folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Akp‘Nin 85 Kişilik Özel Torpil Listesi Açıklandı...

Akp‘Nin 85 Kişilik Özel Torpil Listesi Açıklandı...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

istediğin yorumu, istediğin şekilde paylaşabilirsin sıkıntı yok

"her şeye muhalefet olmayın" gibi basit bi cümle ile kendinizi savunduğunuz zaman komik duruma düşüyorsunuz

isteyen istediği yorumu yapar saygı çerçevesinde, bu kaçınılmazdır

benim attığım resim ve aşırıya kaçan yorumum, "her şeye muhalefet olmayın" lafına tepkidir

o lafı gördükçe bunu atmaya devam edeceğim

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

abi bu millet nasıl bu hale geldi bende onu çok merak ediyorum :| tarihinden ders almayan milletlere ne olduğunu daha evvel bi bok bilmiyosanız en azından bu cümle başlangıcını hatırlarsınız.

(Parti bazında alayı dahildir.!)

1-türkiyede kaç kişi kaç birey yaşıyorsa ortada olan olay ve olgu A dan Z ye hepsini ilgilendirir. ben oy verdim yapsın yok yesin bilmem ney diyemezsin arkadaşım. bu küçük bir olay yada mevzu değil ki sadece sen vergi ödemiyorsun sen yaşamıyorsun bu ülkede.

2-Kodumun yerinde akp-chp sürtüşmesine girdilermi olay daha ilginçleşmiyor aksine 2 başkan karşı karşıya gelmişte bilek güreşi yapııolar lan sanki kadın evlilik programlarına döndü. daha düne kadar kimse bir halt demezken ( 1950 kuşağından bahsediom ana-baba) birden CeHaPe zihniyeti diye bişi çıkarttılar bu seferde kafa ona gitti.

3-olayı meşrulaştırmak için "HERKES YAPAR" modundaysanız eğer. TÜRK ler alayımız şerefsiz haysiyetsiz onursuz bir milletiz demektir bu eğer bunu kendine yediriyorsan tmm bir şey demiyorum yok yedirmiyorsan eğer savunduğun şeyi bir gözden geçir.

4-Rüşvet davasıda dahil yapılan bir çok faaliyet YENİ faaliyet mahkemelik oldu. hiç kimse ksr bakmasın AKP hem eski AKP değil hemde güç kazanımlarını ve tatlı para akışını görüp direk bozulmaya uğramış  bir parti oldu! ilk yaptıkları icraatlarla şimdikiler bir mi ? Dünyada hanki bakanın kolunda 700bin $ lık saat var yada görüldü şimdiye kadar. türklrin tipik özelliği hava atmayı severiz zaten biz.

5-550 tane şarlatan girmişler bi yere ve koskoca ülkeyi rant meydanına çeviriolar. sonra diyoruzki bu ülke neden böyle. gidip aynaya bakmak lazım aslında neden bu ülke böyle diye sormak lazım ona.

6-1 tane soru soracağım tayyiple ilgili c.başkanı seçimlerinde bu adam çıktı dediki benim o zaman ibb seçimlerinde başkan olmak için bir sürü kafa yorduk elimizde avucumuzda ne varsa döktük sonra bir genç kız geldi elime bir tane küçük altın tutuştrdu diye bi hikayesi var. şimdi sorum şu bu admaın hiç bir şeyi yokken birden oğluna gemicik alıcak kadar parayı bu herif nerden ne şekilde bulup elde etti ?

yazılıcak daha bi ton şeyde var ama şimdi uğraşmak istemiyorum. hangi HAK tır ki allah'ın adını ve onun dinini kullanıp toplumu felakete sürüklücecn yada torpil rüşvet adam kayırma yaptırıcanda saklanıcaksın sonra çıkıp diceksiniz ki olsun adam namaz kılıyor. bu devlet işlerinde örnek alıcaklarsa madem kendilerine gidip Hz.Ömer i alsınlar onuda geçtim osmanlının son dönem değilde kanuniye kadar olan padişahlarını ve yönetim şeklini alsın yapsınlar.

ArmadA tarafından 22/Ara/14 10:00 tarihinde düzenlenmiştir

Living Death
Toplam Hit: 13016 Toplam Mesaj: 103