3. Geleneksel Adana Buluşması -Fotolar Eklendi :)
-
He vallaha crafty hatta kompiye kendimi tarif ediordum, mavi tsort kot pantol flan baya matrakti :)
-
bu çok iyi oldu :D dersten cıkınca zırt yanınızdayım :D
-
yarın cumartesi ertesi gün pazar :| az kaldı heyecanlandım yaf :B bu arada ups :Z
-
size iyi buluşmalar diliyorum bu sene... ben olmadan tadı olmaz ama hayirlisi olsun :) :) :P
-
evet millet yarın 2 de bulusuoz 24 saatten az bı zaman kaldı :)
-
Az kaldi la :) , afo dayi yok neyse kismet olursa bitlis e gideriz :P ...grip olmusum hastayim zaten :D
Saatinde gelin ha :D
-
msnde compi ile yazışıyoruz :D
crafty : hacı ben yarın birazcık gecikebilirim bir arkadaşın yanına gitmem lazım senle haberleşiriz ben oraya gelirim...
compi : yarın saatinde gel zikerim :D
compi : bu bir admin emridir :D
valla muridler ben bu konuşmadan sonra tırstım buluşmayı kısa kescem arkadaşla yoksa vay hakime :D
-
Evt Buluşma geç Olsada Gerçekleşti en sonunda compiyi Buldum Remzi Saolsun :D gittik Şeydfe Oturduk Adı neydi unuttum Çay Bahçesi gibi Baraj Kenarı Bir Sohbet Bir Sohbet Sonra Gülüşmeler konuşmadıgımız Mesele Kalmadı Heralde Sonra ordan Kalktık Etrafta Okey Oyanayan COOL Kızlar Aaa Baksana kız Melis Tahribat Yazı hepsinde Dediler :D Bende Compi Bunlar Bize Bakıyo Dedim oda Sende Onlara Bak Dedi Neyse Oran Kalktık O Kadar Adam Remzinin Yani Craftynin Arabaya Bindik Ben Garajdan Geri Eve Döndüm Onlar Ne etti Bİlmiyom :D Compi Resimleri Atta Bakalım Bu Arada Ontedi Digital Makinayla 5 Dakika Tuşa Basarak Zorla Fotograf Çekti Neyse Bu kadar ...
-
Evi toparladigim icin server2003 makine var elimde buda fotomakinesini gormuyor :D , bir ayar cekecem ondan sonra atacam fotolari.Bulusma guzeldi 8-9 arkadas katildi , hepside farkli arkadaslardi gecmis senelerden kimse yoktu ama gecmis senelerdeki arkadaslar ayrilmadilar ,memur , is , okul gibi nedenlerden dolayi adana disindaydilar , bi kuytul ipnesi gelmedi iste :D ...bu kucuk bir tanisma fasliydi , bundan sonraki bulusmada ki kisa sure sonra tekrarlariz , sabah erken bulusup guzel atraksyonlar yapar , adana yerik , bici icerik :D Herkese tesekkurler...aciyagulmek gardasimda harbi anadolu cocugu , bizden :D
-
Unuttum birde hayvanlar gibi uyuduğum için gelemedim.Compi hocamla özel gece buluşması yaptık neyse.
Evet kurduktan sonra farkettim ki tehlikeli bir cümle olmuş.