3. Geleneksel Adana Buluşması -Fotolar Eklendi :)
-
ben ceyhandayim..biri gelsin beni alsın tişörtümde yok:p kaybolurm wla:D
-
Hajım lan ben 27 sinde ordayım amk bugun aldım bileti.Hangi tarih ve saat kaç tam olarak karar verin ben ordayken yaparsanız bende gelirim beraber giderik hemşooooo :D ama ondan sora ben beraber dönemem belki bak beni sattı veya sölemedi deme hatun var onu zükücem bide :D Benımde t-shirtim yok ti-sirtim yok :D
-
hocam adana merkeze geldiğinde duygu kafeye nasıl giderim diye sor gösteremicek adam cıkmaz adanayı hiç bilmeyen adam bile duygu kafeyi bilir :D topicte teli vermiştim zaten al kaydet bişi olursa ara halledelim...
abicim 5 ekim 2008 pazar günü saat 14:00 da duygu kafede buluşuyoruz...
-
crafty bunu yazdı:
-----------------------------
efrasyap bunu yazdı:
crafty bunu yazdı:
-----------------------------hocam buluşma yeri duygu kafe önü (baraj yolu 7.5 durak) saat 14:00 da...
yurttan alınmak isteyen arkadaş yurdun adını sölesin gelip alalım...
tahri tsirtsüz gelmeyin :D
abi çarşıda biyerde buluşsak ben duydum ama bilmem duygu cafe falan nerde
-----------------------------hocam sen adanada neredesin yer söyle...
muhtemelen yüreğirde olurum -
hocam benim dersane var, telefonunu aldım , eğer reale falan gitmesseniz size biraz geçte olsa katılabilirim,
benim dersane zaten iller bankasının orda , duygu kafenin oralarda takılacaksanız gelmem kolay olur
yinede söz vermiyorum, gelememe ihtimalim yüksek
-
geçen buluşmaya gelecektım son anda gelemedım kısmet olmadı... ama bu bulusmaya ayın 5 ıne kadar adanada kalıram eger gelıcem...
-
konu up!
5 ekime ne kaldı şurda :P
-
beyler arih ve saat değişmez umarım... değişirse bı haberdar edersiniz...
-
Değişirse Tarih Haberimiz Olsun birde Ne Gibi Aktivitelerde Bulunacaz
-
warsa aklında bısey sole yapalım..ama planlanmıs bısey yok herhalde.. klasık bı buluşma olucak herhalde.. tanışma faslı muhabbet.. yemek ... bı yerde bıraz takılp uturulacak ondan sonra eve yallah herhalde.. :D
eğer aklında bi fırlamalık planı vs olan varsa arzetsin.. gereği düşünülür :D