Akp‘Nin 85 Kişilik Özel Torpil Listesi Açıklandı...
-
imlegend bunu yazdı
bende diyorum ki o kadar yolsuzluğa rağmen bir şeyler yapılabiliyor.
Madem görevi diğer yönetimler neden yapmamışlar bana bunu açıkla? Çalmamışlar çırpmamışlar ama yapmamışlar da öyleyse bu para nereye gitti güzel kardeşim bana bunu açıkla?
Demirağlarla ördük ana yurdu şarkısını anlat bana? Atatürk öldükten sonra döşemediğiniz rayları anlat?
Anlat bakayım Pozantı-Niğde-Kayseri- Nevşehir; Pozantı-Niğde-Ereğli otoyollarını neden bunlardan önce yapmadınız?
Marmarayı neden 30 sene önce yapmadınız? Hızlı tren hatlarını neden yapmadınız? Hani demir ağlarla örülmüştü. Belli oturmuşsunuz koltuğa elinizde ören bayan marka iğne iplik milletin başına çorap örmüşsünüz.
Dinliyorum.
Sabit kalmışsın yolsuzluk yapıyorlar yapıyorlar yapıyorlar yapıyorlar. Hukumetler çok masum değil ama diğerleri bir bok yapmazken bunlar yine ortaya bir şeyler çıkarabildiler. Nasıl bir göz kardeşim sizde allah aşkına muhalefet olacaksınız ya. Gözünüze mi sokalım bir şeyleri görmeniz için.
yolsuzluğa rağmen yol yaptılar marmaray yaptılar hmmm uzuzn uzuzn yazardım da aynı noktaya çıkıyoruz sen bana hep aynı şeyleri tekrarlıyorsun ben sıkıldım o yüzden bu dediklerine bir açıklama yapmayacağım ve sana tek bir soru sorcağım
yolsuzluğun olduğu torpilin olduğunu bülent arınç gibi kabul etmişsin okuduğum kadarıyla yani bu olay var sorum şu
Bu yolsuzluklara ve torpillere karşı ne yapalım peki sen söyle senin önerin ne bu konuda onu merak ediyorum ?? -
bak nasıl da toplandılar alkış tutuyorlar. sorsan dış mihraklar gelişmemüze izin vermiyi derler.
mihrak sizsiniz la. pisliği,şerefsizliği,kahpeliği hoş gören sizlersiniz. çıkın delikanlı gibi deyinki her kim ki hırsızlık, yolsuzluk, kayırmacılık yaparsa onun iki yakası bir araya gelmesin.
ama yok onun yerine o yaptı ama bu da bunu yaptı şu da şunu yaptı.
hepsinin amk. bizim buradaki amacımız bir şeyleri yererken diğerlerini yüceltmek değil. kırılmadı şu kabuklar bir türlü.
bu dünyada elektrik kesildiği için istifa eden bakanlar, avm kazası oldu diye istifa eden başbakanlar, hdiye bilet ile maça gittiği için işine son verilen insanlar varken, bizim sınavımızda buralarda doğup, olmasını gerekenleri sizlere anlatmak herhalde.
ultrAsker tarafından 14/Ara/14 21:22 tarihinde düzenlenmiştir -
SeRDaR bunu yazdıimlegend bunu yazdı
Madem görevi diğer yönetimler neden yapmamışlar bana bunu açıkla? Çalmamışlar çırpmamışlar ama yapmamışlar da öyleyse bu para nereye gitti güzel kardeşim bana bunu açıkla?
Demirağlarla ördük ana yurdu şarkısını anlat bana? Atatürk öldükten sonra döşemediğiniz rayları anlat?
Anlat bakayım Pozantı-Niğde-Kayseri- Nevşehir; Pozantı-Niğde-Ereğli otoyollarını neden bunlardan önce yapmadınız?
Marmarayı neden 30 sene önce yapmadınız? Hızlı tren hatlarını neden yapmadınız? Hani demir ağlarla örülmüştü. Belli oturmuşsunuz koltuğa elinizde ören bayan marka iğne iplik milletin başına çorap örmüşsünüz.
Dinliyorum.
Sabit kalmışsın yolsuzluk yapıyorlar yapıyorlar yapıyorlar yapıyorlar. Hukumetler çok masum değil ama diğerleri bir bok yapmazken bunlar yine ortaya bir şeyler çıkarabildiler. Nasıl bir göz kardeşim sizde allah aşkına muhalefet olacaksınız ya. Gözünüze mi sokalım bir şeyleri görmeniz için.
yolsuzluğa rağmen yol yaptılar marmaray yaptılar hmmm uzuzn uzuzn yazardım da aynı noktaya çıkıyoruz sen bana hep aynı şeyleri tekrarlıyorsun ben sıkıldım o yüzden bu dediklerine bir açıklama yapmayacağım ve sana tek bir soru sorcağım
yolsuzluğun olduğu torpilin olduğunu bülent arınç gibi kabul etmişsin okuduğum kadarıyla yani bu olay var sorum şu
Bu yolsuzluklara ve torpillere karşı ne yapalım peki sen söyle senin önerin ne bu konuda onu merak ediyorum ??inan ki bunun önüne geçemezsin. Olur da yönetim değişirse senin için kim nereye kim tarafından sürüldüğünün listesini yapacağım. Yerine gelenlerin de kimin akrabası olanı yazacağım. Tabi kendim de sürülürsem listeye eklerim. Şimdiden söylüyorum Ağzın açık kalacak.
-
Vay anasini sayin seyirciler. Kulliyen normal goruluyor torpil meselesi. Vay anasini!
