folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder 3500 YTL Harcadım PC Topladım, Performansın P’Sini Alamadım (Donanımcılar Buraya)

3500 YTL Harcadım PC Topladım, Performansın P’Sini Alamadım (Donanımcılar Buraya)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

- hocam bi kere rene nin gazı olsa kendi kullanır (hani model uçak felan uğraşıyor ya), ki o adam amd hastası biri, neden sana intel i önersin?

- gidip 2 terabayt hdd alırsan tabi ki performans alamazsın. server kuracam diosan 15000 rpm lik scsi hdd lerden alacaktın. ayrıca neden xp kuruosun onu da anlamış değilim. ya linux kur ya da vista felan kur. zaten xp 4 gb ram desteklemiyor ki, (3 gb a kadar destekliyor, yoksa ben mi yanlış biliyorum).

- psu suz kasaya 538 ytl verdin diye, süper bi performans bekleme. alt tarafı teneke parçası. seni oturduğun yerden zıplatacak hali yok ya. onun yerine şöyle bi tane armut koltuk alsaydın (http://www.boradoseme.com/Dosyalar/armutkoltuk.htm?gclid=CKGklOCE4pcCFUsa3godPzjXBg) en azından kıçın rahat ederdi oyun felan oynarken.

- ekran kartına gelecek olursak; ati hd4870 in dual olanını alsaydın, daha iyi bi performans alabilirdin.

şimdilik diyeceklerim bunlar. eğer cevap yazacak olursan (ki yazmadan duramazsın gibime geliyor) er ya da geç yeni bi cevap gelicektir merak etme ;)

goo.gl/qBNZmW
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    yani

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fearlessalien
    fearlessalien's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

siyahbereli Sistem zaten RAID yapı üzerine kuruludur. daha önceki mesajlarımı konuda okumadıysan incele istersen, yazmıştım bunu.

Rene beni yanlış anlama, sen sadece öneride bulundun bana. Artık Intel'in de AMD kadar iyi işlemci ürettiğini mail atmıştın bana.Senin Amd'ci olduğunu Meram Cafe'de tanıştığımızdan beri yıllardır çok iyi biliyorum.Ama gerçekleri kabul etmek gerekiyor artık..

Antikky test konusunda sana katılıyorum, ama beğenmediğin tomshardware de seninle aynı fikirde bu nasıl olacak şimdi..Bkz. 4 çekirdekliler testi, INTEL ve AMD

http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/phenom-x4-9850_7.html#sect1

"Söz konusu vatan ise, gerisi teferruattır"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek
    Hocam iyisimi sen ver o pc yi geri üstüne biraz daha koy alienware topla yada alienwarelerin konfigürasyonlarına uyumlarına falan bak onu taklit etmeye çalış.

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

fearlessalien bunu yazdı:
    -----------------------------
    Antikky test konusunda sana katılıyorum, ama beğenmediğin tomshardware de seninle aynı fikirde bu nasıl olacak şimdi..Bkz. 4 çekirdekliler testi, INTEL ve AMD

Eşşek değilya her halde Intel diyecek, forumunda atıp tutan denyolara kasten söyledim.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Musket
    Musket's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Antikky bunu yazdı:

fearlessalien bunu yazdı:

Eşşek değilya her halde Intel diyecek, forumunda atıp tutan denyolara kasten söyledim.

Antikky, sponsored by INTEL 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek
    amaçsız bi pc toplamışın anakarta 600 m vermişin ekran kartına 300 ilginç değişik bişi olmuş.acaba 3.5 mlyrlık pc nin ekran kartı seni ne kdr götürür.hea ama eminim hardiskin baya götürür hatta mhallendeki arkadaşlarının dosyalarını depolıyabilir arşiv işine girebilirsin başarılar. =)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LJMLJT
    LJMLJT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hiç bisi demiyorum diyemiyorum sadece aklıma gelen tek sey ohaaaa mk yaa :) kardes naptin sen yaa :) ehehehehe git mac  al 3 milyara  4 işlemcisi olan pcler vardı :) ama kalmısın eski system toplamaya :) hadi onuda ....tir et git laptop al hp nin yada sony vaionun ufaklarından gene carisman olurdu :D simdi napican :) neyse kredi kartı ile aldyısanda umarım :) kolay ödersin zuhahaha :) senin o harcadığın paraya 10 tane sistem alir :) internet cafe acardım ehehehehehhehehe

Angaralıyız Laa....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkefhacker
    kafkefhacker's avatar
    Erkek
    1.si  kingstondan şaşma RAM 'da 2.si  ekran kartı ATi   ana kartta asus olmalı...işlemcide  madem öle  atom  alsydınn ..bukadar  masraf olmazdıı...ayrıca  sen 1TB 'ı doldurabilcenmi??..boş masraf onun yerine harici  alsaydınn...

Y4 S3V Y4 T3RK 33T.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erenn
    erenn's avatar
    Erkek
    Haci Öncelikle Geçmiş Olsun Diyorum.Pahalı Pc = İyi Pc Değildir :) Pc nin Görünen Özellikleri Dısında Performansta Önemli Rol Oynayan Küçük Ayrıntılar Ve Bu Ayrıntıların Uyumu Önemlidir.Bu Kadar Para Verip Yüksek PErformans Beklediğin Bi Pc De İntel Kullanman Başlı Başına Bir Yanlış Zaten.Kim Ne Derse Desin Ben 6 Yıldır Bu Meslekteyim.İntelciler Boşa Konuşuyorlar.Tekrardan Geçmiş Olsun...
Toplam Hit: 28025 Toplam Mesaj: 134