3. Geleneksel Adana Buluşması -Fotolar Eklendi :)
-
Gunduz bunu yazdı:
-----------------------------2 ekımde dugun var 3 ekımde yolla cıkar 4 ekımde orda olurum herhalde :=)
Adanayı bılmıyorum peşin söliyim merkez camı yada akbankın önunde beklerım a.q kaybolmamak ıcın :=))
-----------------------------
hocam dediğin akbank sanırım dörtyoldaki akbank :Dmuridler o zaman isterseniz buluşma yerini baraj yolu duygu kafeden çarşıda inönü parkına alalım en merkezi yer burası sanırım herkez bulabilir... akbankın oraya gelip kime sorsan söylerler landet sen zaten inönü parkını artık ezbere biliyorsun :D
-
ya madem boyle bir orgz. yapılcaktı onceden haber verseydınız çok iyi olurdu bende ayın 1 de denızlıye gıdıyorum unv basladı bılseydım ekerdım bır kaç gun daha ilk defa tahribatı toplu olarak görecektim gerci adana tbt sinde top çıkmaz:D sağlık olsun
-
neftera bunu yazdı:
hiç et yemedim:| böğğğğ.iğrenç
İşte Böyle Msj Görünce deli oluyom Sevgili müridemiz hayatın en büyük zevkinden mahrum kalmışsın o güzelim etler yenilmez mi yaw ha bide vejeteryan olana şunu sormak isterim hep burnunuza kebap kokusu gelince canınız çekmiyormu ?neyse 5 ekime ne kaldı konu up!!
-
ComputerWolf bunu yazdı:
Et mi igrenc , bir adanali icin etsiz yemek yemek degildir.Sabah kahvaltida bile kebap yeme potansiyeline sahibiz...gece 1-2 gibi sirdancilarda acilir , 7/24 et :)
-----------------------------şırdan mı aboww :D gorunusunden bıraz korkabılırsınız ama baya lezzetlı :D
@crafty: hacı inönü parkı = ben oldu artık :D
-
Landet bunu yazdı:
-----------------------------ComputerWolf bunu yazdı:
Et mi igrenc , bir adanali icin etsiz yemek yemek degildir.Sabah kahvaltida bile kebap yeme potansiyeline sahibiz...gece 1-2 gibi sirdancilarda acilir , 7/24 et :)
-----------------------------şırdan mı aboww :D gorunusunden bıraz korkabılırsınız ama baya lezzetlı :D
@crafty: hacı inönü parkı = ben oldu artık :D
landet şırdanın tadına baktıktan sonra hergün şırdan diecek hale geldi :D ilk önce görünüşünü beğenmemiş olsa bile :Dsevgili muridler adanaya gelecek olan arkadaşların büyük bir çoğunluğunun dışarıdan gelmesinden dolayı
5 ekim pazar günü düzenlemiş olduğumuz buluşma için buluşma yerini İNÖNÜ PARKI olarak değiştirmiş durumdayım...
inönü parkını da bulamayacak arkadaşlar boşa adanaya gelmesinler hiçbir yeri bulamazlar :D
İnönü parkına gelince deli dana gibi dolanıp duran tbt t-shirtli beni ya da compiyi görürsünüz zaten :D
SAAT : 14:00
-
arkadaşlar benim de 5 ekimde adanada sınavım var (ehliyet) oraya gelecem de saat kaçta inönü parkın da buluşuyonuz ona göre
EDİTT::S kocaman 14:00 yazısını görmemişim kusura bakmayın :D
-
anti_usa bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar benim de 5 ekimde adanada sınavım var (ehliyet) oraya gelecem de saat kaçta inönü parkın da buluşuyonuz ona göre
hocam asıl sen kusura bakma edit yazmayı unutmuşum :D yani o saat olayı sonradan ek :D ama daha önce yazmıştım saati... -
crafty bunu yazdı:
anti_usa bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar benim de 5 ekimde adanada sınavım var (ehliyet) oraya gelecem de saat kaçta inönü parkın da buluşuyonuz ona göre
hocam asıl sen kusura bakma edit yazmayı unutmuşum :D yani o saat olayı sonradan ek :D ama daha önce yazmıştım saati...
-----------------------------yok hocam ne kusru karışlıklı bakmıyak olsun bitsin inş. bende gelecem tbt tişörtümle sizde giyeceksiniz demi bir birimizi tanıyak :D
edit:bide gelenlerin listesini reca etsem kaç kişiyiz felan merak ettim.:d
-
elimizde bir liste yok canı sıkılan adanadaki tbt elemanlarını merak eden ruhsal problemleri olan canı isteyen eleman gelebilir :D herkeze kapımız acık...
bazı arkadaşların tahri tshirtü yokmuş ancak giyebilen giysin en azından ben tahri tshirtle gelcem hem birbirimizi bulma acısından gayet iyi olacağı kanaatindeyim ki hiçbirimiz giymesek bile tanırız birbirimizi... o kadar adamın içinde kendimizi belli ediyoruz davranışlarımızla :D
landetle ilk buluşmamızı hatırladım da inönü parkında compi ile landeti arıyorduk karşıdan elinde telefonla biri geliyo kompi de landete telden ulaşmaya calışıyordu... compiye olm boşa arama landet şu gelen dedim nitekimde öle cıktı :D
-
Tmm ben saat 14 : 00 De İnönü parkında beklıyor olacagım bılıyorum orayı :=)