-
Tum foruma Hayvan Ciftligi'ni okumasini tavsiye ediyorum.
-
hala, "çalıyor ama şunu yaptı bunu yaptı" diyebilecek insanlar var forumda
yazık
adamlar daha çok çalabilmek için, göstermelik iş yapıyorlar, bundan ibaret
1 yapıyorsa 10 çalıyor
onlar zaten yapılması gerekenler, ekstra bir şey değil
-
DJ_Alper bunu yazdı
Bana kimse diyemezdi hiç bir parti yapmıyor
İktidarda değilse belediyede alıyor chp mhp
diğerlerini bilememde mhp akpnin yeni palazlandığı zamanlarda bir çok devlet kurumuna eleman yerleştirmiştir
o elemanlarda mhp yi arkadan hançerlemiştir, zaten tabandan mhpli değillerdi işleri görülsün diye mhplilerdi
para için yapılamayacak iş yoktur yeterki işin ucunda para olsun
akpden önce en büyük yapılanma anap zamanında oldu zaten tek gelen ilahlığını ilan ediyordu
sittiret işini yüzdürde nasıl yüzdürürsen yüzdür
he bu gemi batarsa diyede sağlam bir ülkeden vatandaşlık kapmayı unutma batarsa kendini kurtar
bak koççum fadılıma din iman paralar cukka
endenius tarafından 14/Ara/14 22:33 tarihinde düzenlenmiştir -
nolanded bunu yazdı
Bu haber doğru ya da yanlış birşey demiyorum fakat istisnai memurluk gerekli bir şeydir, şöyle ki devletin önemli kademelerinde bulunan kişiler en yakınındakilt sistemine uygun şekilde sınavla yerleştirilmelerini istemerin liyakaeyebilirler, bu kademelerde güven ve gizlilik üst seviyededir, tanımadığı birini sırf sınavı kazandı diye en gizli bilgilerin paylaşılacağı bir konumda bulundurmak istemeyebilir. Dolayısıyla istisnai memurluktan yararlanacak olan kişi bu görevle ilgili gerekli olan eğitim koşullarını sağlıyor ise güven ve gizliliğin sağlanabilmesi için güveneceği yakınlarını veya tanıdıklarını bu kadrolara yerleştirmesinde bir sakınca görmüyorum. Tabi gerekli eğitim koşulunu sağlamasını zorunlu görüyorum aksi halde suistimale açık bir uygulama haline gelir ki bu da kayırmacılığın önünü açar.
can yücel'in babası milli eğitim bakanıyken can yücel lisede burslu amerika eğitimi kazanıyor da laf olur diye hakettiği eğitime göndermiyor.
bunu napacaz hacı?
diyelim ben başbakan olayım, çevremde sayısız güvenilir ve nitelikli insan var. ama sanmıyorum ki 75 milyonun içinden sınavla ve mülakatlarla ve de zamanla yükselerek çıkan insanlardan, benim çevremi geçecek biri çıkamasın.
amınakoduğum memleketinde en sikindirik bi tezgahtarlık işi mülakatında bile güvenilir misin diye ananın babanın işini soruyorlar dürüstlük testi yapıyorlar. devlet imkanları 75 milyon arasından 300-500 güvenilir ve kaliteli adam çıkaramıyorsa yakalım bu dünyayı zaten.
adam kızını danışman yapıyor, astronomik maaşı dayıyor. tabi ki kızı işe bile gitmiyor, ama işiyle ilgili yurtdışı gezileri kaçırmıyor! evet malum şahsın malum kızından bahsediyorum.
alıntı yaptım ama bireysel algılama.
-
imlegend bunu yazdı
Dinliyorum.
bak senin beynini yıkamışlar. neden yapmadınız neden etmediniz diye konuşuyosun. yani senin kafanda akpli olmayan herkes "öteki"dir chp zihniyetidir falan. senin kafa normal çalışmıyor. bunu farkedip mantığa kavuşmanı dilerim.
dediklerine gelince, çünkü hiçbir hükümet akp kadar borç almadı. imfye olan göstermelik borcu silip yüzlerce katı borçlandılar.
işin bir de şöyle bi içyüzü var, imfye borçlanmak prestijdir. evet yanlış duymadın prestijdir. çünkü imfnin işi borç vermek değil, güven vermektir. eğer bir devlete imf borç veriyorsa o devlet "borç verilebilir" olarak prestij notu alır. ve imfden alınan borçlar asla yüksek miktarlarda olmaz. genelde sembolik olur. sebebini açıkladım.
akp imfye borcu kapattı, iyi yaptı kötü yaptısını tartışmayacağım, fakat sürekli imfye borç kalmadı siye papağan gibi tekrarlayan başbakanın niye "toplam dış borç şuydu şimdi şu oldu" diyemez onu iyi öğren.
son olarak madem yol yapıyorlar, akpyi kapatalım, tüm kadrosunu karayolları genel müdürlüğüne atayalım. nasıl olsa yol yapmaktan başka yararları yok.
-
Akp yapti ama caldigi helal olsun demeye getiren arkadaslar.
Sen kendini islami bir parti olarak gosteriyorsan. Hani hepiniz kuran-i kerim okuyorsunuz namaz kiliyonuz oruc tutuyorsunuz yaa. Bu olaylari karistirmak istemezdim ama sen bunlari kullanarak basa geliyosan CALAMAZSIN TORPIL YAPAMAZSIN. yapiyorsanda islami karistirmican..
Siz yuzunuzden millet din den soguyor..
Serefsizler....