Akp‘Nin 85 Kişilik Özel Torpil Listesi Açıklandı...
-
q0x bunu yazdı
ben tuhaf bir şey görmüyorum. Bal tutan parmak yalanır arkadaşlar. Onca insan parti adı altında toplanıp çalışmalar yapıyorlar. Karşılığı da bu tabii ki. Herkes ekmeğinin peşinde. Hangi parti gelse yapacak. Sistem yürüyüşü budur. Siz de kuru kuru muhalif olmaya çalışıyorsunuz.
-
umit bunu yazdı
biz torpile yolsuzluga karşıyız , chpde yapsa mhpde akpede. ama siz akp yaparsa helal olsunlardasınız. hangi müslümandınız hak hukuk helal bilmem ne dilinizden düşmezdi. konu akp olunca bunlardan muafmı
Allah hepsinin çoluk çocuğundan çıkaracak, kan olacak, iltihap olacak acı çekerek inim inim inleyerek ölecekler inşallah. Allah topunun belasını versin, bize de göstersin. Amin.
-
RETRET bunu yazdıumit bunu yazdı
biz torpile yolsuzluga karşıyız , chpde yapsa mhpde akpede. ama siz akp yaparsa helal olsunlardasınız. hangi müslümandınız hak hukuk helal bilmem ne dilinizden düşmezdi. konu akp olunca bunlardan muafmı
Allah hepsinin çoluk çocuğundan çıkaracak, kan olacak, iltihap olacak acı çekerek inim inim inleyerek ölecekler inşallah. Allah topunun belasını versin, bize de göstersin. Amin.
Emege saygi kardes. Lutfen fetullah gulenin beddualarinda adini yazalim hoca efendinin.
-
leadertay bunu yazdı
Böyle muhalefe can kurban. Allah yokluklarını göstermesin. Her seçim başka nasıl yükselerek gelir ki bi parti bunlar olmasa. siz boş kuru muhalefet yapmaya devam edin. Ulan görende karşı görüşünün bu tarz şeylerle hiç işi yok zanneder. Bknz: cehepe belediyeleri.
Tutup manavı içişleri bakan yardımcısı yapmadıktan sonra sıkıntı yok. ha bide listede adı yok ilk dalga da mı açıklandı görmedik eski istanbul il gençlik kolları başkanı şimdi sağlık bakan yardımcısı Erkan Kandemir abi Acil yayalım rt yapalım...
Peki ne yapalım eyvallah helal olsun devam Edin mi demeliyiz ?
-
TeRRoR bunu yazdıRETRET bunu yazdıumit bunu yazdı
Emege saygi kardes. Lutfen fetullah gulenin beddualarinda adini yazalim hoca efendinin.
O ayrı bir müsibet, onun için de beddualarım var. Gerçi hayırlı işleri de var onun hayrına dua şerine beddua ediyorum o biraz karışık bir adam.
-
leadertay bunu yazdı
Böyle muhalefe can kurban. Allah yokluklarını göstermesin. Her seçim başka nasıl yükselerek gelir ki bi parti bunlar olmasa. siz boş kuru muhalefet yapmaya devam edin. Ulan görende karşı görüşünün bu tarz şeylerle hiç işi yok zanneder. Bknz: cehepe belediyeleri.
Tutup manavı içişleri bakan yardımcısı yapmadıktan sonra sıkıntı yok. ha bide listede adı yok ilk dalga da mı açıklandı görmedik eski istanbul il gençlik kolları başkanı şimdi sağlık bakan yardımcısı Erkan Kandemir abi Acil yayalım rt yapalım...
Farkinda misin bilmiyorum da burada muhalefet olan insanlar kul hakkina muhalefet. Akil fikir...
akil fikir yazmistim da editle duzelteyim yanlis oldu. Seref haysiyet...
ultrAsker tarafından 15/Ara/14 12:49 tarihinde düzenlenmiştir -
leadertay bunu yazdı
böyle koyuna can kurban
eskiden sven diye bi oyun vardı bildin mi ?
inlemek yok .meye devam
-
endenius bunu yazdıDJ_Alper bunu yazdı
Bana kimse diyemezdi hiç bir parti yapmıyor
İktidarda değilse belediyede alıyor chp mhp
diğerlerini bilememde mhp akpnin yeni palazlandığı zamanlarda bir çok devlet kurumuna eleman yerleştirmiştir
o elemanlarda mhp yi arkadan hançerlemiştir, zaten tabandan mhpli değillerdi işleri görülsün diye mhplilerdi
para için yapılamayacak iş yoktur yeterki işin ucunda para olsun
akpden önce en büyük yapılanma anap zamanında oldu zaten tek gelen ilahlığını ilan ediyordu
sittiret işini yüzdürde nasıl yüzdürürsen yüzdür
he bu gemi batarsa diyede sağlam bir ülkeden vatandaşlık kapmayı unutma batarsa kendini kurtar
bak koççum fadılıma din iman paralar cukka
ben sana en basitinden ilçe belediyesini söyleyim elemanların ad soy adlarınıda vereyim 30 a yakın chp belediye iken eleman aldı 5-6 tanesini formalite sınavla kadrolu aldı sınavı kimse duymadı :)
bu dönem mhp geldi sözleşmelilerin hepsini attı resmen acıdım amk neyse onlarda kendi elemanlarını aldı yine 2-3 tanesi şimdilik sözleşmeli takılıyor kadro sözü almışlar daha yeni oldu
2. olarak bu torpil listesi felan birşey değil bunlar kpss ye girmeden çıkanlar birde kpss ye girip çıkanlar var ilçe başkanı felan il başkanıyla olmayan olaylar var dönen paralarda var ve bunlar 80-200-500 kişi değil
herşey üsulüne uygun anlatırsam burda benide alırlar amk :) zaten onu öğrendikten sonra kpss ye girmeme kararı aldım
video ya bakmadımda dervişle ecevit var yaşları küçük işin içinde olmayanlar belki bilmez bu hükümet dervişin programını uyguluyor
DJ_Alper tarafından 15/Ara/14 16:28 tarihinde düzenlenmiştir -
yolsuzluk hırsızlık puştluk ne kadar doğal geliyor millete.
aferin size
-
Daft bunu yazdıleadertay bunu yazdı
böyle koyuna can kurban
eskiden sven diye bi oyun vardı bildin mi ?
inlemek yok .meye devam
ben sana aynı şekilde bi resim paylaşsam yada bişey desem hoşuna gidecek o yüzden demiyorum. :)
yenen hak varsa kim yiyorsa yesin haram zıkkım olsun....