[25 Haziran 2007] Tahribat Heybeliada Buluşması[Ulaşım Şekli Eklendi]
-
sorunu hallettik :D
tamm geliyom yarın adadayım..
fistan tikkyler de insan olmuyo bana göre :D:D -
iyi hadi atakan geliosa iyi ....
-
yoğun iş temposu arasında buraya gelmeyi fln her şeyi ayarladım fakat babam rahatsızlandı şirkette kalmam gerekiyor kusura bakmayın :S
-
Kelv1n bunu yazdı:
-----------------------------
yoğun iş temposu arasında buraya gelmeyi fln her şeyi ayarladım fakat babam rahatsızlandı şirkette kalmam gerekiyor kusura bakmayın :S
-----------------------------geçmiş olsun hojam....
-
amk ben yazdırmadım adımı. Gelemiyorum Pazartesi ilk iş günü + Yapmadığım birsürü kdv beyannamesi var :C malum pazartesi beyannamelerin son günü yakla$ık on tane beyanname yapmadım 72ytl civarı tane ba$ı 72*10=720 ytl :D skerim. üzgünüm :( ,
+Nurkan $abanı aradı.Adapazarındaymı$ otobüs bulamıomu$,P.tesi sabah biner gelirim dedi ama Genki falan gelmio die o da gelmem dedi :D
-
hacılar bugün biyerden 40ytl gelcek gelirse bende yarın BİSİKLETİMLE geliyorum...a.q inşallah para gelir ilk defa müridlerle buluscam:D
-
Neyse son kontrolleri yapalım kabataştan gelcekler 8'de hazır olsun kabataşta, foto makinesi olanlar getirmeyi unutmasın.Lordvader hallederse tahribat.com afişi açılcaktır kabataşta tanımayanlar için her türlü hizmet mevcuttur.
-
HOCALAR;
1-FOTOĞRAF MAKİNESE TAMAMDIR
2-AFİŞ TAMAMDIR BEYAZ KUMAŞ(ÇOK KALİTELİDİR:D)ÜSTÜNE TURUNCU SPREY BOYAYLA(BAŞKA BOYA YOKTU) TANIMAZSANIZ ARTIK YUH:d
-
iyi güzel nurky yok . exca yok genki yok ... Irf yok
ganimet msn e gel bari.
-
elinde fişsiz müzik seti kolonu olan varsa getirsin orada müzik dinleriz =)