3. Geleneksel Adana Buluşması -Fotolar Eklendi :)
-
sohbet guzeldi.. ki sadece oturup sohbet edebildik ztn :) ama bunun bide 3.5 (üç buçuk) versionunda bıraz atraksıyon adrenalin felan yaparız inş..
Not: tornavida hoca ben bulusma olmadan kac gunde once dedımkı bak ayarlıyorlar sende gelecenmı... kaçar mı dedın elbet gelecem dedın.. nasıl haberın olmadı lem anlamıyorum :D... neyse tekrar yapacaz bıseyler o zaman gelırsın hem daha guzel olur...
bu arada ontedi hacı... 7-8 kişiyi tek bır kareye koyup cekmeye calısana kadar arkadan gelen araba bıze gırecektı nerdeyse :D
-
kehanet arabanın nesinden korkuyorsun çok çok ön kaportada çıkardı resimlerimiz :D 3.5 olmicak arkadaşlar öncelikle 3.25i yapalım sonra 3.5 yaparız bu seferkine gayet güzel atraksiyonlar düşünüyorum...
-
compi hoca resimler ne oldu atda bakalım bi:d
-
compi resimleri daha atmadığına göre atmıycak herhalde
resım yerıne de vereceği mesajda ...
cok merak ettiysen aynaya bak... gibi iğrenç bi espiri olmaz herhalde :D
ama sabreden derviş sabretmekten gebermiş hesabı olucak bızımkısı :)
-
Kehanet bunu yazdı:
-----------------------------
compi resimleri daha atmadığına göre atmıycak herhalderesım yerıne de vereceği mesajda ...
cok merak ettiysen aynaya bak... gibi iğrenç bi espiri olmaz herhalde :D
ama sabreden derviş sabretmekten gebermiş hesabı olucak bızımkısı :)
-----------------------------compi yapıyor bazen öyle iğrenç espriler. göz yumun admindir çarpmasın
-
çarpar mı çarpar valla compunun sağı solu belli olmas da gelecek hafta salı gününden önce gelmez o fotolar pazar günü buluştuk adamın bilgisayar foto maki tanımamış haliyle kaldı pazartesi günü işleri vardı hep dışarıdaydı sonra da gece istanbula gitti cebitten sonra salı günü gelecek demişti en son görüştüğümüzde azcık daha sabredin arkadaşlar...
real_kurd hacı keşke sende gelseydin tanışırdık bu sefer olmadı ama bidahakine mutlaka bekliyoruz...
-
inşallah hajım
-
Evdeyim ve hala server2003 makine var kameranin driver cd sini attigim icin internettende driver arama zahmetine girmedigim icin 1-2gun daha bekleyeceksiniz , serve2008yuklim o goruyor kamerayi:) + cebite ucarsam tekrar haftaya anca alirsiniz fotolari :D yol yorgunuyum 2gun uyurum anasini satim ya :D belki cumartesi cebite ucarim , isler aksadi biraz...
-
ReaL_KurD bunu yazdı:
compi yapıyor bazen öyle iğrenç espriler. göz yumun admindir çarpmasın
-----------------------------Ne olmuş adminse...bende çarparım.. benım adım Kehanet (Pardon filmi hesabı :) )
ona bakarsan bende adminim ne var bunda.. admınlerı nıcklerı üstünde admın mı yazıyor.. bende admınım benımde yetkılerım var..yorum yazma,silme/değiştirme..sıteyı gezme hatta uye bıle banlama yetkım var..şimdilik banlama kendımle sınırlı ama ılerde yukseltılır emınım :D.
sadece onun yetkılerı benımkılerden bıraz daha fazla o kadar... burda herkes aynıdır...ayrımcılık olmasın İsyan çıkarırım walla :)
Müridler Kardeş , Adminler Kalleş :D
bu arada kurdogelecek buluşmaya gelırsın artık.. olmadı bir Çuval getirir kaçırırız seni :D
eger ımkanın varsa bu gunlerdede gelebılırsın.. hatta hayırlısıyla yerleştirme sonucları ıstedıgın gıbı olursa gıdecegın yere adana uzerınden gıdersın.. cunku bulusmanın daha 3.25 ve 3.5 versıyonlarını yapacaz.. ılk bulusma muhabbetle gectı ztn...
-
Kulağım çınladı lan :D
gelmeyi düşünüyordum fekat unuttum la :D nete de pek giremiyordum son zamanlar.