folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Akp‘Nin 85 Kişilik Özel Torpil Listesi Açıklandı...

Akp‘Nin 85 Kişilik Özel Torpil Listesi Açıklandı...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı
    imlegend bunu yazdı

Olmaz ama yönetime geçerseniz kendi işsiz akrabanız geldiğinde vereceğiniz cevapları bilmek istiyorum. Umarım burada verdiğiniz tepkiyi sahnede de gösterirsiniz.

Yolsuzluğu kim yaparsa yapsın yolsuzluk yolsuzluktur!

Sağı, solu, dindarı, dinsizi, yarı dindarı olmaz.

Kanun'u herkes için uygulayacaksın, yasaları herkes için uygulayacaksın. akp nin yaptığı yanlışlara ne kadar karşıysam chp nin mhp nin yaptıkları yanlışlara da o kadar karşıyım. örnek verelim chp nin devasa bir bina dikmesine karşıyım, şişli belediyesinin mevcut binasını satmaya çalışıp daha küçük bir binaya yerleşmeye çalışmasına karşıyım, sarıgülün oğlunun yaptıklarına karşıyım, yalovadaki ağaç kesimlerine karşıyım, sadece akp karşıtı değiliz yani, kim nerede bir bok yiyorsa o boku yeme deme gücünü kendinde bulmak gerekiyor.

ben yarı inançlı bir adam olarak bunları savunurken sen kendini dindar muhafazakar olarak tanımlarken göz yumuyorsan kendine ben ne yapıyorum diye sormuyorsan inanç yönünden sorunların var demektir. o zaman ben sana hangi müslümanlık ve siz nasıl müslümansınız diye sorma hakkını elde ederim.

bunca yolsuzluğa sesini çıkarmadığnda bir batılı hristiyan da sana bak müslümanların hepsi hırsız dediğinde sesini çıkartamaz yerine oturursun. biraz cnn international ı izle adamlar nasıl alay ediyorlar gör. bunca pisliği islam'a yamalarına siz dindar görünen tayfa sebep oluyorsunuz. kendinizi toparlamanız partinize çeki düzen vermeniz gerekirken hırsızlığı meşrulaştırıyorsunuz, yanlışsınız.

ya hocam bıraksana bunlar akp müslümanı. bak üstteki ne yazmış çok iyi yapıyor az bile yapıyor ben olsam ben de yaparım yazmış. işte böyle karaktersiz, tutarsız ve ahlaksız adamlar içerisinde yaşamak zorundayız maalesef. bu tarz şerefsizler çoğunlukta olduğu için başımızdakileri de benzer seçiyolar.

boşver

ultrAsker tarafından 14/Ara/14 13:56 tarihinde düzenlenmiştir

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

Ben de bu halk niye bu torpile, yolsuzluğa karşı çıkmıyor diyordum meğerse bunların destekçileri bunlardan daha şerefsizmiş

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı

Ben de bu halk niye bu torpile, yolsuzluğa karşı çıkmıyor diyordum meğerse bunların destekçileri bunlardan daha şerefsizmiş

hoca biz inanmak istemiyorduk, cehaletten bilmemekten falan diyorduk da olay o değil. her şeyi görüp, biliyorlar acı olan bu.

mesele dediğin gibi şerefsizlik. 3-5 tane insani değerleri bile olmayan, kendisinden yana olduğu sürece hak hukuk diyen bir yığın haysiyetsiz.

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    imlegend
    imlegend's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ultrAsker bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı
    imlegend bunu yazdı

Olmaz ama yönetime geçerseniz kendi işsiz akrabanız geldiğinde vereceğiniz cevapları bilmek istiyorum. Umarım burada verdiğiniz tepkiyi sahnede de gösterirsiniz.

Yolsuzluğu kim yaparsa yapsın yolsuzluk yolsuzluktur!

Sağı, solu, dindarı, dinsizi, yarı dindarı olmaz.

