folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Akp‘Nin 85 Kişilik Özel Torpil Listesi Açıklandı...

Akp‘Nin 85 Kişilik Özel Torpil Listesi Açıklandı...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adeleks
    adeleks's avatar
    Erkek

bu sadece duyulan kısmı belediyelere bi bakın torpilin anasını sikiyorlar eş,dost,akraba,asker arkadaşı,pavyon arkadaşı tanıdığı ne kadar adam varsa alayını memur yapıyor kısaca hepsinin mk

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackglove
    blackglove's avatar
    Erkek

hayır kardeş neden herşey cehape diyorsunuz onu anlayamadım tamam çalın yiyin sikin   kimse size birşey diyemiyor hırsızlığı değil 3 şeyi bırakmanızı istiyorum akp şakşakçıları

1-her adım basşı cehape böyle demeyin(chpli değilim)

2-çalın devletin hazinenin amk ama halka yansıtmayın(uyanırlarsa sikerler valla)

3-hurma edebiyatını bırakın çok ıtıcı oluyorsunuz

İts My Life. NOW or NEVER
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Torpil her türlü oluyor yani siz de ben de gitmiş olsaydık her türlü yapardık lakin ana mesele şu ki; müslümanız diyen bir kesimin böylesine hak yemeyi yapması çok abes. Müslüman adam hak yemez Hicabi.

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala ta_ arar.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nolanded
    nolanded's avatar
    Erkek

Bu haber doğru ya da yanlış birşey demiyorum fakat istisnai memurluk gerekli bir şeydir, şöyle ki devletin önemli kademelerinde bulunan kişiler en yakınındakilerin liyakat sistemine uygun şekilde sınavla yerleştirilmelerini istemeyebilirler, bu kademelerde güven ve gizlilik üst seviyededir, tanımadığı birini sırf sınavı kazandı diye en gizli bilgilerin paylaşılacağı bir konumda bulundurmak istemeyebilir. Dolayısıyla istisnai memurluktan yararlanacak olan kişi bu görevle ilgili gerekli olan eğitim koşullarını sağlıyor ise güven ve gizliliğin sağlanabilmesi için güveneceği yakınlarını veya tanıdıklarını bu kadrolara yerleştirmesinde bir sakınca görmüyorum. Tabi gerekli eğitim koşulunu sağlamasını zorunlu görüyorum aksi halde suistimale açık bir uygulama haline gelir ki bu da kayırmacılığın önünü açar.

msne beklerim: nolanded[at]tahribat.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    imlegend bunu yazdı
    Ekerci bunu yazdı
    imlegend bunu yazdı
    ultrAsker bunu yazdı
    RETRET bunu yazdı
    imlegend bunu yazdı

Olmaz ama yönetime geçerseniz kendi işsiz akrabanız geldiğinde vereceğiniz cevapları bilmek istiyorum. Umarım burada verdiğiniz tepkiyi sahnede de gösterirsiniz.

Yolsuzluğu kim yaparsa yapsın yolsuzluk yolsuzluktur!

Sağı, solu, dindarı, dinsizi, yarı dindarı olmaz.

Kanun'u herkes için uygulayacaksın, yasaları herkes için uygulayacaksın. akp nin yaptığı yanlışlara ne kadar karşıysam chp nin mhp nin yaptıkları yanlışlara da o kadar karşıyım. örnek verelim chp nin devasa bir bina dikmesine karşıyım, şişli belediyesinin mevcut binasını satmaya çalışıp daha küçük bir binaya yerleşmeye çalışmasına karşıyım, sarıgülün oğlunun yaptıklarına karşıyım, yalovadaki ağaç kesimlerine karşıyım, sadece akp karşıtı değiliz yani, kim nerede bir bok yiyorsa o boku yeme deme gücünü kendinde bulmak gerekiyor.

ben yarı inançlı bir adam olarak bunları savunurken sen kendini dindar muhafazakar olarak tanımlarken göz yumuyorsan kendine ben ne yapıyorum diye sormuyorsan inanç yönünden sorunların var demektir. o zaman ben sana hangi müslümanlık ve siz nasıl müslümansınız diye sorma hakkını elde ederim.

