folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder [25 Haziran 2007] Tahribat Heybeliada Buluşması[Ulaşım Şekli Eklendi]

[25 Haziran 2007] Tahribat Heybeliada Buluşması[Ulaşım Şekli Eklendi]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DkN
    DkN's avatar
    Erkek
    simdi girdim eve. amokaci gibi hissediom kendimi ak. hertarafım agrıo. ayaklarım tutmuyo zaten. dusa girip yatıcam 2gun falan kalkmıcam. guzel gecti gelmeyenlere en icten kufurlerimizi ilettik. mangal yaptık bisikletle butun adayı turladık muabbet ettik falan filan. resimleri aksama koyarlar heralde, bakarsınız :)

Vatan ne Türkiye"dir Türklere, ne Türkistan; Vatan büyük ve müebbet bir ülkedir: Turan. ~ Saga qaygı kelgende qorqup qaşsam taa saga, Qayday betpen qararman aytaş yurtum men saga? Ne dermen dep aytarman sütün bergen anamga? Ne dermen dep aytarman maga sengen atamga? ~ Kök Bayraq"a selam olsun !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek

Hoca tahmin edebiliyorum manyak sıcak vardı :) Eğer kaptan Güne$ Kremi almadıysa onun Ense manyak yanıo :D Taxim bulu$masında gawur $eysi gibi kıpkırmızı olmu$tu :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    dostlar mükemmel geçti birazdan resimleri koyarım anlarsınız bu arada gelmeyenlerin bi tarafları kaşınıyomu baya küfür yediler:Dnese şaka biyana gelmeyenler çok şey kaçırdılar gelenlerse heybeli ada'da makara dolu bigün geçirdiler bide yorgunluk:D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chaoser
    Chaoser's avatar
    Erkek
    Excalibur001 bunu yazdı:
    -----------------------------

Hoca tahmin edebiliyorum manyak sıcak vardı :) Eğer kaptan Güne$ Kremi almadıysa onun Ense manyak yanıo :D Taxim bulu$masında gawur $eysi gibi kıpkırmızı olmu$tu :D

abi vapurdan inerken ben kaptanın enseye bir şaplatmışım artık 1 ay kızarık dolaşır o :d 

dünyada en güzel 3 şey vardır; et yemek, ete binmek, etin içine et koymak.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    qaMbLer
    qaMbLer's avatar
    Erkek

5 dakak oldu ben geleli :)

ayaklarım tutmuor ak

herşey süperdi

özelikle bunlar ada turuna cıktı biz gitmedik

dead bodies chaoser lordvarder ve ben :)

maniak geyik yaptık eğlendik

bence en eglenci anımız onlardı :)

bide

grey-cell bacımız geldi :)

o biraz sıkıld ıtek kızo lmanın verdigi hezimet ile... neyse kendisinden özür dilioruz.

bi dahaki kaynaşmaya 1 den fasla müride gelmesse 1 müride ezilir böyle...

ben grey in bi daha tek geljen i sanmıom ^^

Burdan bütün kızlara sesleniyorum. Malın Varsa Zekatını Vereceksin Kardeşim
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    Chaoser bunu yazdı:

abi vapurdan inerken ben kaptanın enseye bir şaplatmışım artık 1 ay kızarık dolaşır o :d 

=)

Amk acil olarak fotoları amkın :D meraklandım :P

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

walla beyler ilk olarak şunu demek istiyorum

listeye gelecem deyipde adını yazdıropda gelmeyenlerin a.q diyorum bundan sonra kesin gelecekler yazırdırsın

eger satış yaparlarsa yönertiminin 1 hafta banlamaısnı istiyoruz onları pis satışcılar

ilk geömide felan buluştuk güzel geçti sora aday vardık kahvaltı felan biskiklet kiraladık gezdik felan sora mangal için

hazırlık felan ama mangalı yakamadım güzel ganimet olmsaa walla ziki tutmuştuk adamda yok yoktu :):) teşekkeürler ona tekrar..

mangaldan sonra 3 kişi biz dneize gittik güzel yüzdük ama ganimet tuttrudu şu yata gidelim die oke dedim yarı yolda tıkandaı neyse yata zar zor vardık yattakiler sagolsun iyi kişilerdi yukarı çagırdılar biraz dinlendikl ama ebdne bişey yok ganimetin enfes alış veriş yeri degişti :=:=

biraz dinlendikden sonra tekrara geri dönemye başladık ama ganimet gene tıkndadı kramp girdi bitarafına ben hemen sahilde top oynayanlardan top istedim onlarda attılar işte ganimete verdimde sahile cıktık

sonra geri döndük fistan ve tayfası :)): ada turu yapalım dediler 360 derece adayı tavaf ettik hatta terk-i dünya die bi eyr bulduk hayvan kemikleri ile doluydu

resimleri felna var  kilise felan vardı  cocuks esleri geliyordu baktık ama kapalıydı kilise

sonrasını hatırlamıyorum :):)

haa martılara tavauk kanadı yedirdik filan felan işte

gerisini hatırlayan yazsın işte :D

haa ben denizdeyken webmaster kaçmış :): 

Toplam Hit: 24901 Toplam Mesaj: 188