Kanun'u herkes için uygulayacaksın, yasaları herkes için uygulayacaksın. akp nin yaptığı yanlışlara ne kadar karşıysam chp nin mhp nin yaptıkları yanlışlara da o kadar karşıyım. örnek verelim chp nin devasa bir bina dikmesine karşıyım, şişli belediyesinin mevcut binasını satmaya çalışıp daha küçük bir binaya yerleşmeye çalışmasına karşıyım, sarıgülün oğlunun yaptıklarına karşıyım, yalovadaki ağaç kesimlerine karşıyım, sadece akp karşıtı değiliz yani, kim nerede bir bok yiyorsa o boku yeme deme gücünü kendinde bulmak gerekiyor.

ben yarı inançlı bir adam olarak bunları savunurken sen kendini dindar muhafazakar olarak tanımlarken göz yumuyorsan kendine ben ne yapıyorum diye sormuyorsan inanç yönünden sorunların var demektir. o zaman ben sana hangi müslümanlık ve siz nasıl müslümansınız diye sorma hakkını elde ederim.

bunca yolsuzluğa sesini çıkarmadığnda bir batılı hristiyan da sana bak müslümanların hepsi hırsız dediğinde sesini çıkartamaz yerine oturursun. biraz cnn international ı izle adamlar nasıl alay ediyorlar gör. bunca pisliği islam'a yamalarına siz dindar görünen tayfa sebep oluyorsunuz. kendinizi toparlamanız partinize çeki düzen vermeniz gerekirken hırsızlığı meşrulaştırıyorsunuz, yanlışsınız.

ya hocam bıraksana bunlar akp müslümanı. bak üstteki ne yazmış çok iyi yapıyor az bile yapıyor ben olsam ben de yaparım yazmış. işte böyle karaktersiz, tutarsız ve ahlaksız adamlar içerisinde yaşamak zorundayız maalesef. bu tarz şerefsizler çoğunlukta olduğu için başımızdakileri de benzer seçiyolar.

boşver

Sizin karşı geldiklerinize bende karşı geliyorum. İnanın düzelmiyor. Uğraşıyorum ama olmuyor. Bana tutup ta AKP li muamelesi yapmayın. Benim bir tek destek olmayacağım zihniyet vardır o da CHP dir. Bunun harici Ben takım tutmam.

Benim ahlakımı inançlarımı sorgulamak size düşmez. Herkes haddini bilecek. Edebiyle oturuşuna kalkışına dikkat edecek.

Yıllardır bu siyaset illetinden çekiyoruz. Herkes hep bana diyor. Bugun bunlar yapıyor geçmişte a zihniyeti z zihniyeti. Kime giderseniz gidin. Düzülen hep halk oluyor. İşin garibi halkta buna razı. Zikti ama iyi zikti.

Artık konuşulmasından bile nefret eder oldum. yıllardır yapılan bir şeyi sanki yeni bir icraatmış gibi sürekli olarak konu açıyorsunuz. Merak etmeyin sizin bildiğinizin en az 50 katını biliyorum. Zaten sürekli değişen yönetici kadroları ve likayatsız yüzlercesi var. Bir bok bilmeyen adamlar siyasetçiler aracılığıyla başa geçti/geçiyor. Bunlar gidecek yine bir bok bilmeyen adamlar gelecekler. Tekrar sar başa. Ondan sonra gelen dingile işi öğret. Yarrak kürek sebep yüzünden geçtiğimiz sene soruşturma geçiriyorduk. AMK ben yönetim sisteminin / yöneticinin.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı

+1

(2001den beri burdayım ilk defa +1 diye mesaj atıyorum mk)

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

85 kişinin ayda sigorta masraf dahil 7 bin gideri olsa 85*7,000=595 bin civarı eder. yılda 7 trilyon olsun.

amuduyla götürmek olayı var bi de. onlar önemli olan.

bu 85 kişi niye açıklanıyor isim isim?? milletin önüne atıyolar siz aylarca tartışın şu şu olmuş bu bu olmuş diye. götüren her nevi götürüyor.

ayrıca kimse demesinki ben onların yerinde olsam yapmam diye. bsg kim olsa o koltuklarda aynısı olmasa da bi benzerini yapar.

