3500 YTL Harcadım PC Topladım, Performansın P’Sini Alamadım (Donanımcılar Buraya)
-
hoca kullandıkca açılır. üzme kendini.
-
Bu arada şimdi destek@tahribat.com mailine baktım senden bana aşşağıdaki mailler gelmiş
ben Re: RENE'nin Dikkatine (hayatımda hiç karşılaşmadım çok ilginç bir olay) ASP ve SQL sor... 22.11.2008
ben Re: FW: tahribat.com ' a kendi ip adresimden giremiyorum!!! DÜZELTME (IP ADRESİMİ YAZMA... 10.11.2008
ben Re: tahribat.com ' a kendi ip adresimden giremiyorum!!! Lütfen acil destek... 10.11.2008
ben destek@tahribat.com RE: RENE dikkatine? [ SQL 2005 de gg/aa/yyyy formatında tarih nasıl... 25.07.2008
ben Re: GÜÇLÜ KARDEŞ BAKARMISIN [RENEGADEALIEN] ? 07.07.2008
fearlessalien SİZ ERMENİSİNİZ..! Değilmisiniz ? O Halde İzleyiniz.. [Bilmezsiniz_siz_ermenisiniz.pps] 30.12.20086 tane mail gelmiş senden, bunlardan üstteki 5 tanesini cevaplamışım alttaki 1 taneside spam gelmiş
tahribata gelen bütün mailler durduğuna göre, benim sana tavsiye ettiğim mail nerde hocam???
Bu arada bundan sonra destek@tahribat'a senden bir mail gelirde cevaplarsam beni siksinler oldumu???
-
Arkadaşım topladığın pc piyasadaki en iyi sayılacaklar arasında sana bunu önerene bence tşkr etmen gerekir.Beklentinin ne olduğunu bilmiyorum ama sen o pc yi beğenmediğine göre 512 ile internete bağlanıp bilgisayarım yavaş çalışıyo iki saatte bir sayfayı zor açıyo ... diyenlerden olabilirmisin acaba die insanın aklından geçimiyo değil...
-
tam 12 sayfa yazık
-
1 milyar verim bana sat (:
-
yazmıyım yazmıyım dedim dayanamadım ulen bu eleman yüzünden konu nerlere gitmiş eğer rene bizim maillere cevap vermezse senden bilecem loo unutma :D .. Ayrıca linuxa laf atanlar vardı.. yaws hocalar bu tercih meselesidir.. biz aşırı vakit geçiriyoruz makina başında kim neyi neyle rahat ve hızlı yapıyosa onu kullanır.. yanlışmıyım beceri olayı yani.. acayip sarkmış konu ben donanımcıyım diyen bi adamın bu elemana sen git şunu al diye kofti bişey önereceğini pek sanmıyorum.. bi yanlışlık var bu işte.. bu kadar masraf edeceğine renenin yanına gidip beraber toplasaydın iyiydi karlı çıkardın bence.. ilginç bişey.. geçmiş ola..
-
gote giren semsiye acilmaz derler burda :)
abi bende islemci almaya karar verdigim zaman amd alacaktim .. ve alacagim gunden bir kac gun once .. intel d calisan olan kendisi adminiz olan antiky hocamiza danistim bule bule sanallastirma konusunda ne oneriyosun abi diye sordum ona intel onerdi..model olarak xeon onermisti bende gidip inteli aldim 4 cekirdek q6600 ve ve canavar gibi . sonuc olarak adam sana en kral islemciyi onermis sen gelip burda amd alaydim yok daha iyiydi falan diye post atarsan aip etmis olursun .. ve danismaklada en iyi yapmissin. test sonuclarina bakarsanda .. farkı gormem mumkundur .. birde bilgisayari ne icin topladigini bilmedigin icin sonucuna katlaniyosun .. gidip o sisteme xp kurarsan zaten mallik olur x64 vista sistem kur dedigimiz gibi tam performans alirsin.. -
Konuyu tekrar actım, 2000 yılından beri kac tane firmada teknik servislik yaptım, askeriye dahil bi cok yerde bilgisayar ve network işlerinde calıştım
lisede bilgisayar okudum
selcuk üniversitesinde bilgisayar okudum
erciyes üniversitesinde bilgisayar mühendisliği okuyorum
bilgisayar aleminin altına üstüne soluna sağına girmediğim delik kalmamıştır...
3.5 milyarlık sistemden verim alamadım die konu acacak kadar gerizekalı tek seni gördüm hocam...
Banlanma sebebin, anlatman gerekenleride ezikliğin verdi gaz ile sacmalatman, ha bu arada seni ben banlamadım...
-
Herşeye rağmen, keşke eleman banlanmasaydı..
-
Şunu söylemiştim yap mutlaka...
hocam sen bilgisayarı topla, kutusuna koy, aldığın yere götür, ben bunu kullanamayacak kadar özürlüyüm, kusura bakmayın de iade et oldumu???
Allahını seversen bi bilgisayarcıya götür kasayı, ben bundan verim alamıyorum dede bi maymun etsinler seni :)