3. Geleneksel Adana Buluşması -Fotolar Eklendi :)
-
5u13Ym4n bunu yazdı:
-----------------------------crafty bunu yazdı:
-----------------------------
5u13Ym4n bunu yazdı:
bende gelıorm amk.. buna kesın gelecm :S compı abı kesın tarıhı pm ıle at bana lutfen
kesin tarih :s 5 ekim pazar yazıyo kesin olarak nesini soruyorsun onu anlamadım :D
-----------------------------3 ila 5 demısler onu dıorum hacım :D bu sefer icabında dersaneyı ekıp gelcem :F
hacı o 3 ila 5 dediği kompinin geleneksel buluşma sayısı ya 3. buluşma olacak yada 5. :D 5 ekim pazar günü kesin tarih gene buradan bildiririz saati flnhocam liste yapmaya gerek yok isteyen her tbt elemanına kapımız sonuna kadar acık isteyen gelir...
-
Ceyhan'dan gelen war mı la? iletişe geçsin:D
ne listesi bre liste işi foş iş:D
-
La hajı sen ceyhanlımısın :D Bende Ceyhanlıyım amkda D.bakırda görev yapıyorum şuan hava Astsubayıyım.Hay amk bende gelirdim Compi ben seni eskilerden hatırlıyorum sanki hacım.Bende 2003 tahribat üyelerindenim.Toprakmışız amk bayaada kalabalık haa gardaşlar :D Bayramda geliyorum bende izine du bakimm.
-
wayy hemşoom:D
la bnde tek ben warım sanıyodum kocaaa ceyhanda mürid:D
nse profilimde msnim war ekle tanışak kaynaşak:D belki tanıyorumdur sni grçi baya byüksün sanırsam..
-
o değil de bayağı adanalı varmış ben üç beş kişi zannediyodum :D gelin hacılar gelin hepinizle tanışalım olmadı tbt adana dayanışma derneği fln kurarız :D
-
Abi 1 kerede izmird yapalim cok kiyak olur
-
compi abü sen benı yurtttan alırsın artık :D
adananın içini pek bılmıyrem :D
-
arkadaşlar buşuşma yeri bellimi ona göre bakim bi
-
evet buluşma yerimiz real arkası sosyal evler..18 yaşından küçükler velisiyle gelsin:p
-
hacı mersndeyim ya gelebilrsem gelebirlim :)