folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder 3500 YTL Harcadım PC Topladım, Performansın P’Sini Alamadım (Donanımcılar Buraya)

3500 YTL Harcadım PC Topladım, Performansın P’Sini Alamadım (Donanımcılar Buraya)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    goldfinger
    goldfinger's avatar
    Erkek

ExcellencE bunu yazdı:
    -----------------------------
    Amd almazsan öyle olur :)

en büyük hatan amd yerine intel tabanlı sistem  toplaman amd nin intel den farkı  3Dnow ve 3Dnow+ teknolojisi buda grafik işlemlerinde %50 ye yakın performans artışı sağlar

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    goldfinger
    goldfinger's avatar
    Erkek

ExcellencE bunu yazdı:
    Amd almazsan öyle olur :)

en büyük hatan amd yerine intel tabanlı sistem  toplaman amd nin intel den farkı  3Dnow ve 3Dnow+ teknolojisi buda grafik işlemlerinde %50 ye yakın performans artışı sağlar

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

fearlessalien bunu yazdı:
    Rene’nin de gazıyla Sistemi INTEL tabanlı olacak şekilde kurmaya karar verdim.

----------------------------

Senin en büyük hatan yanlış okumak olmuş hoja, Rene asla ve asla Intel tavsiye etmez. 5 sene evvel amd bir sistem kurdu kurulumuna kadar kendisi yaptı, şuan halen sorunsuz şekilde kullanmaktayım arada birkaç upgrade yaptım ayrı mesele..

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Erkek

decameron bunu yazdı:

fearlessalien bunu yazdı:
    Rene’nin de gazıyla Sistemi INTEL tabanlı olacak şekilde kurmaya karar verdim.

----------------------------

Senin en büyük hatan yanlış okumak olmuş hoja, Rene asla ve asla Intel tavsiye etmez. 5 sene evvel amd bir sistem kurdu kurulumuna kadar kendisi yaptı, şuan halen sorunsuz şekilde kullanmaktayım arada birkaç upgrade yaptım ayrı mesele..

doktor bunun anlamı ne?

(E.Z.L.N)

bu arada konuyu açan arkadaş rene'nin gazıyla diyon da hiçmi adamın avatarına bakmadın be, senin için ben koyayım

renegadealien
    (Tek Kişilik Dev Kadro)

Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    Rene'ye rovaşata çekmişsin Onun yüzündeni ima ederek bakalım o sistemi hakkında ne diyecek :)
    Dictionary
    x
    +
    ?
    Null.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek
    c0der bunu yazdı:

milletin götünde don yok.

siz nelerle uğraşıyorsunuz.

burada yazılanları dışarıdan biri görse güler.

buda farklı bir bakış açısı tabi :)

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    stillalive bunu yazdı:

doktor bunun anlamı ne?

(E.Z.L.N)

Ezilin!

Yıkıcı karizmamın karşısında EZİLİN!

:P

Google da arasan bulurdun Decameron ve EZLN ne demek...

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=ezln

http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=decameron 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

öhm;

şimdi,

rene kardeşimin çok sevdiğim bi sözü vardır

hayatında tornavide tutmamış,vida sıkmamış boardların resimlerinden başka bi bok görmemiş adamlar,chip okuyup tomshardware takip edip,donanımcı olduğunu iddaa ediyor,intel hakkında atıp tutuyor.

Amd dediğiniz o çılgın firma fabrikada adam gibi çalışmayan 4 çekirdek işlemcilerini,yeni bir konsept yaptık ne 2 çekirdekli kadar az performanslı nede 4 çekirdekli işlemciler kadar pahalı alın size 3 çekirdekli işlemci diyebilecek kadar ekonomik durumda çökmüş bir firmadır.

Dünyanın şu anda en iyi işlemcisi kuşkusuzki i7'dir.
    O beğenmediğiniz Core2Quad işlemcilerde grafik ve HD uygulamalarında en yakın AMD işlemcisine %22 ye varan oranlarda öne geçmektedir.
    Bunu ben demiyorum,yapılan tarafsız Benchmark sonuçları diyor.

Yüksek MHZ AMD firmasının senelerdir uyguladığı performans politikasıdır,ancak gel görki 4mb yi geçemeyen Cahce belleği ile 12mb li Core2Quadlar karşısında küçük emrah gibi ağlamaktadır.

Gelelim sistemin neden yavaş çalışabileceğine,
    Yazmışlar 500liraya eşşek kadar kasa alıp gösteriş yapacağına adam gibi bi ekran kartı alsaydın hocam.
    intel kötü intel şöle boktan aman intel yavaş aman intel performans vermiyor saçmalıklarını bir kenara koyacaksın ama sakın ama sakın bu işide "amd ısınır" diyen denyoların yazdığı ucuz uyduruk forum sitelerinede aldanmayacaksın.

Acacaksın ürün yorumlarını okuyacaksın,board alırken ince eleyip sık dokuyacaksın.

Board'la ekran kartını değiştir.

Sonra bana sistem yazın,size akşamında Benchmark sonucunu söyleyim.
    intel nasıl ağlatır görün.

intel dünyanın 1 numaralı işlemci firmasıdır,dünyanın en iyi işlemci üreticisidir.bunu ben değil sahip olduğu 45nm teknolojisi ile dünya teknoloji üreticileri söylüyor.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    venom88
    venom88's avatar
    Erkek
    Amd nin işlemçilerinin artık intel kadar performanslı olmadığı zate bu işi bilenlerin bildiği bir gerçek haa keşke amd o kadar iyi olsada keşke ondan alabilsem zira intele kılım ama eğri oturup doğru konuşmak lazım işlemçide şu an intel ekran kartındada 4850 ve 4870 modelleri fiyat performans lideridir.

Venom88 burdaydı.[Cevapını duymak istemeyeçeğin soruları sorma,sormak istemiçeğin sorulara cevap arama]
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    valla tek kelıme  söylemek ıstedım sana hocam alınma ama  3.500ytl lık plazma alıp evın en guzel köşesıne koyup show tv yı ızlersen performans alamazsın tabı ya bıraz bekle  ya parcaları degıstır. benden sana ibrahim tatlıses ten ben nerde yanlış yaptım adlı şarkıyı ıthaf edıyorum :)

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
Toplam Hit: 26523 Toplam Mesaj: 134