum
-
ganimet bunu yazdı:
-----------------------------lordvader89 bunu yazdı:
arkadaşlar biiskletle bitek benmi geliyom a.q:D bisikletle gelecekler pm atsın bisikletle gelin a.q yalnz kalmiim:Dmal gibi(:
-----------------------------bak bi yerden para gelcek arka dişliyi yaptırcam beraber süreriz tek korkum orda teker filan patlar diye şüpheleniyorum
yok be kardeş bişey olmaz inş. :D -
kaç kişi gelio :S aq bende gelebilirsem gelicem lan sıkıldım saten Afyonda ya dur bakalım evdekileri ikna etmem lazım....
-
lordvader89 bunu yazdı:
orda bisiklet kiralıcaz zaten
kaç kişi geldiğini ilk mesajdaki gelen kişileri sayarak öğrenebilirsin :) -
tamam geliyorum otocadden geçtim 60 çakmışım pazartesi otocad dersi bütüne girmeye gerek kalmadı tamamdır....
-
ya ganimet msn gelsene ak IRF sen ben anlasak beraber gidek yoksa biz irf le beraber gidicez
-
kadıköyden heybeliada veyahutta heybeliden kadıköy kac saat sürüo :D
-
gelemiorum ben hocalar.pazartesi bebekte olmam lazım boğaziçi unide.size ii eğlenceler yaz uzun bi kaç kere daha yaparız nasılsa o zaman görüşürüz.
-
kokainman bunu yazdı:
gelemiorum ben hocalar.pazartesi bebekte olmam lazım boğaziçi unide.size ii eğlenceler yaz uzun bi kaç kere daha yaparız nasılsa o zaman görüşürüz.
-----------------------------:( neyse sikin saolsun koko cugumuz bi dakine :)
-
kokainman bunu yazdı:
-----------------------------Koka sen gelmesende olur hamburgerleri hazırla ama yolluk 100 tane falan :D