folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder [25 Haziran 2007] Tahribat Heybeliada Buluşması[Ulaşım Şekli Eklendi]

[25 Haziran 2007] Tahribat Heybeliada Buluşması[Ulaşım Şekli Eklendi]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Quetzalcoatl
    Quetzalcoatl's avatar
    Erkek
    Chaoser bunu yazdı:
    -----------------------------

Excalibur001 bunu yazdı:
    Evet Cd payla$ımı olcak :) Bnde kaptanın yokluunu aratmayayım bari bende egzantrik cd lerden getiririm size :P

Hustler'ın arşivinden istediğiniz film varsa söyleyin :D 

hepsini istiyom :D

Özgürlüğü anladıkça ona daha az sahip olursun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek

egzantirik cdler istiyoruz ;)

tam olarak saat belirlendimi ? ?

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

evet beyler bayanlar ben kabataşdan bisikletimle bincem vapura sabah sırt çantamıda alıcam yanıma içinede kavun-beyaz peynir ve rakı koyucam tabi buzda koycam:D nese 1hafta kaldı gruplar olusturup bulusma saatlerimizi belirleyelim avrupa yakasından kabataşdan vapura binecekler PM ATSIN msn'leşelim:Dnese iple çekiyorum o günü:D

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek

ßizim elemanlardan izin isticam bugün bakalım xD Kısmetse kabata$tan kayarıs :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Chaoser bunu yazdı:
    Ben kabataş'tan gidicem  6.50,8.30,ve9.30 vapurları var en erken kadıköyden gelenlerde bu saatlere 20 dk eklesin bence en iyisi 8.30 vapuru 8.50 de kadıköyde olcak ordan gelceklerde binerler. Yok erken falan diyorsanız 9.30 vapuru diyorsanız o galiba kadıköye uğramıyo yani kadıköyden gelcek müritlerle buluşamıyoruz. O yüzden 8.30 ta ısrar ediyorum ve kabataş'tan bincekler en geç 8.10'da orda olsun çünkü zaten 8 de falan alamaya başlıyolar vapura yer kaparız.

kardeş ben 8.10 geçe ordayım bisikletimle levent'den gelicem 1gün kala telefonlaşalım yada msn'den konuşalım birlikte gideriz sen bisiklet getirecekmisin?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    benim bisikletin arka dişli bozulmuş sabah 6 dan beri ayarlarıyla oynadım pedal atmıyor boşta gidiyor arka telden  birisi kopmuş onu yaptırcam şu parayı bi alsaydım anasını satttığımın adamları vermediler hala iyi cirit atarız gelebilirsem

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chaoser
    Chaoser's avatar
    Erkek

lordvader89 bunu yazdı:
    Chaoser bunu yazdı:
    Ben kabataş'tan gidicem 6.50,8.30,ve9.30 vapurları var en erken kadıköyden gelenlerde bu saatlere 20 dk eklesin bence en iyisi 8.30 vapuru 8.50 de kadıköyde olcak ordan gelceklerde binerler. Yok erken falan diyorsanız 9.30 vapuru diyorsanız o galiba kadıköye uğramıyo yani kadıköyden gelcek müritlerle buluşamıyoruz. O yüzden 8.30 ta ısrar ediyorum ve kabataş'tan bincekler en geç 8.10'da orda olsun çünkü zaten 8 de falan alamaya başlıyolar vapura yer kaparız.

kardeş ben 8.10 geçe ordayım bisikletimle levent'den gelicem 1gün kala telefonlaşalım yada msn'den konuşalım birlikte gideriz sen bisiklet getirecekmisin?

Yok abi ne işim olur ya bisikletle falan ok konuşuruz at pmyle msn

dünyada en güzel 3 şey vardır; et yemek, ete binmek, etin içine et koymak.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fistandantilus
    Fistandantilus's avatar
    Erkek
    Chaoser bunu yazdı:

Fistandantilus bunu yazdı:
    akbilden halledilir o :)

Sen git önce kendine akbil al lem sana basmaktan imanınm gevredi yaşlandık artık bas bas dur zorluyo :p bir de aktarma istiyon utanmadan 

bira ısmarlayarak ödemiyor muyuz yaraaağk :D

Fakat söyleyin kardeşlerim; insanlığın bir ereği eksikse, eksik değil midir- bizzat kendisi de?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikibok
    KaptaN
    KaptaN's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    beyler bisiklet getirecek olanlar için diyorum  sabah ilk gemiye alıyorlar bide akşam son gemiye yani aradaki gemilere alınmıyor sora zor durumda kalmayın bensiz güzel bir buluşma webmaster ve nurky rahat etsinler
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    hıı uyarıda bulunduğun için saol kaptaN eyv sabahın köründe mi binilcek şimdi görevlileri arayıp bi ara sormak lazım

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
Toplam Hit: 24894 Toplam Mesaj: 188