[25 Haziran 2007] Tahribat Heybeliada Buluşması[Ulaşım Şekli Eklendi]
-
fasdfkhkjhfja :D Dead güsel yakalamı$sın :D Bnde $imdi ayıktım walla :P
-
Excalibur001 bunu yazdı:
-----------------------------fasdfkhkjhfja :D Dead güsel yakalamı$sın :D Bnde $imdi ayıktım walla :P
-----------------------------saati sormuştum ama cvp alamadım bi türlü
-
ulan o kadar mesaj geçmiş şimdi mi farkettiniz a.k :D
Saat yok hocam, farklı iskelelerden farklı gruplar gelecek. saatleri de ona göre.. bi iki gün kala tarifeyi de koyar ona göre ayarlama yaparız.. -
arkadaşa sordum sosyetiğe bisiklet parası10 diyo fayton da 4 kişi filan 20 diyo gelişide var bunun möhöö bisikletimle gelmek istiyorum kaldığım derse denk gelmezse gelirim inş
-
arkadaşlar bisikletleriyle gelecek kaç mürid var ona göre getirelim a.q bide vağurda almazlarsa ne bok yicez daha önce bisikletle binmişliği olan varmı vapura:D
-
hadi lan bisiklete o kadar para verceğime 3 tane bira daha içerim daha iyi :D
-
DeAd_BoDiEs bunu yazdı:
-----------------------------
hadi lan bisiklete o kadar para verceğime 3 tane bira daha içerim daha iyi :D
gardaş bisiklet bul konu komşu biyerden bisikletle gel ben öle yapcam a.q 4.levent'den kabataş'a sabah çıkarım a.q sora ordan ver elini heybeli:D -
aga neden pazartesi ya calısan lar vardır onlarıda düsünün pazar falan neden diil
-
nu_metal bunu yazdı:
aga neden pazartesi ya calısan lar vardır onlarıda düsünün pazar falan neden diil
hocam pazar günü yer bulamazdın oralarda ortada kalırız a.q okadar kişi:D -
lordvader89 bunu yazdı:
arkadaşlar bisikletleriyle gelecek kaç mürid var ona göre getirelim a.q bide vağurda almazlarsa ne bok yicez daha önce bisikletle binmişliği olan varmı vapura:D
-----------------------------araba vapuru ücretsiz alıyo bisikleti
diğer küçük olanlar 1 bilet de ona alcaksın diyo
Toplam Hit: 22329 Toplam Mesaj: 188