Akp‘Nin 85 Kişilik Özel Torpil Listesi Açıklandı...
-
Evet tüm g.t kılı yandaş yalakalari chp zamanını kötülemek üzere amkp altından çıkıp konu altına bekliyoruz :))
-
göt kılıyık hülüloggggggg
-
antivirus bunu yazdıTnrsk bunu yazdı
ne var bunda anlamadım siz başbakan cumhurbaşkanı falan olsanız eşinize dostunuza siktir mi çekeceksiniz yani,bunlar küçük şeyler hayatın her alanında her yerde oluyo adam kayırma,ayrıca yolsuzluk olaylarını iplemeyen bi millet bunu mu dikkate alacak
işte bende bunu duymayı bekliyordum bi beyin yoksulundan .
böyle diye diye ülkenin anası sikilmedi mi zaten ?
devlet biliyo bizim böyle dingil halkımızn böyle düşündüğünü o yüzden rahatça yapıyo tabi nasıl olsa kimse itiraz etmiyo adamlarda haklı
osmanlıda bu yüzden bitmedimi bre arkads yolsuzluk rüşvet adam kayırmaca?
böyle durumlar hangi zaman bi ülkeye yarar sağladı ki şimdi sağlasın?
hem şu anda hükümetin ilk zamanlarda verdiği sözler sözde müslümanlığından dolayı böyle yapmayız etmeyiz biz diğerlerine benzemeyiz demiyorlarmıydı ?
kimsenin hakkını yemeyiz yedirtmeyiz falan die ulan ne ara kıvırdınız bu kadar valla helal asenayı geçtiler aq .
demokrasi demokrasi diye götünü yırtan bi hükümetin herkese ne kadar eşit yaklaştığıda çok belli.
neden akraba die tanıdık eş dost die kayrısın ki ?
orada o görevi ondan daha iyi yapacak elamanı almayıp o kişinin alındığını hepimiz biliyoruz.
http://www.hurriyet.com.tr/kelebek/keyif/27731689.asp
şu habere bak bi ülkenin acı halini gör .
Beyin yoksulu olarak tanımlanmak istemem ama ne yapabilirizki hocam? Ne kadar bağırsanda, küfür etsende hakkını arasanda bunu yapıyor adamlar. Kötü yanı dindarım diyen adamlar yapıyor bunu :)
-
ilginç hemde çok
-
Herşey 11 kasım 1938 sabahı başladı...
-
KAAMOS bunu yazdı
ama chpde bişiler yapmış sgk felan bu akpyi aklamaz mı?
bunların hepsini eller bağlı göt açık üst üste koyacaksın 550 lisini de
içeri 1500 tane kenyalı göndereceksin haplayıpda, verecekler kobrayı verecekler kobrayı
ulan ne dindarı adam çıkıyor ne dinsizi hepsi aynı bokun suyu, eline fırsatı geçiren başımıza firavun kesiliyor
-
neyse edit.
BosphorusPasha tarafından 14/Ara/14 13:37 tarihinde düzenlenmiştir -
BosphorusPasha bunu yazdı
arkadaş AKP yi severim yaptıklarını takdir ederim, bu adamlara her kuruşum helal olsun ya çakmışım sizin triplerinize, bu ülkede gap denen proje sikimsonik projeler sol dönemlerde yıllarca bitmedi. bu adam neler yaptı turk milleti demeyeceğim genç nesil çok salak harbiden salak. ünvlerde yok cıvata simgeli örgütler yok çekiç orak simgeli örgütler. mal bu gençlik mal.
vallahide billahide ben başa gelsem bırak akrabayı 7 sülalemi işe alırım insanım ben hepiniz insansınız yolda 1 lira bulsanız cebinize atarsınız neyin torpilinden bahsediyorsunuz. bu dünya da veya bu devir de kendine çalışmayan bencil olmayan insan yok.
bu adamlar en azından bilmemkaç yıllık iktidarı boyunca kaç yıl sonra torpille bu sayıda adam yerleştirmişler bir yerlere. ama bu adamlar bu kişileri yerleştirirken ülkesine en iyi desteği vermekden çekinmemişler.
bu ülkeye varya başka biri gelsin başa allahıma kitabıma ülkeyi bok götürür. neyse çok uzun zamandan sonra siyasete ilk yorumumu yaptım. yapmak istemezdm ama bu konu çok uzadı.
bu arada kimse ben olsam tanıdıgımı almam gibisinden tırıvırı yapmasın. elinizde güç varsa 5 tane karı bile alırsınız kendinize gerçekci olun biraz gerçekci.
