folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Akp‘Nin 85 Kişilik Özel Torpil Listesi Açıklandı...

Akp‘Nin 85 Kişilik Özel Torpil Listesi Açıklandı...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cute
    cute's avatar
    Dişi
    q0x bunu yazdı

ben tuhaf bir şey görmüyorum. Bal tutan parmak yalanır arkadaşlar. Onca insan parti adı altında toplanıp çalışmalar yapıyorlar. Karşılığı da bu tabii ki. Herkes ekmeğinin peşinde. Hangi parti gelse yapacak. Sistem yürüyüşü budur. Siz de kuru kuru muhalif olmaya çalışıyorsunuz.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    umit bunu yazdı

biz torpile yolsuzluga karşıyız , chpde yapsa mhpde akpede. ama siz akp yaparsa helal olsunlardasınız. hangi müslümandınız hak hukuk helal bilmem ne dilinizden düşmezdi. konu akp olunca bunlardan muafmı

Allah hepsinin çoluk çocuğundan çıkaracak, kan olacak, iltihap olacak acı çekerek inim inim inleyerek ölecekler inşallah. Allah topunun belasını versin, bize de göstersin. Amin.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı
    umit bunu yazdı

biz torpile yolsuzluga karşıyız , chpde yapsa mhpde akpede. ama siz akp yaparsa helal olsunlardasınız. hangi müslümandınız hak hukuk helal bilmem ne dilinizden düşmezdi. konu akp olunca bunlardan muafmı

Allah hepsinin çoluk çocuğundan çıkaracak, kan olacak, iltihap olacak acı çekerek inim inim inleyerek ölecekler inşallah. Allah topunun belasını versin, bize de göstersin. Amin.

Emege saygi kardes. Lutfen fetullah gulenin beddualarinda adini yazalim hoca efendinin.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    leadertay bunu yazdı

Böyle muhalefe can kurban. Allah yokluklarını göstermesin. Her seçim başka nasıl yükselerek gelir ki bi parti bunlar olmasa. siz boş kuru muhalefet yapmaya devam edin. Ulan görende karşı görüşünün bu tarz şeylerle hiç işi yok zanneder. Bknz: cehepe belediyeleri.

Tutup manavı içişleri bakan yardımcısı yapmadıktan sonra sıkıntı yok. ha bide listede adı yok ilk dalga da mı açıklandı görmedik eski istanbul il gençlik kolları başkanı şimdi sağlık bakan yardımcısı Erkan Kandemir abi Acil yayalım rt yapalım...

Peki ne yapalım eyvallah helal olsun devam Edin mi demeliyiz ?

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    TeRRoR bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı
    umit bunu yazdı

Emege saygi kardes. Lutfen fetullah gulenin beddualarinda adini yazalim hoca efendinin.

O ayrı bir müsibet, onun için de beddualarım var. Gerçi hayırlı işleri de var onun hayrına dua şerine beddua ediyorum o biraz karışık bir adam.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    leadertay bunu yazdı

Böyle muhalefe can kurban. Allah yokluklarını göstermesin. Her seçim başka nasıl yükselerek gelir ki bi parti bunlar olmasa. siz boş kuru muhalefet yapmaya devam edin. Ulan görende karşı görüşünün bu tarz şeylerle hiç işi yok zanneder. Bknz: cehepe belediyeleri.

Tutup manavı içişleri bakan yardımcısı yapmadıktan sonra sıkıntı yok. ha bide listede adı yok ilk dalga da mı açıklandı görmedik eski istanbul il gençlik kolları başkanı şimdi sağlık bakan yardımcısı Erkan Kandemir abi Acil yayalım rt yapalım...

Farkinda misin bilmiyorum da burada muhalefet olan insanlar kul hakkina muhalefet. Akil fikir...

akil fikir yazmistim da editle duzelteyim yanlis oldu. Seref haysiyet...

ultrAsker tarafından 15/Ara/14 12:49 tarihinde düzenlenmiştir

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo
    leadertay bunu yazdı

böyle koyuna can kurban

eskiden sven diye bi oyun vardı bildin mi ?

inlemek yok .meye devam

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    endenius bunu yazdı
    DJ_Alper bunu yazdı

Bana kimse diyemezdi hiç bir parti yapmıyor

İktidarda değilse belediyede alıyor chp mhp

diğerlerini bilememde mhp akpnin yeni palazlandığı zamanlarda bir çok devlet kurumuna eleman yerleştirmiştir

o elemanlarda mhp yi arkadan hançerlemiştir, zaten tabandan mhpli değillerdi işleri görülsün diye mhplilerdi

para için yapılamayacak iş yoktur yeterki işin ucunda para olsun

akpden önce en büyük yapılanma anap zamanında oldu zaten tek gelen ilahlığını ilan ediyordu

sittiret işini yüzdürde nasıl yüzdürürsen yüzdür

he bu gemi batarsa diyede sağlam bir ülkeden vatandaşlık kapmayı unutma batarsa kendini kurtar

bak koççum fadılıma din iman paralar cukka

ben sana en basitinden ilçe belediyesini söyleyim elemanların ad soy adlarınıda vereyim 30 a yakın chp belediye iken eleman aldı 5-6 tanesini formalite sınavla kadrolu aldı sınavı kimse duymadı :)

bu dönem mhp geldi sözleşmelilerin hepsini attı resmen acıdım amk neyse onlarda kendi elemanlarını aldı yine 2-3 tanesi şimdilik sözleşmeli takılıyor kadro sözü almışlar daha yeni oldu 

2. olarak bu torpil listesi felan birşey değil bunlar kpss ye girmeden çıkanlar birde kpss ye girip çıkanlar var ilçe başkanı  felan il başkanıyla olmayan olaylar var dönen paralarda var ve bunlar 80-200-500 kişi değil

herşey üsulüne uygun anlatırsam burda benide alırlar amk :) zaten onu öğrendikten sonra kpss ye girmeme kararı aldım

video ya bakmadımda dervişle ecevit var yaşları küçük işin içinde olmayanlar belki bilmez bu hükümet dervişin programını uyguluyor

DJ_Alper tarafından 15/Ara/14 16:28 tarihinde düzenlenmiştir

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

yolsuzluk hırsızlık puştluk ne kadar doğal geliyor millete.

aferin size

le le le sakine
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek
    Daft bunu yazdı
    leadertay bunu yazdı

böyle koyuna can kurban

eskiden sven diye bi oyun vardı bildin mi ?

inlemek yok .meye devam

ben sana aynı şekilde bi resim paylaşsam yada bişey desem hoşuna gidecek o yüzden demiyorum. :)

yenen hak varsa kim yiyorsa yesin haram zıkkım olsun....

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
Toplam Hit: 11325 Toplam Mesaj: 103