folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder [25 Haziran 2007] Tahribat Heybeliada Buluşması[Ulaşım Şekli Eklendi]

[25 Haziran 2007] Tahribat Heybeliada Buluşması[Ulaşım Şekli Eklendi]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    arkadaşlar bizi haremden alabilecek arkadaşlar varmı acaba aranızda :|
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

WebCrow bunu yazdı:
    -----------------------------
    arkadaşlar bizi haremden alabilecek arkadaşlar varmı acaba aranızda :|

len ben sana ne dedim gebzeye gel bostancıdan karşıya gideriz dedim kocaeliden hareme niye gidiyon bostancıdan gitceksin

ayrıca not : eğer büt sınavına denk gelmesse kocaeli yada gebzeden 2-3 kişi çarşıya gelsinler sabahın 6,30 unda  7 de istasyonda 7,30 gibi bostancıda olunur pazartesine 2 gün kala pm leşelim

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek

biz gebzeyi bilmiyoruz, izmitte istediğin yerde buluşup gidebiliriz saatte farketmez :) mysteryhunterda gelcek

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek

amk. o kadar muhabbet eddik bi de gidemessek nolcak neyse bu arada daha saat ler verilmedi bisikletiyle gelen var gelmeyen var heybeli ada da nerde buluşcaz bu arada ben gelemeyebilirim kusura bakmayın gerçi nolcak kendim kaybederim hepinize iyi eğlenceler saatleri felan verilsin zin alabilirsem gelebilirim kaçta gidip kaçta döncez?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enes
    enes's avatar
    Erkek
    müridler bu arada avrupa yakasında eyüpte-gaziosmanpaşada-eminönünde-kemerburgazda oturan varsa izin alabilirsem gelebilirim bu ralarda oturanlar bana msn adreslerini pm atsınlar izin alabilirsek buluşur bi yerden gideriz saat verilirse tabi

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    ben gelmeyi isterdim ama malum çalışıyoruz.kendi açımdan tarihi değerlendirecek olursam.berbat bir tarih.çalışan insanların hiç biri gelemeyecek.pazartesi ilk iş günü.ama vapur seferleri ve ada yoğunluğunu göz önüne alırsak en uygun tarihi seçmişsiniz.gelemeyeceğim için üzgünüm.size bol şanslar
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    lejyoner_ bunu yazdı:
    müridler bu arada avrupa yakasında eyüpte-gaziosmanpaşada-eminönünde-kemerburgazda oturan varsa izin alabilirsem gelebilirim bu ralarda oturanlar bana msn adreslerini pm atsınlar izin alabilirsek buluşur bi yerden gideriz saat verilirse tabi
    kardeş buluscaz kabataşda bi arkadaş ilgileniyordu neyse kardeş 8'de orda buluscaz kabataşda
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    hm... ikram edersen neden olmasın ;)

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek

http://www.adavapuru.net/?s=yalova+adalar

ben sabahın köründe kalkmak zorundayım erken gelecek varsa pmleşelim.

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    arkadaşlar biiskletle bitek benmi geliyom a.q:D bisikletle gelecekler pm atsın bisikletle gelin a.q yalnz kalmiim:Dmal gibi(:
Toplam Hit: 24879 Toplam Mesaj: 188