bunca yolsuzluğa sesini çıkarmadığnda bir batılı hristiyan da sana bak müslümanların hepsi hırsız dediğinde sesini çıkartamaz yerine oturursun. biraz cnn international ı izle adamlar nasıl alay ediyorlar gör. bunca pisliği islam'a yamalarına siz dindar görünen tayfa sebep oluyorsunuz. kendinizi toparlamanız partinize çeki düzen vermeniz gerekirken hırsızlığı meşrulaştırıyorsunuz, yanlışsınız.

ya hocam bıraksana bunlar akp müslümanı. bak üstteki ne yazmış çok iyi yapıyor az bile yapıyor ben olsam ben de yaparım yazmış. işte böyle karaktersiz, tutarsız ve ahlaksız adamlar içerisinde yaşamak zorundayız maalesef. bu tarz şerefsizler çoğunlukta olduğu için başımızdakileri de benzer seçiyolar.

boşver

Sizin karşı geldiklerinize bende karşı geliyorum. İnanın düzelmiyor. Uğraşıyorum ama olmuyor. Bana tutup ta AKP li muamelesi yapmayın. Benim bir tek destek olmayacağım zihniyet vardır o da CHP dir. Bunun harici Ben takım tutmam.

Benim ahlakımı inançlarımı sorgulamak size düşmez. Herkes haddini bilecek. Edebiyle oturuşuna kalkışına dikkat edecek.

Yıllardır bu siyaset illetinden çekiyoruz. Herkes hep bana diyor. Bugun bunlar yapıyor geçmişte a zihniyeti z zihniyeti. Kime giderseniz gidin. Düzülen hep halk oluyor. İşin garibi halkta buna razı. Zikti ama iyi zikti.

Artık konuşulmasından bile nefret eder oldum. yıllardır yapılan bir şeyi sanki yeni bir icraatmış gibi sürekli olarak konu açıyorsunuz. Merak etmeyin sizin bildiğinizin en az 50 katını biliyorum. Zaten sürekli değişen yönetici kadroları ve likayatsız yüzlercesi var. Bir bok bilmeyen adamlar siyasetçiler aracılığıyla başa geçti/geçiyor. Bunlar gidecek yine bir bok bilmeyen adamlar gelecekler. Tekrar sar başa. Ondan sonra gelen dingile işi öğret. Yarrak kürek sebep yüzünden geçtiğimiz sene soruşturma geçiriyorduk. AMK ben yönetim sisteminin / yöneticinin.

hcaom degisen seyi fark eetmemişsin.eskiden bu işler olurdu da halktan saklayabildikleri kadar saklarlardı.korkuları vardı.çekinilirdi.yolsuzluk vs yine vardı ama bu şekilde insanın gözünün içine soka soka yapılmazdı.bunlar insanları artık mal yerine koydular

Demek ki yolsuzluklar o kadar sıradanlaştı ki vatandaş ta hiç tepki vermiyor. Psikolojide bunun bir karşılığı vardı. Benim şahsi kanaatim bunlardan öncesinde o kadar çok şey döndü ki artık halk bunlara tepki bile verilmiyor. Baksanıza karşılıklı birbirlerinin pisliklerini döküyorlar. A tarafltarları yine aynı desteği veriyor B taraftarları yine partisine aynı desteği veriyor. Halkın %50 si aptal demek çok saçma. Aziz Nesin %62 diyordu ben biraz daha artırıyorum Türk milletinin en az %70 i aptal.

En basiti burada aşırı kuralcı gözüken (Yasalara uymalıyız diyenler) kişiler trafiğe çıktığında yaya geçidinde yayalara yol vereeklerini hiç sanmıyorum. Yalan mı?

Tüm bu pisliklere rağmen diğerlerinin yapamadığı yüzlerce işi ortaya çıkarabildiler. En basiti yıllarca ezberletilen demirağlarla ördük anayurdu hikayesini gerçeğe çeviren yine bunlar. Ama kendi milletvekili de Faizle geçiniyorum diyor.  Babasına milyonlarca borç verebilen evlatta bunlarda. bir bokluk var bu işte.

