[25 Haziran 2007] Tahribat Heybeliada Buluşması[Ulaşım Şekli Eklendi]
-
yazın %99 calısacagım için pazartesi gelemem eger gelseydim ilk tbt bulusmam olcaktı
-
haftasonu olmamasının sebepleri tartışıldı öbür başlıkta hocam, bu saatten sonra da 30 kişi isim yazdırdıktan sonra gün hakkında tartışmaya gerek yok.
bisikletler pazarlıkla kiralanıyor bende gittim adaya :) -
DeAd_BoDiEs bunu yazdı:
-----------------------------
hadi lan bisiklete o kadar para verceğime 3 tane bira daha içerim daha iyi :D
-----------------------------isteyen almaz olm bisiklet. arkamızdan kosarsınız sizde spor olur hem. yokus yukarı in cık 1-2 kere sonra araba bile kiralarsın merak etme.
-
Fistandantilus bunu yazdı:
-----------------------------haftasonu olmamasının sebepleri tartışıldı öbür başlıkta hocam, bu saatten sonra da 30 kişi isim yazdırdıktan sonra gün hakkında tartışmaya gerek yok.
bisikletler pazarlıkla kiralanıyor bende gittim adaya :)
-----------------------------peki son güne ben desem hani geliom diye belki izin alırım işten öle bişi olurmu
-
ganimet bunu yazdı:
-----------------------------lordvader89 bunu yazdı:
arkadaşlar bisikletleriyle gelecek kaç mürid var ona göre getirelim a.q bide vağurda almazlarsa ne bok yicez daha önce bisikletle binmişliği olan varmı vapura:D
-----------------------------araba vapuru ücretsiz alıyo bisikleti
diğer küçük olanlar 1 bilet de ona alcaksın diyo
vay a.q kaç gayme oraya jetonmu biletmi herneyse ne kadar a.q -
DkN bunu yazdı:
-----------------------------DeAd_BoDiEs bunu yazdı:
hadi lan bisiklete o kadar para verceğime 3 tane bira daha içerim daha iyi :D
-----------------------------isteyen almaz olm bisiklet. arkamızdan kosarsınız sizde spor olur hem. yokus yukarı in cık 1-2 kere sonra araba bile kiralarsın merak etme.
bi bisiklete 2 kişi biniliyo mu bari :D -
nu_metal bunu yazdı:
-----------------------------haftasonu olmamasının sebepleri tartışıldı öbür başlıkta hocam, bu saatten sonra da 30 kişi isim yazdırdıktan sonra gün hakkında tartışmaya gerek yok.
-----------------------------peki son güne ben desem hani geliom diye belki izin alırım işten öle bişi olurmu
-----------------------------cevap pls
-
nu_metal bunu yazdı:
olur tabi hocam burda zaten şurda şu saatte buluşucaz denir o saatte gelirsen olur :) -
heybeliadayı bilmiyorum ama büyükadada bisikletler saati 3 YTL'ye kiralanıyor ve günlük 10 YTL'ye de veriliyor, tahminimce heybelidede aynı olabilir
-
kaç gayme demişin sen kaç gayme veriyosan onada o kadar veriyon araba vapuru olsaydı beleş olcaktıda yok işte neyse 10 yerine 5 vercez
akbil indirimli 1,45 jeton 2,50 diyor