8 yıldır kpssden aldığım puanlar küsuratına kadar kim benim atanmama mani olduysa girsin amk.

nasıl osla hesap sorarız birgün.

artı bana göre bu olayın siyasetle hiç alakası yok. yok akp yok chp yok mhp demeyin boşuna. ibneliğin partisi dili dini ırkı rengi olmaz.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı

hi sorma ulan adamlar  bunada savunulacak şey buldular ya pess  valla

adamlar tabi savunur kendileride aynı bok aynı yolsuzluk torpil vs bilimum bunlardan nemalanıyorlar niye karşı çıksınlar neden savunmasılar kendi rahatları bozulacak kendi ekmekleri kesilecek tabi savunurlar  

bu savunanların bir çoğu torpille memur olmuştur yandaşlıktan devletten yardım almıştır bütüm imkanlarından faydalanmıştır işine gelmez dürüstlü hak hukuk allah kitap karıştırmayalım onları 

hem bal tutan parnağını yalıyor  dimi

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    apokontek
    apokontek's avatar
    Erkek

Hacılar tamam sakin olun :)

Bunu yapan puştlar Tbt den bırılerı degıl :)

Bırbırınıze o kadar agır hakaretler etmeyın.

Tamam bu durumu gore gore kendımıze hakım olamıyoruz,ustune bırde bu yolsuzlugu savunanları goruncede elbet cıldırıyoruz ama herkesın kendıne gore dusuncesı var elbet. 

Bunları savunanlara kızgın olabılırız ama yınede bunları savunanlara degılde yaban gavatlara sovun.

Bu konuda sovupte dıger konuda "kardesım,hacım,müridim,hocam vs..." dedıgımız ınsanlara kaymanın anlamıda yok :)

SAKİNNNN :) Hadın sımdı hep beraber bu yolsuzlugu yapanlara Kolumuzu bacagımızı sokalım! 

Ahırettede zaten elbet hesaplaşıcaz bu şereften yoksun ALLAH'ın adını kullanıp prım yapan,Dinim MÜSLÜMAN deyip Kafirden daha kafirlik yapan ALLAH korkusu olmayan,KUL HAKKI NEDİR bılmeyen çakallarla...!!!

Gün Gelir Hesap Döner... Keser DÖNER SAPI bunlara GİRER...!

Allah büyüktür vesselam...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    apokontek bunu yazdı

Tamam bu durumu gore gore kendımıze hakım olamıyoruz,ustune bırde bu yolsuzlugu savunanları goruncede elbet cıldırıyoruz ama herkesın kendıne gore dusuncesı var elbet. 

Bunları savunanlara kızgın olabılırız ama yınede bunları savunanlara degılde yaban gavatlara sovun.

Bu konuda sovupte dıger konuda "kardesım,hacım,müridim,hocam vs..." dedıgımız ınsanlara kaymanın anlamıda yok :)

SAKİNNNN :) Hadın sımdı hep beraber bu yolsuzlugu yapanlara Kolumuzu bacagımızı sokalım! 

Ahırettede zaten elbet hesaplaşıcaz bu şereften yoksun ALLAH'ın adını kullanıp prım yapan,Dinim MÜSLÜMAN deyip Kafirden daha kafirlik yapan ALLAH korkusu olmayan,KUL HAKKI NEDİR bılmeyen çakallarla...!!!

Çoluk çocuğumun rızkında gözü olan adama neden kardeşim diyeyim ki, Allah belasını versin hırsızı savunanın.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    RETRET bunu yazdı
    apokontek bunu yazdı

Çoluk çocuğumun rızkında gözü olan adama neden kardeşim diyeyim ki, Allah belasını versin hırsızı savunanın.

ben bu adamlara özel hayatta da güvenmem. Bilgisayar satacak olsam bunlara önce parayı isterim çünkü bunların zihniyeti bozuk, malı göndersem parayı göndermez bu reisçi tipler. Kendi ağzıyla söylüyor imkanım olsa ben de yaparım diye. inşallah hayatın boyunca inkanın olmaz da ölene kadar asgari ücretle yaşarsın

Toplam Hit: 13013 Toplam Mesaj: 103