folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder 3. Geleneksel Adana Buluşması -Fotolar Eklendi :)

3. Geleneksel Adana Buluşması -Fotolar Eklendi :)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek
    He vallaha crafty hatta kompiye kendimi tarif ediordum, mavi tsort kot pantol flan baya matrakti :)

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    bu çok iyi oldu :D dersten cıkınca zırt yanınızdayım :D

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    yarın cumartesi ertesi gün pazar :| az kaldı heyecanlandım yaf :B bu arada ups :Z 

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aforizma
    aforizma's avatar
    Erkek
    size iyi buluşmalar diliyorum bu sene... ben olmadan tadı olmaz ama hayirlisi olsun :) :) :P
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek
    evet millet yarın 2 de bulusuoz 24 saatten az bı zaman kaldı :)

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Az kaldi la :) , afo dayi yok neyse kismet olursa bitlis e gideriz :P ...grip olmusum hastayim zaten :D

Saatinde gelin ha :D

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Marsel
    crafty
    crafty's avatar
    Erkek

msnde compi ile yazışıyoruz :D

crafty : hacı ben yarın birazcık gecikebilirim bir arkadaşın yanına gitmem lazım senle haberleşiriz ben oraya gelirim...

compi : yarın saatinde gel zikerim :D

compi : bu bir admin emridir :D

valla muridler ben bu konuşmadan sonra tırstım buluşmayı kısa kescem arkadaşla yoksa vay hakime :D

Kasnak yuvarlandı elek oldu, eski orospular melek oldu...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AciyaGulmek
    AciyaGulmek's avatar
    Erkek

Evt Buluşma geç Olsada Gerçekleşti en sonunda compiyi Buldum Remzi Saolsun :D gittik Şeydfe Oturduk Adı neydi unuttum Çay Bahçesi gibi Baraj Kenarı Bir Sohbet Bir Sohbet Sonra Gülüşmeler konuşmadıgımız Mesele Kalmadı Heralde Sonra ordan Kalktık Etrafta Okey Oyanayan COOL Kızlar Aaa Baksana kız Melis Tahribat Yazı hepsinde Dediler :D Bende Compi Bunlar Bize Bakıyo Dedim oda Sende Onlara Bak Dedi Neyse Oran Kalktık O Kadar Adam Remzinin Yani Craftynin Arabaya Bindik Ben Garajdan Geri Eve Döndüm Onlar Ne etti Bİlmiyom :D Compi Resimleri Atta Bakalım Bu Arada Ontedi Digital Makinayla  5 Dakika Tuşa Basarak Zorla Fotograf Çekti Neyse Bu kadar ...  

De Get Yalan Dünya...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Evi toparladigim icin server2003 makine var elimde buda fotomakinesini gormuyor :D , bir ayar cekecem ondan sonra atacam fotolari.Bulusma guzeldi 8-9 arkadas katildi , hepside farkli arkadaslardi gecmis senelerden kimse yoktu ama gecmis senelerdeki arkadaslar ayrilmadilar ,memur  , is , okul gibi nedenlerden dolayi adana disindaydilar , bi kuytul ipnesi gelmedi iste :D ...bu kucuk bir tanisma fasliydi , bundan sonraki bulusmada ki kisa sure sonra tekrarlariz  , sabah erken bulusup guzel atraksyonlar yapar , adana yerik , bici icerik :D Herkese tesekkurler...aciyagulmek gardasimda harbi anadolu cocugu , bizden :D

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RIPER
    RIPER's avatar
    Erkek

Unuttum birde hayvanlar gibi uyuduğum için gelemedim.Compi hocamla özel gece buluşması yaptık neyse.

Evet kurduktan sonra farkettim ki tehlikeli bir cümle olmuş.

Toplam Hit: 13883 Toplam Mesaj: 138