örnek ben bütün sülalemi işe alırım amk.
ünvlerdeki o saçmasapan örgütlere katılanları da ibret olsun diye asarım vallahide billahide asarım aga insanoğlu böyle. kendinizi kandırmayın. Çoğunluk Kuvvettir Unutmayın.
vallahide billahide ben başa gelsem bırak akrabayı 7 sülalemi işe alırım insanım ben hepiniz insansınız yolda 1 lira bulsanız cebinize atarsınız neyin torpilinden bahsediyorsunuz. bu dünya da veya bu devir de kendine çalışmayan bencil olmayan insan yok.
Senin mantığına göre kimse görmeden hırsızlık yapan hırsız değil,kimse görmeden fuhuş yapan günahkar değil,
kimse görmeden adam öldüren katil değil.
bunları müslüman kisvesi altında yapıyor olmanız ürkütücü... allah hepinizin belasını versin.
bu arada kimse ben olsam tanıdıgımı almam gibisinden tırıvırı yapmasın. elinizde güç varsa 5 tane karı bile alırsınız kendinize gerçekci olun biraz gerçekci.
Elinde güç olduğunda kendini allah sanana müslüman denmez! Ne beş karı alırız ne de yakınımızı devlet dairesine sokarız torpille... Bu anlattıkların senin ahlakına sahip insanların yapabileceği işler.
şairin de dediği gibi
çok alametler belirdi vakit tamamdır
haram helal oldu, helal haramdır.
RETRET tarafından 14/Ara/14 13:38 tarihinde düzenlenmiştir -
Olmaz ama yönetime geçerseniz kendi işsiz akrabanız geldiğinde vereceğiniz cevapları bilmek istiyorum. Umarım burada verdiğiniz tepkiyi sahnede de gösterirsiniz.
-
imlegend bunu yazdı
Olmaz ama yönetime geçerseniz kendi işsiz akrabanız geldiğinde vereceğiniz cevapları bilmek istiyorum. Umarım burada verdiğiniz tepkiyi sahnede de gösterirsiniz.
Yolsuzluğu kim yaparsa yapsın yolsuzluk yolsuzluktur!
Sağı, solu, dindarı, dinsizi, yarı dindarı olmaz.
Kanun'u herkes için uygulayacaksın, yasaları herkes için uygulayacaksın. akp nin yaptığı yanlışlara ne kadar karşıysam chp nin mhp nin yaptıkları yanlışlara da o kadar karşıyım. örnek verelim chp nin devasa bir bina dikmesine karşıyım, şişli belediyesinin mevcut binasını satmaya çalışıp daha küçük bir binaya yerleşmeye çalışmasına karşıyım, sarıgülün oğlunun yaptıklarına karşıyım, yalovadaki ağaç kesimlerine karşıyım, sadece akp karşıtı değiliz yani, kim nerede bir bok yiyorsa o boku yeme deme gücünü kendinde bulmak gerekiyor.
ben yarı inançlı bir adam olarak bunları savunurken sen kendini dindar muhafazakar olarak tanımlarken göz yumuyorsan kendine ben ne yapıyorum diye sormuyorsan inanç yönünden sorunların var demektir. o zaman ben sana hangi müslümanlık ve siz nasıl müslümansınız diye sorma hakkını elde ederim.
bunca yolsuzluğa sesini çıkarmadığnda bir batılı hristiyan da sana bak müslümanların hepsi hırsız dediğinde sesini çıkartamaz yerine oturursun. biraz cnn international ı izle adamlar nasıl alay ediyorlar gör. bunca pisliği islam'a yamalarına siz dindar görünen tayfa sebep oluyorsunuz. kendinizi toparlamanız partinize çeki düzen vermeniz gerekirken hırsızlığı meşrulaştırıyorsunuz, yanlışsınız.
RETRET tarafından 14/Ara/14 13:53 tarihinde düzenlenmiştir