Ahmet Türk ' E Saldırı
-
Olayı kınıyorum.
Çünki ilk yumruk sıyırmış. Daha iyi vurabilirdi.
-
Cengaverimiz Mayk Taysın mübarek :D
-
bende şimdi televizyonda izledim son hali felaketti şişmiş falan
bu arada konyali ya katılıyorum maximus her konuda tartışma çıkarmaya calısıyorsun kendine bi çeki düzen ver
-
İçeride atarlar bizim Türk evladını. O orospu çocuğuda kahraman olur. Burdan tüm pkk ve yandaşlarına sesleniyorum. HEPİNİZİN 7 SÜLALESİNİ...
Edit : Burada o yumruğu atan kişiye faşist vb lakaplar takacak biri olursa onun içinde üstte verdiğim büyük harfli kalıp geçerlidir. !
-
tam vuramamış. muştayla girebilseydi oraya daha iyi olurdu.
-
Vay bee aq tayyip aramış geçmiş olsun demiş hay onun ben aq yha.. Bu arada hukukçular Bu soruya cevap versin :
Yumruuğu atan o yüce şahıs terörle mücadelede gözaltındaymış Lan bu adamın vekilliği düştü niye terör aq anlamadım bi yumruk attı adam sadece tmam burnu kırlıdıda bumudur yani ? -
Helal olsun valla adama adam 55 (:
-
Konyali bunu yazdı:
-----------------------------
maximuss bunu yazdı:
head shoot :D
bu arada milliyetteki akpcilerin yorumlarina bakin :) burdaki akpciler ( belirli kisiler ) kendileri hala yorum yapmamislar . izliyorum ...
-----------------------------farkettimde her konuda tartisma cikarmaya calsiyon.. bari bu konuyu kirletme, ayip edersin cünkü, böyle bi konu kirletilmez :)
-----------------------------ilk yorum gelmis , ama beklenmedik yerden taarruz da bulunulmus :D
-
snnyk bunu yazdı:

Tiksindim... -
Tusman bunu yazdı:
Olayı kınıyorum.
Çünki ilk yumruk sıyırmış. Daha iyi vurabilirdi.
ciddi ya ilk yumruk sıyırmış. sıyırmayıp otursaydı tam ahmetin yüzünün coğrafyası değişir bide komalık olurdu.