Ahmet Türk ' E Saldırı
-
mehmetçiğe kurşun sıkan eşkiyabaşının köpekleri doğu insanını sömüren piçler faşisttir...
vatanını seven ülkesini bayrağını milletini seven bu ulkenin gerçek sahipleridir.
bölücü bebek katilleri piçtir piç... onu destekleyende piçtir. alayını idam edeceksin..
bu yumruk Türk milletinin duygularının tercumanı olmuştur..çenesine gelseydi iyi olacaktı hainin.
-
hereisnopeace bunu yazdı:
-----------------------------
adamın üstünde amerikalılara özgü batı yakası tişörtü kafasındada gene amerikalı hartkor gruplarının giydiği şapkadan var.ve milliyetçi aynı zamanda faşo ironiye gel...çoluk çocuğun ogun samast'dan sonraki yeni polat abisi.hehehe.ogün samastdan sonra patlayan beyaz bere satışlarının aynı şekilde amerikan ekolü kıyafetlere yansımasını dört gözle bekliyorum.
-----------------------------Sen sabun olmak istiyorsun heralde..
-
AsilKan bunu yazdı:
hereisnopeace bunu yazdı:
adamın üstünde amerikalılara özgü batı yakası tişörtü kafasındada gene amerikalı hartkor gruplarının giydiği şapkadan var.ve milliyetçi aynı zamanda faşo ironiye gel...çoluk çocuğun ogun samast'dan sonraki yeni polat abisi.hehehe.ogün samastdan sonra patlayan beyaz bere satışlarının aynı şekilde amerikan ekolü kıyafetlere yansımasını dört gözle bekliyorum.
-----------------------------Sen sabun olmak istiyorsun heralde..
Forumda gördüğüm en iyi postlardan biri bu :) Süper laf :) -
elemanı tutuklamışlar ülkede adalette kalmamış kına yaksın baştaki ibneler!bi teröriste yumruk atmanın cezası tutuklama olursa o ibnelerin cezası ölüm bile olsa hafif kalır!!
-
facebook grupları açın bu elemanı serbest bıraksınlar diye...
-
Süper fikir ? Varmı yapalım ben katlırım diyen yada gel beraber yapalım diyen ?
-
MUHRIP bunu yazdı:
Süper fikir ? Varmı yapalım ben katlırım diyen yada gel beraber yapalım diyen ?
-----------------------------Ben katılırım.. Arkadaş listemi de davet ederim.
-
Geç bile kaldınız beyler 2 grup açıldı bile;
ahmet kürde YUMRUK ATAN TÜRK
AHMET TÜRK ŞEREFSİZİNE YUMRUK ATAN BABA YİĞİT İSMAİL Ç. HAYRANLARI -
Antikky bunu yazdı:
AHMET TÜRK ŞEREFSİZİNE YUMRUK ATAN BABA YİĞİT İSMAİL Ç. HAYRANLARI
-----------------------------Başkan biz tutuklanma kararını protesto edelim diye açma niyetindeyiz. Varsa açan haber etsin.
-
AsilKan bunu yazdı:
Antikky bunu yazdı:
AHMET TÜRK ŞEREFSİZİNE YUMRUK ATAN BABA YİĞİT İSMAİL Ç. HAYRANLARI
-----------------------------Başkan biz tutuklanma kararını protesto edelim diye açma niyetindeyiz. Varsa açan haber etsin.
Abi tutuklamayıp ne yapacaklardı ellerine sağlık kardeş bırakacak değillerya;
TCK ne der?
Kasten yaralama
MADDE 86. - (1) Kasten başkasının vücuduna acı veren veya sağlığının ya da algılama yeteneğinin bozulmasına neden olan kişi, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.