3500 YTL Harcadım PC Topladım, Performansın P’Sini Alamadım (Donanımcılar Buraya)
-
bence abartidan baska bir sey degil bunu sana söyle açikliyayim türkiye yollarinda maserati alipta maseratiden memnun kalmayan söför gibi olmusun önce o seviyeye cevap verecek alt yapi lazim be hoca.
-
-
Kasa : COOLER MASTER Cosmos S (RC-1100) (PSUsuz) 538 YTL
bune yaa sadece kasa bu para çok amk....
-
hyb bunu yazdı:
-----------------------------Kasa : COOLER MASTER Cosmos S (RC-1100) (PSUsuz) 538 YTL
-----------------------------
Kasadan ötürü şikayetim yok, devasa bişey. Çok profesyonel tasarlamışlar. Bu kasaya bu parayı vermek için, önce kasayı görmeniz gerekir. Kasayı görseniz siz de hak verirsiniz. -
Tamamiyle kulaktan dolma netten bazı yerlerdeki yorumlara bakılarak acemiçe alınmış bir sistem anakart seçiminden tut böle bir sisteme takmış olduğun ekran kartına kadar olan herşey tamamiyle yalnış olmuş.
anakart :Asus RAMPAGE FORMULA X48 alsan aynı fiyata çok daha kaliteli ve güzel overclock yapabilçeğin çok daha stabil ve piyasada uzun zamandır bulunan bugları giderilmiş bi anakartın olurdu.
işlemçi: E8600 3.3ghz almış olsaydın küçük bir overclock ile bunu çok rahat 4ghz dayar (stock fan ile) 4 çekirdek desteği olmayan oyunlar ve programların %95 inde geriye kalan 2 çekirdeğin yerinde saymazdı.
Ram: Crucial ballistix tracer led PC2-8500 Dual D9 Micron 2.0V 2x1GB; DDR2-1066Mhz (çok kaliteli ve çok stabil bir ramdir kullanan bilir.)
Ekran kartı: HD4850 IceQ 4 GDDR3 1GB 256BIT EKRAN KARTI böle bir sisteme ançak böle bir ekran kartı yakışır biraz daha para koyup 4870 modelide düşünülmesi gereken bir alternatif.
Bu sistemi yeni almış ve tamamiyle uyuz olmuş olan sana tavsiyem 1 ay geçmemiş ise bunların hepsini iade et mantıklı bişeyler toplaman yönünde olaçaktır.
-
aynen katiliyorum sade ekran karti konusunda hd4870x2 olabilirdi die düsünüom hocam, bide anakart intel in güzel modellerinden biride olabilirdi..
-
fearlessalien bunu yazdı:
hyb bunu yazdı:
-----------------------------Kasa : COOLER MASTER Cosmos S (RC-1100) (PSUsuz) 538 YTL
Kasadan ötürü şikayetim yok, devasa bişey. Çok profesyonel tasarlamışlar. Bu kasaya bu parayı vermek için, önce kasayı görmeniz gerekir. Kasayı görseniz siz de hak verirsiniz.
-
adamgibi bunu yazdı:
-----------------------------fearlessalien bunu yazdı:
hyb bunu yazdı:
Kasadan ötürü şikayetim yok, devasa bişey. Çok profesyonel tasarlamışlar. Bu kasaya bu parayı vermek için, önce kasayı görmeniz gerekir. Kasayı görseniz siz de hak verirsiniz.
-----------------------------koy bi resminide bu merakımızı giderelim hocam
-----------------------------http://www.coolermaster.com/products/product.php?act=detail&id=3947
-
abicim hiç bir zaman çıkan son teknolojiyi almıyıcaksın daima ortalama bi cihaz alacaksın mesela ben o cihaza 3500 ytl vereceğime 1200 ytl ye en az onun kadar iyi performanslı bilgisayar alırdım şimdi sen quad 2.8 işlemciyi napacaksın en fazla o bilgisayarla 1 sene son oyunları oynarsın ya sonra ??
ama şunu yapsaydın kafanı taşlara vurmazdın toplardın 1000 ytl ye c2duo 2.5 2 gb ram 500 hdd 3870 ekran kartı geriye kalan parayı bi kenara koyup 10 sene boyunca makineni güncel bile tutabilirdin hemde en son çıkan oyunları da oynayabilirdin zira parçaları upgrade imkanın olurdu
ama malesef senin aldığın bu bilgisayar hiç bir işe yaramayacak çünkü en fazla 1 yıl sonra son çıkan oyunları oynatmayacak bilgisayarın.
çok yazık geçmiş olsun senin gibi keklikler olmasa piyasa ölürdü heralde :)
-
256 bıt ekran kartı 4gb ram allhtan ne ıstersın