folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder 3500 YTL Harcadım PC Topladım, Performansın P’Sini Alamadım (Donanımcılar Buraya)

3500 YTL Harcadım PC Topladım, Performansın P’Sini Alamadım (Donanımcılar Buraya)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hepaq
    Hepaq's avatar
    Erkek

şimdi hocam bence gösteriş yapıyorsun bir çok donanımcı ki tbt de ki çogu kişiyide içine katarsak senin o yazdıgın parçaları görmemiştir bile ki ben dahil yazdıgın o işlemciyi görmedim 2.reneye laf atmak zorunda mı görüyorsun kendini sonuçta rene senin bogazına yapışıp kafana silah dayayıp bu kasayı sana toplatmadı 3.ben herşeyi geçtim madem böyle bir kasa topluyorsun bu kadar para veriyorsun insan biraz araştırır parçaları  tek tek elden geçirir 4.sen reneye eşşek bile demişşsin hakaret etmişşsin rene yineden sana yardımcı olmaya çalışmış

ve son sözüm bunu iyi oku: SEN RENEDEN YARDIM İSTEMİŞŞSİN PC İÇİN RENE SANA GEL SUNU ALALIM GEL BUNU TOPLUYALIM DEMEMİŞ. :D

sen bence en iyisi götür kasayı geri de alın bunu bir dahada kimseye bir sey sorup işe kalkmışma ha kalkışıcaksan da cıkıcak sorunları göze alıcaksın

hepaq işte bildigin hepaq hep-aq degil :D
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tarzan
    tarzan's avatar
    Erkek

decameron bunu yazdı:
    -----------------------------
    Ahahaha :D banlamak yanlış olmuş bencede... Güzel bir salatalık madalyası monte etmek lazımdı muhtereme:)
    -----------------------------

mantıklı :| ben olsam 3.5 milyara şahin alırdım daha havalı olurdu..

Çalışmadan, yorulmadan, öğrenmeden rahat yaşama yollarını itiyat haline getiren milletler; önce haysiyetlerini, sonra istikballerini daha sonra da hürriyetlerini kaybetmeye mahkumdurlar. M. Kemal Atatürk
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek

Yok O Değilde Aramızda Ne Laptop Yığınları İndirip, Kaybetmişler vardır, Ne AKıllara Zarar Sistem Sahipleri vardır, Ama Kimsede 3500 Ytl ye aldım, Nasıl Bişey bakarmısınız Gibi Konular Açmamıştır. Almadan Önce Sorar, Her kes Fikrini Söylerler, ama kişi Yine Kendi bildiğini Uygular. Böyle olması lazım. Ne Bu Kara Sakız gibi yapışmışsın Hocam yahu.

Ha Bilmiyorsan seçim yapamıyorsan Sana Öğretenede Gösterenede Bok atmayacaksın.... Sistemin Süper Mutlak Surette Ama Malesef O sistemi Hakedecek Düzeye Gelmemişsin diyeceğim. Çünkü böyle bir Sisteme Bok Atan Bu sistemi Sana Öneren Üstatlara Bok Atan Durumuna Düşürmekle Kendini hiç İyi Etmedin... 

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
Toplam Hit: 28038 Toplam Mesaj: 134