Ahmet Türk ' E Saldırı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GodofWar
    GodofWar's avatar
    Erkek

fth-b bunu yazdı:
    -----------------------------

dünyayı 10 yıl geriden takip ediyoruz malesef,bu onun en büyük kanıtı. ırkçılık.... kaba kuvvetle çözüm aramak..... ikiside malesef hiç hoş olmayan şeyler.beğenelim yada beğenmeyelim sonuçta bi miktar insanın oyunu almış partinin başkanına bunu yapmak o insanlara yumruk atmaktır.

kınıyorum

demokrasi gereği herkes herkese saygı duymalı.

bu herşeyden önce insanlığın gereği.nasılki baykal erdoğana bir hiç muamelesi yaparken bu bizi rahatsız ediyorsa,yada askeri birtakım çevreler halkın getirdiği hükumete saygı duymayınca evimizde kendimizi kötü hissediyorsak bu bi başkasına yapıldığında da böyle olmadı.anlatmak istediğim bu.

isimler önemli değil benm için ahmet mehmet hiç önemli değil. demokratiklik adına kavga gürültü etmeden çözüm üretmeyi,insanlara saygı duyabilmeyi öğrenmeliyiz vesselam.

bu dünyanın en aşağılık insanı da olsa....

tutturmuşunuz bi demokrasi demokrasi...Hocam demokrasi dediğin insan evladı için geçerli bi kavram o. evladı mahlukatlar için değil anlıyamıyorum senin gibi insanları nası yaptıkları şeyleri görmezsiniz hala demokrasi diyosunuz nası bi mantıkdır bu 30.000 vatan evladını şehit eden ve etmeye devam eden örgütün politik ayağı takım elbise giyip insan kılığına girmeye çalışan şerefsiz köpekler...zaten istedikleri bu kargaşa çıkarmaya çalışıyolar oyuna gelmeyelim falan desen tamam dicem ama bunlar için demokrasi diye bişi söz konusu olamaz!! 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

ırkçılık, insanlığa aykırı durum....

biz biliyoruz onları, dağlarımızda yeterince ırkçılık ve insanlığa aykırı şeyler yaptılar...

Allahtan pkklıların çoğu salakta onca kürtü kullanmayı bilemiyorlar.. 

Kürtler yeter ağzımıza sıçtı şimdiye kadar.Elektrik su acayip ucuz, kürtçe gazete, dergi alayı geldi.Birde açılımmış BSG.Sadece buda değil, 

http://www.tahribat.com/Forum-Calisanlara-Durustlere-Yazik-108994/ 

Bu konuda görebileceğin gibi, kürtler mis gibi kopyalarınıda çekiyor.

---

Neymiş doğuda insanca yaşayamıyorlarmış, kar varmış, yol yokmuş, iş yokmuş.Arazi şartlarından bile devleti sorumlu tutuyorlar.Fakat onların pisliğini batıdakiler çekiyor.

Toprakları koruyacağız diye bir ton şehir + para kaybettik.Yazık günah.Nerede insanlık ?? Irkçılığı facebooktaki kürtlerin tutumundan görebilirsin.Hepsinde aynı bok, ahmet piçini savunuyorlar.

Uzun süredir çoğu kürdü desteklemeye çalışırdım, iyileride var diye.Fakat gördüm mü iyilerini ? 1.000 tanesinin içinden 2 tane geldiyse ne mutlu.İnsan olarak iyidir ama güzel bir bölücüdür.Şimdilerde en iyi kürt ölü kürt lafına katılıyorum.

Bütün dertlerini batıdakiler çekiyor.Batıdaki pislik bunlarda.Çalma, çırpma, gasp, organize suç, kaçakçılık..... Bunun üstüne doğuda bedava akrabaları, buda yetmiyor tskya o kadar para sırf pkk için gidiyor, buda yetmiyor binlerce şehit veriyoruz.

