folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Akp‘Nin 85 Kişilik Özel Torpil Listesi Açıklandı...

Akp‘Nin 85 Kişilik Özel Torpil Listesi Açıklandı...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    imlegend bunu yazdı
    Prometheus bunu yazdı
    imlegend bunu yazdı

bende diyorum ki o kadar yolsuzluğa rağmen bir şeyler yapılabiliyor.

Madem görevi diğer yönetimler neden yapmamışlar bana bunu açıkla? Çalmamışlar çırpmamışlar ama yapmamışlar da öyleyse bu para nereye gitti güzel kardeşim bana bunu açıkla?

Demirağlarla ördük ana yurdu şarkısını anlat bana? Atatürk öldükten sonra döşemediğiniz rayları anlat? 

Anlat bakayım Pozantı-Niğde-Kayseri- Nevşehir; Pozantı-Niğde-Ereğli otoyollarını neden bunlardan önce yapmadınız? 

Marmarayı neden 30 sene önce yapmadınız? Hızlı tren hatlarını neden yapmadınız? Hani demir ağlarla örülmüştü. Belli oturmuşsunuz koltuğa elinizde ören bayan marka iğne iplik milletin başına çorap örmüşsünüz.

Dinliyorum.

Sabit kalmışsın yolsuzluk yapıyorlar yapıyorlar yapıyorlar yapıyorlar. Hukumetler çok masum değil ama diğerleri bir bok yapmazken bunlar yine ortaya bir şeyler çıkarabildiler. Nasıl bir göz kardeşim sizde allah aşkına muhalefet olacaksınız ya. Gözünüze mi sokalım bir şeyleri görmeniz için.

bak senin beynini yıkamışlar. neden yapmadınız neden etmediniz diye konuşuyosun. yani senin kafanda akpli olmayan herkes "öteki"dir chp zihniyetidir falan. senin kafa normal çalışmıyor. bunu farkedip mantığa kavuşmanı dilerim.

dediklerine gelince, çünkü hiçbir hükümet akp kadar borç almadı. imfye olan göstermelik borcu silip yüzlerce katı borçlandılar.

işin bir de şöyle bi içyüzü var, imfye borçlanmak prestijdir. evet yanlış duymadın prestijdir. çünkü imfnin işi borç vermek değil, güven vermektir. eğer bir devlete imf borç veriyorsa o devlet "borç verilebilir" olarak prestij notu alır. ve imfden alınan borçlar asla yüksek miktarlarda olmaz. genelde sembolik olur. sebebini açıkladım.

akp imfye borcu kapattı, iyi yaptı kötü yaptısını tartışmayacağım, fakat sürekli imfye borç kalmadı siye papağan gibi tekrarlayan başbakanın niye "toplam dış borç şuydu şimdi şu oldu" diyemez onu iyi öğren.

son olarak madem yol yapıyorlar, akpyi kapatalım, tüm kadrosunu karayolları genel müdürlüğüne atayalım. nasıl olsa yol yapmaktan başka yararları yok.

Nasıl prestij bana kitap önerisi ver araştırıyım ekonomi eğitimi seti felan. o kadar üst seviye ekonomi bilgim yok.

siz o kadar bilgili olduğunuzu düşünüyorsunuz. Bu konudaki bütün sorularımı resmi belgelerle cevaplandırın biz de öğrenelim. O sizdeki ilim ışığı ile aydınlanalım.

yalnız şunu biliyorum. uçaktayken bakan seçilenleri de bu üke gördü. Üstelik sikimde değil havasında elleri cebinde. sırıtırken.

http://www.youtube.com/watch?v=IVsTZzaStyU

cotarelli miydi toriçelli miydi IMF türkiye sorumlusu olması lazım açıklama yapacak diye haberleri 4 gözle bekleyenleri de oluyordu. Ülke başbakanında önce onlar açıklama yapıyordu. Bunlar gerçekten iyi şeylerse tamam dediğin doğrudur.

İyi de AKP nin yaptığı farklı değildi ki, Düşük kur yüksek faiz güçlü banka sikilen vatandaş sistemini getiren kemal derviştir tamam ama bunu devam ettiren de bunun meyvelerini yiyen de receptir. Dervişin eksik bıraktığı şeyi de recep tamamladı, ne varsa sattı savdı ne kaldı devletin elinde? hiç. eee devlet ona buna karışmayacak diyeceksin. karışmasın karışmasın da enerjin gavurun elinde, telekomun gavurun elinde, ulaştırman gavurun elinde donuna kadar vermişsin hizmet ve inşaat sektörüyle ayakta duruyorsun sen nasıl üretim ekonomisine geçeceksin de ülkeni kalkındıracaksın? Ben buradan bakınca bedel ödemiş bir nesilden başka bir şey göremiyorum, o yılları unutmadık evet çok boktan yıllardı ama o yılların ceremesini çektiğimiz için beklentimiz vardı bu beklentileri son 2 milyon suriyeli ile çöpe attı hükümet, olay bu kadar basit.

