folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder 3500 YTL Harcadım PC Topladım, Performansın P’Sini Alamadım (Donanımcılar Buraya)

3500 YTL Harcadım PC Topladım, Performansın P’Sini Alamadım (Donanımcılar Buraya)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebCrow
    WebCrow's avatar
    Erkek
    hoca kullandıkca açılır. üzme kendini.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Bu arada şimdi destek@tahribat.com mailine baktım senden bana aşşağıdaki mailler gelmiş

ben    Re: RENE'nin Dikkatine (hayatımda hiç karşılaşmadım çok ilginç bir olay) ASP ve SQL sor...    22.11.2008
    ben    Re: FW: tahribat.com ' a kendi ip adresimden giremiyorum!!! DÜZELTME (IP ADRESİMİ YAZMA...     10.11.2008
    ben    Re: tahribat.com ' a kendi ip adresimden giremiyorum!!! Lütfen acil destek...             10.11.2008
    ben    destek@tahribat.com RE: RENE dikkatine? [ SQL 2005 de gg/aa/yyyy formatında tarih nasıl...     25.07.2008
    ben    Re: GÜÇLÜ KARDEŞ BAKARMISIN [RENEGADEALIEN] ?                             07.07.2008
    fearlessalien    SİZ ERMENİSİNİZ..! Değilmisiniz ? O Halde İzleyiniz..    [Bilmezsiniz_siz_ermenisiniz.pps]     30.12.2008

6 tane mail gelmiş senden, bunlardan üstteki 5 tanesini cevaplamışım alttaki 1 taneside spam gelmiş

tahribata gelen bütün mailler durduğuna göre, benim sana tavsiye ettiğim mail nerde hocam???

Bu arada bundan sonra destek@tahribat'a senden bir mail gelirde cevaplarsam beni siksinler oldumu???

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lazziya
    lazziya's avatar
    Erkek
    Arkadaşım topladığın pc piyasadaki en iyi sayılacaklar arasında sana bunu önerene bence tşkr etmen gerekir.Beklentinin ne olduğunu bilmiyorum ama sen o pc yi beğenmediğine göre 512 ile internete bağlanıp bilgisayarım yavaş çalışıyo iki saatte bir sayfayı zor açıyo ... diyenlerden olabilirmisin acaba die insanın aklından geçimiyo değil...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bir
    Bir's avatar
    Erkek
    tam 12 sayfa yazık

Tam otuz yıl sattim çalışmış ben durmuşum , gökyüzünden habersiz uçurtmauçurtmuşum!!!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    1 milyar verim bana sat (:

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

yazmıyım yazmıyım dedim dayanamadım ulen bu eleman yüzünden konu nerlere gitmiş eğer rene bizim maillere cevap vermezse senden bilecem loo unutma :D .. Ayrıca linuxa laf atanlar vardı.. yaws hocalar bu tercih meselesidir.. biz aşırı vakit geçiriyoruz makina başında kim neyi neyle rahat ve hızlı yapıyosa onu kullanır.. yanlışmıyım beceri olayı yani.. acayip sarkmış konu ben donanımcıyım diyen bi adamın bu elemana sen git şunu al diye kofti bişey önereceğini pek sanmıyorum.. bi yanlışlık var bu işte..  bu kadar masraf edeceğine renenin yanına gidip beraber toplasaydın iyiydi karlı çıkardın bence.. ilginç bişey.. geçmiş ola..

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    gote giren semsiye acilmaz derler burda :)
    abi bende islemci almaya karar verdigim zaman amd alacaktim .. ve alacagim gunden bir kac gun once .. intel d calisan olan kendisi adminiz olan antiky hocamiza danistim bule bule sanallastirma konusunda ne oneriyosun abi diye sordum ona intel onerdi..model olarak xeon onermisti bende  gidip inteli aldim 4 cekirdek q6600 ve ve canavar gibi . sonuc olarak adam sana en kral islemciyi onermis sen gelip burda amd alaydim yok daha iyiydi falan diye post atarsan aip etmis olursun .. ve danismaklada en iyi yapmissin. test sonuclarina bakarsanda .. farkı gormem mumkundur .. birde bilgisayari ne icin topladigini bilmedigin icin sonucuna katlaniyosun .. gidip o sisteme xp kurarsan zaten mallik olur x64 vista sistem kur dedigimiz gibi  tam performans alirsin..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Konuyu tekrar actım, 2000 yılından beri  kac tane firmada teknik servislik yaptım, askeriye dahil bi cok yerde bilgisayar ve network işlerinde calıştım

lisede bilgisayar okudum

selcuk üniversitesinde bilgisayar okudum

erciyes üniversitesinde bilgisayar mühendisliği okuyorum

bilgisayar aleminin altına üstüne soluna sağına girmediğim delik kalmamıştır...

3.5 milyarlık sistemden verim alamadım die konu acacak kadar gerizekalı tek seni gördüm hocam...

Banlanma sebebin, anlatman gerekenleride ezikliğin verdi gaz ile sacmalatman, ha bu arada seni ben banlamadım...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmutxTR
    UmutxTR's avatar
    Erkek
    Herşeye rağmen, keşke eleman banlanmasaydı..

Tbt Haftanın Sözü LynXMaSTeR; Bu cep numaralarını arayıp ben sizin hattınızı almak istiyorum, bana devredin, masrafları benden, üzerine de 100 lira vercem deyim belki satarlar.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Erkek

Şunu söylemiştim yap mutlaka...

hocam sen bilgisayarı topla, kutusuna koy, aldığın yere götür, ben bunu kullanamayacak kadar özürlüyüm, kusura bakmayın de iade et oldumu???

Allahını seversen bi bilgisayarcıya götür kasayı, ben bundan verim alamıyorum dede bi maymun etsinler seni :)

Toplam Hit: 26527 Toplam Mesaj: 134