Sizler gidin salaklara anlatın bu masalları.Bizim karnımız tok.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asosyal
    Asosyal's avatar
    Erkek

4eye bunu yazdı:

fth-b bunu yazdı:

dünyayı 10 yıl geriden takip ediyoruz malesef,bu onun en büyük kanıtı. ırkçılık.... kaba kuvvetle çözüm aramak..... ikiside malesef hiç hoş olmayan şeyler.beğenelim yada beğenmeyelim sonuçta bi miktar insanın oyunu almış partinin başkanına bunu yapmak o insanlara yumruk atmaktır.

kınıyorum

bu herşeyden önce insanlığın gereği.nasılki baykal erdoğana bir hiç muamelesi yaparken bu bizi rahatsız ediyorsa,yada askeri birtakım çevreler halkın getirdiği hükumete saygı duymayınca evimizde kendimizi kötü hissediyorsak bu bi başkasına yapıldığında da böyle olmadı.anlatmak istediğim bu.

isimler önemli değil benm için ahmet mehmet hiç önemli değil. demokratiklik adına kavga gürültü etmeden çözüm üretmeyi,insanlara saygı duyabilmeyi öğrenmeliyiz vesselam.

Bende bişi diyim sana demokratik bişi onlarla beraber siktir ol git.!

ulan madem o kadar milletine diline ve geleneklerine bağlısın önce konustugun dilin hakkını ver bişi ile neyi kastediyorsun ? ama anlasılan anan baban küfürleri iyi öğretmiş cümlenin o kısmında sorun yok. seni ne kadar seviyorsam apo'yu pkk'yı da o kadar seviyorum. son olarak sen ve senin gibilerden nefret ediyorum.

Kurumuş yeşil otları Toprak Olmuş umutları Gökte mazi bulutları Bu mezarda bir garip var... // Ne hayasızca tahaşşüd ki ufuklar kapalı Nerde-gösterdiği vahşetle bu bir Avrupalı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Erkek

Asosyal bunu yazdı:

4eye bunu yazdı:

fth-b bunu yazdı:

kınıyorum

Bende bişi diyim sana demokratik bişi onlarla beraber siktir ol git.!

ulan madem o kadar milletine diline ve geleneklerine bağlısın önce konustugun dilin hakkını ver bişi ile neyi kastediyorsun ? ama anlasılan anan baban küfürleri iyi öğretmiş cümlenin o kısmında sorun yok. seni ne kadar seviyorsam apo'yu pkk'yı da o kadar seviyorum. son olarak sen ve senin gibilerden nefret ediyorum.

Sen şimdi haklıda çıkarsın benliğince.. Bişi'den beyaz eşya markası anlamı gelmeyeceğini sende biliyorsun.. Herkesin klavyesi dört dörtlük olacak diye bir şart yok.. O öyle hızlı yazdığını düşünüyorsa öyle yazar. Öyle ki Türkçe'nin doğru kullanılması konusunda çokta hassas olduğum bir dönemdir ki ben bile imla kurallarını ve noktalama işaretlerini tam olarak bilemem.. 

Sonuç olarak mesele kimin ne yazdığı değil , kimin neler yazıp söyleyemediğidir.. Bugün başına taç yaptığın eğer teröriste bir celsede hadi git diyemiyorsa , gerekirse kan dökeriz diyemeyip üstüne üstlük , haine kin kusana cezalar verdiriyorsa ve ayrıca Bu hainlerin yol açtığı zarar , ziyanların en çok halkımıza dokanan yönü olan şehitlerimizin mehmetçiklerimizin cenazelerine yaygara diyebiliyorsa , sorun senin ilgini çekenden daha derin bir yerlerde hocam..

Zaten şimdi o adam sen ondan nefret ettin diye üzülmez çünkü davanın neresinde olduğunu kendisi iyi bilir.. Selametle..

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Drawlord
    Drawlord's avatar
    Erkek

arkadaşlar konu uzadıkça uzamış demokrasi filan ne kısacası iyi olmuş o.çocuguna yaşadığı vatanı,eğitim aldığı siyaseti bölücülük lehine kullanan bu p.ç kurusuna çok iyi olmuş helal olsun samsunlu kardeşimize biz olsak onun yerinde onun yaptığı cesaret örneğini gösteremeyebilirdik yalnız o bütün Türkiye'nin takdirini kazandı HELAL OLSUN...

Laf Yapacağına ICRAAT Yap!..
Toplam Hit: 22872 Toplam Mesaj: 166