[25 Haziran 2007] Tahribat Heybeliada Buluşması[Ulaşım Şekli Eklendi]
-
len bende geliyom gece trene binecem sabah ordayım biraz isim varonları halledecem sonra gelecem ayrıca koko bogazicinde ne isin var sabah bende orda olacam..
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------iyi güzel nurky yok . exca yok genki yok ... Irf yok
ganimet msn e gel bari.
-----------------------------izmitteydim sergi filan gitar kursiyer gösterisi vardı 15dk kalık yola 1 ytl düz yol verdik gidişi gelişi yürüyerek geldik 30 dk sürdü çarşıda yemeky yedik paralar bitti yarın napca bilmiyorum tavuku arkadaştan alcam ssadece kendime ayırttım kaçak olacaz anlaşıldı.....
-
ya bne veririm parasını sorun deil.
tek gitmiim de !
msn gel sen !
-
arkadaşlar yarın isteyenlere kişi başı 1 dvd olmak üzre toplam 5 kişiye bangbros veya karışık film getirebilirim isteyenler pm atsınlar bana...
-
elimde dvd yokki
dvd i geçtim cd bile yok :)
olsa bende yazdırıp getirirdim
10 tane falan
neyse bi dahakine artık :)
-
KaptaN bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşlar yarın isteyenlere kişi başı 1 dvd olmak üzre toplam 5 kişiye bangbros veya karışık film getirebilirim isteyenler pm atsınlar bana...
-----------------------------Yapılırmı bu be :( üeeeaaa
-
olum exca
cebite getiricez kaptanla arşivleri :)
alırsın orda 3-5 tane
-
24.06.2007 22.25 saati itibari ile benim ar$ivim 102,5 gb oldu :C Ben size o zmn güsel bi kıyak geçerim :D
-
Excalibur001 bunu yazdı:
24.06.2007 22.25 saati itibari ile benim ar$ivim 102,5 gb oldu :C Ben size o zmn güsel bi kıyak geçerim :D
500 gb lık bir hdd dolu.160 gb lık bir hdd nin 15-20 gb ı boş
ayriyetten orjinal cd lerde war. 20 tane falan onları saymıorum :D
-
Excalibur001 bunu yazdı:
-----------------------------benim arşivi söylememe gerek yoktur umarım :D:D