3. Geleneksel Adana Buluşması -Fotolar Eklendi :)
-
AciyaGulmek bunu yazdı:
-----------------------------Evt Buluşma geç Olsada Gerçekleşti en sonunda compiyi Buldum Remzi Saolsun :D gittik Şeydfe Oturduk Adı neydi unuttum Çay Bahçesi gibi Baraj Kenarı Bir Sohbet Bir Sohbet Sonra Gülüşmeler konuşmadıgımız Mesele Kalmadı Heralde Sonra ordan Kalktık Etrafta Okey Oyanayan COOL Kızlar Aaa Baksana kız Melis Tahribat Yazı hepsinde Dediler :D Bende Compi Bunlar Bize Bakıyo Dedim oda Sende Onlara Bak Dedi Neyse Oran Kalktık O Kadar Adam Remzinin Yani Craftynin Arabaya Bindik Ben Garajdan Geri Eve Döndüm Onlar Ne etti Bİlmiyom :D Compi Resimleri Atta Bakalım Bu Arada Ontedi Digital Makinayla 5 Dakika Tuşa Basarak Zorla Fotograf Çekti Neyse Bu kadar ...
-----------------------------
hacı insan haber verir dimi hep beraber bakardık :D 9 kişiden 3ünde tahri tshirt varken böyleyse hepimizde olsa nolurdu :D bi de herkeze nickiyle bana neden adımla hitap ediyon :D valla hacı senden sonra bizde dağıldık landeti evine bıraktık geri kalan arkadaşları da çarşıya bıraktım... compiyide evinin önüne kadar bırakcaktım amma metro çalışması yüzünden sokağın başına bırakmak zorunda kaldım :D arabaya yedi kişi bindik birinci ikinci üçüncü ve beşinci vitesleri kullanabildik dördüncü vites acıya gülmekin kalçası yüzünden kapsama alanı dışında kaldı :D kısa oldu pek atraksiyon olmadı ama yine de sohbet süperdi güldük eğlendik özellikle askerlerle olan mevzuda :D compinin de dediği gibi en kısa sürede tekrar bir ayar veririz sabahtan buluşur adananın altını üstüne getiririz :D -
Eyw Compi Sende Öylesin Gardaşım, crafty Sohbet Mükemmeldi Hacım Bi Daha Tekrarlarık inş :D
-
mutlaka hacı mutlaka...
-
Riper la gece bulustuk hacilar , baya uzun bir sohbetimiz oldu ayak ustu.Riper da bizim gibi sorunlu :D
-
Gerçekten çok güzel oldu sade oldu amma olsun bu tanışma faslıydı gelecek sefere yine katılmaya çalışacam eğer 26sında yapılırsa:D
hepimiz sorunlu olduğumuz için doğal olarak muhabbet çok süperdi hele o crafty nin anlattığı askerlik mevzusu vardı kafa tası çatlayan aklıma geldikçe gülüyom walla:D
-
sorunlumuyuz neyız bende anlamadım kı :D
-
Landet bunu yazdı:
sorunlumuyuz neyız bende anlamadım kı :D
-----------------------------ne demiş ünlü büyük düşünür(ben:D) 'Takıldığın siteyi söyle sana sorununu söyleyeyim' sorunun bilinemiyor 35 bin küsür tbt üyesinde olan hastalık:D
-
aq adana bulusması yapıyonuz sölemiyonuz zaman belirtmiyonuz ayıp be gelemedik :(
-
TorNaVida bunu yazdı:
aq adana bulusması yapıyonuz sölemiyonuz zaman belirtmiyonuz ayıp be gelemedik :(
tornavida iyimisin kaç gün öncesinden bu topic acıldı sayfalarda iki üç defa nerde ne zaman buluşcağımız yazıldı üstüne üstlük sanırım 9. sayfada buluşma yeri ve saati kırmızı renkle yazılıydı daha nasıl haber vermemiz gerekiyordu?edit-1 : 1. postta 5 ekim olduğu yazıyor ayrıca ben bu topici eylülün 10'unda açmışım...
edit-2 : 1. sayfada 1 kez tarih geçiyor
2. sayfada 1 kez tarih geçiyor
3. sayfada 1 kez tarih geçiyor
4. sayfada 1 kez tarih geçiyor
5. sayfada 1 kez tarih 1 kez yer ve saat geçiyor
6. sayfada bişi geçmiyor
7. sayfada 2 kez tarih geçiyor
8. sayfada bişey geçmiyor
9. sayfada 2 kez yer ve saat geçiyor
bunun haricinde alıntılarda yazan tarih saat ve yeri söylemiyorum bile... sanırım demek istediğimi anladın...
-
resimler noldu compu hacı ya nası çıkmışız merak ediyom özellikle araba sahnesini:D