3. Geleneksel Adana Buluşması -Fotolar Eklendi :)
-
hocam kendi kafamıza göre program hazırlamayalım dedik buluşuruz hep beraber bir yere otururuz tanışırız yemeğimizi yeriz sonra canımız ne zıkkım istiyosa onu yaparız :D herhalde beni annem cağrıyo gitcem dien olmas :D
-
ComputerWolf bunu yazdı:
-----------------------------
Yok hoca , zaten bilim adamlari aciklama yapti , insanligi ve dunyayi tehdit edecek milyarda 1 ihtimal bile olsa bu deneyi gerceklestirmeyecegiz diye.Sehir efsanelerine inanmayin.Karadelik cikacak bizi yutacak , he canim :D
dua etsene olum yıkılsın işte dünya :D -
Ben bu sene yokum beyler. Bu sene hakkımı başka bir buluşmada kullacam. 2 senedir adana'dayım yeter artıkın sıkıldım adana'dan :P
-
2 ekımde dugun var 3 ekımde yolla cıkar 4 ekımde orda olurum herhalde :=)
Adanayı bılmıyorum peşin söliyim merkez camı yada akbankın önunde beklerım a.q kaybolmamak ıcın :=))
-
ReaL_KurD bunu yazdı:
Ben bu sene yokum beyler. Bu sene hakkımı başka bir buluşmada kullacam. 2 senedir adana'dayım yeter artıkın sıkıldım adana'dan :P
hacım gel tanışalım merak ediyordum seni Güzel bi gün Olur -
AciyaGulmek bunu yazdı:
ReaL_KurD bunu yazdı:
hacım gel tanışalım merak ediyordum seni Güzel bi gün Olur
heyaa kürdo bende merak edıyom gelsene :=) -
Hacı mardin'deyim ben. bundan önceki 2 sene üst üste geldim adana buluşmasına 'da bu sene imkansız. cebit'ten yana kullanacam hakkımı. 3 yıldır buralardayız daha cebit'e gidemedik. ama ola ki gün olur devran döner horoz domalır tavuk gömer, durumlar değişir, o vakit gelme ihtimalim olabilir. bende çok isterim yani
-
Gunduz bunu yazdı:
-----------------------------2 ekımde dugun var 3 ekımde yolla cıkar 4 ekımde orda olurum herhalde :=)
Adanayı bılmıyorum peşin söliyim merkez camı yada akbankın önunde beklerım a.q kaybolmamak ıcın :=))
hangi akbank :| kurumsal şube diyorsan alırım seni :P beraber akarız -
Stigma bunu yazdı:
-----------------------------Ha ha. Adana dayken üç öğün; sabah-öğle-akşam kebap ya da etli bişiler yiyodum, aslında oralara bi çorbacı açıp benim gibi garibanları sevindirmek lazım :D
hiç et yemedim:| böğğğğ.iğrenç -
Et mi igrenc , bir adanali icin etsiz yemek yemek degildir.Sabah kahvaltida bile kebap yeme potansiyeline sahibiz...gece 1-2 gibi sirdancilarda acilir , 7/24 et :)
Toplam Hit: 13876 Toplam Mesaj: 138