Yolsuzluk ayrıca bir bonus, insanları açlıkla çaresizle korkutmaya çalışıp da yenilen haramı örtme şansınız yok. Bu yolsuzluklar yapıldı mı ? Yapıldı. Bu haram yenildi mi? Yenildi. Haram yenilmeye devam ediyor mu? Ediyor. Rüşvet resmileşti mi? Resmileşti. Daha neyi tartışıyorsunuz anlamıyorum. Yapacağınız şey çok basit, bu boku yiyenlere bunu yapmayın diye telkinde bulunmak, onları kınamak, onlardan uzaklaşmak.

RETRET tarafından 15/Ara/14 01:25 tarihinde düzenlenmiştir

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    q0x
    q0x's avatar
    Erkek

ben tuhaf bir şey görmüyorum. Bal tutan parmak yalanır arkadaşlar. Onca insan parti adı altında toplanıp çalışmalar yapıyorlar. Karşılığı da bu tabii ki. Herkes ekmeğinin peşinde. Hangi parti gelse yapacak. Sistem yürüyüşü budur. Siz de kuru kuru muhalif olmaya çalışıyorsunuz.

Fakirim, Fakirsin, Fakirler, Fakır da olabiliyorum arada ördeğe damacanaya bağlı Fakirler dedim orada çağrışım yaptı kafirler nerede ne yapıyor ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Homo
    q0x bunu yazdı

ben tuhaf bir şey görmüyorum. Bal tutan parmak yalanır arkadaşlar. Onca insan parti adı altında toplanıp çalışmalar yapıyorlar. Karşılığı da bu tabii ki. Herkes ekmeğinin peşinde. Hangi parti gelse yapacak. Sistem yürüyüşü budur. Siz de kuru kuru muhalif olmaya çalışıyorsunuz.

kuru kuru muhalefete değil namuslu olmaya çalışıyoruz. ne mutlu böyle bi derdi olmayanlara.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek

ben olsam yapmamcılarla dolmuş buralar hep eskiden böylemiydi her yer dutlukdu buralarda !!!

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

asıl sorun/tehlike bunların alenen yapılmasında da değil bu gibi hak yemeleri halkımızın çoğunun "ne var bunda" gibi karşılaması,normal görmesi sorun. Adam hiç bir vicdani rahatsızlık duymaksızın siz olsanız adam kayırmıcakmısınız diyor KAYIRMIYACAM KARDEŞİM ! sen kayıracaksan kayırırım diyorsan sende bunlar gib şeref acizi,adalet yoksulusun ki onlarıda kendin gibi normal görüyorsun Allah adaletle hükmetmeyen ve bunu mazur,makul hatta makbul gören her idareci hatta her idareci adayının belasını versin soyunu kessin !

Troubles'll come & they'll pass
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    q0x bunu yazdı

Nasıl tuhaf bir şey görmüyorsun hocam. 

Hiç bir şey bilmeyen adam başına amir olarak gelsin de görelim. Sen özel bir alanda adam yetiştirmenin ne kadar zor olduğunun farkında değilsin sanırım? Adamın gelmesi ile işi öğreniyim demesi en az 1 yıl. Adam tam öğreniyor gönder başka bir yere. Sar başa. Boşuna demiyoruz Liyakat ile olsun diye.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

Gördüğünüz gibi akpli olduğu bilinen ve bu konuya yorum yapan her mürid bunun normal olduğunu söylüyor. Demek ki şerefsizlik akpli olmanın fıtratındanmış

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ahmet & Elif.
    leadertay
    leadertay's avatar
    Erkek

Böyle muhalefe can kurban. Allah yokluklarını göstermesin. Her seçim başka nasıl yükselerek gelir ki bi parti bunlar olmasa. siz boş kuru muhalefet yapmaya devam edin. Ulan görende karşı görüşünün bu tarz şeylerle hiç işi yok zanneder. Bknz: cehepe belediyeleri.

Tutup manavı içişleri bakan yardımcısı yapmadıktan sonra sıkıntı yok. ha bide listede adı yok ilk dalga da mı açıklandı görmedik eski istanbul il gençlik kolları başkanı şimdi sağlık bakan yardımcısı Erkan Kandemir abi Acil yayalım rt yapalım...

Şu kopan fırtına Türk ordusudur yâ Rabbi. Senin uğrunda ölen ordu, budur yâ Rabbi. Tâ ki yükselsin ezanlarla müeyyed nâmın, Galip et, çünkü bu son ordusudur İslâm'ın!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

Torpil türk siyasi tarihinin başından sonuna kadar felsefe ve düşünce yapısı olmuş bir durumdur zaten. Yeni keşfedilmiş birşey değil.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

biz torpile yolsuzluga karşıyız , chpde yapsa mhpde akpede. ama siz akp yaparsa helal olsunlardasınız. hangi müslümandınız hak hukuk helal bilmem ne dilinizden düşmezdi. konu akp olunca bunlardan muafmı

le le le sakine
Toplam Hit: 11322 Toplam Mesaj: 103