3. Geleneksel Adana Buluşması -Fotolar Eklendi :)
-
Hacım Ben Osmaniyede Trene binecem Gazipaşada İnecem Baraj Yolu Dolmuşuna Binecem Beni Duygu Kafenin Önünde İndir diyecem Bu Şekilde bulabilir miyim Sizi?
-
hocam ziyapaşada ineceksin istasyonda oradan atatürk caddesini sor 8/A, balcalı otobusune bin beni duygu kafede indir de seni alırız hoca ya da 05375014558 bu benim tel kaydet bulamazsan ara hacı gelir alırım...
-
crafty bunu yazdı:
-----------------------------
hocam ziyapaşada ineceksin istasyonda oradan atatürk caddesini sor 8/A, balcalı otobusune bin beni duygu kafede indir de seni alırız hoca ya da 05375014558 bu benim tel kaydet bulamazsan ara hacı gelir alırım...
Eyw Haacım Saol -
bedne gelecem ama o saatte dersanede olurum :| herhalde yada yetısemem oraya :s nasıl olacak :|
-
5u13Ym4n bunu yazdı:
bedne gelecem ama o saatte dersanede olurum :| herhalde yada yetısemem oraya :s nasıl olacak :|
hocam numarayı sende al ararsın sana yerimizi söyleriz oraya gelirsin...acıyagülmek hocam ne demek maksat birlikte olalım...
-
Hocam Program Belirlendi mi ne Yapacagımız Filan?Arada Bi Başak İletişim Varmış oraya Gidebilite İhtimalimiz Var mı Tel Kırdıracam da :)
-
crafty bunu yazdı:
-----------------------------hacı noyu bende kaydedem mı :D
bende ararım benı yurdun onunden alırsın :P
-
hocam lazım olan herkez kaydedebilir :D gene telinizde bulunsun özellikle landet sende kalsın adanaya yabancı adamsın bişeye ihtiyacın fln olur ararsın :D
-
crafty bunu yazdı:
-----------------------------hocam buluşma yeri duygu kafe önü (baraj yolu 7.5 durak) saat 14:00 da...
yurttan alınmak isteyen arkadaş yurdun adını sölesin gelip alalım...
tahri tsirtsüz gelmeyin :D
abi çarşıda biyerde buluşsak ben duydum ama bilmem duygu cafe falan nerde -
efrasyap bunu yazdı:
crafty bunu yazdı:
-----------------------------hocam buluşma yeri duygu kafe önü (baraj yolu 7.5 durak) saat 14:00 da...
yurttan alınmak isteyen arkadaş yurdun adını sölesin gelip alalım...
tahri tsirtsüz gelmeyin :D
abi çarşıda biyerde buluşsak ben duydum ama bilmem duygu cafe falan nerde
-----------------------------hocam sen adanada neredesin yer söyle...