Bu örneği verdim niye 80 senedir doğru düzgün icraat yapamamış guruhlar gelmiş geçmiş. Cumhuriyet dönemi için. Öncekiler çok mükemmel miydi kesinlikle değildi. Şimdi bu yazdıklarıma da muhalefet çıkacaktır. Çünkü TBT de de ciddi oranda Aziz Nesinin verdiği oranda kişi var. Bunlarda birkaç bir şeyler yapınca(yol köprü metro havaalanı vs) haliyle Aptal kesim destek veriyor. Öncekilerden hiç bir şey görmemiş ki adam.

O kadar çok aptalca fikirler yüzünden bu ülke zarar gördü ki. Gerek Kemalist fikirlerden Gerek Dincilerden(Dindar ile dinci farklı) gerek diğerlerinden. Yani her gelen diğer kesime zarar vermiş/verdi. Artık lanet olsun diyorum.

Artık ben değil biz demenin vakti geldi ve geçiyor.

benim yaşım hani o kadar elvermedi gerçi çok ararştırır görürüm ama yaşamışlara  büyüyklerimede sordum çok fazla hükümet görenlere dedikleri bunlar kadar çalanını yolsuzluk yapanı görmedi Türkiye diye

cumhuriyet tarihinde yok

kim eskiden ne kadar çalmış torpil yapmış cart curt çıkart koy ortaya belgeleriyle hatta günümüz enflasyon ve para birine uyarlayarak sonra bizde bunların dönemünde çalınanları topiller vs  koyalım bir kıyaslayalım bakalım  kimin yolsuzluğu daha fazla

yanlış anlaşılmasın kim hırsızlık yolsuzluk yaptıysa Allah belasını versin a partisi b partisi farketmez öyle bir algı yaratıyorsun ki sanki daha önce yapılan yolsuzluklar bunların yaptığı yolsuzluğu aklayacak ve hak vereceğiz bumu senin mantığın

birde yaya geçidinde yol vermeyle yapılan yolsuzluğu hırsızlığı torpili kıyaslaman gerçekten çok komik olmuş

yolsuzluklar bu 12 yılda sıradanlaştı  insanlar herşeyin çok güzel farkında aslında aptalda değil seviyorlar ülkedeki yolsuzluğu bir çoğunun işine geliyor dediğim gibib onlar da ya yapıyor ya da nemalanıyor başka şekilde bir çoğuda Din allah kitap adında bir bal çalınmış ağzılarına öyle devam ediyorlar

bu parti haricinde baka partilerde olsaydı bu kadar liste ülkeyi sallardınız be

samanyoluna bir operasyon gündem değişti bile 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    endenius
    endenius's avatar
    Erkek

onlar torpillenmeyecekte benmi torpillenecem

bal tutan parmanı yalar

yarasın tosunuma karpuz gabukları  ohhhşşhhşş

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    essan
    essan's avatar
    Erkek

adamlar site bile açmışlar :) ikinci torpil listesi 24 kişinin isimlerini de açıklamışlar..

http://www.haksizatamalar.com/

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek
    nolanded bunu yazdı

Bu haber doğru ya da yanlış birşey demiyorum fakat istisnai memurluk gerekli bir şeydir, şöyle ki devletin önemli kademelerinde bulunan kişiler en yakınındakilerin liyakat sistemine uygun şekilde sınavla yerleştirilmelerini istemeyebilirler, bu kademelerde güven ve gizlilik üst seviyededir, tanımadığı birini sırf sınavı kazandı diye en gizli bilgilerin paylaşılacağı bir konumda bulundurmak istemeyebilir. Dolayısıyla istisnai memurluktan yararlanacak olan kişi bu görevle ilgili gerekli olan eğitim koşullarını sağlıyor ise güven ve gizliliğin sağlanabilmesi için güveneceği yakınlarını veya tanıdıklarını bu kadrolara yerleştirmesinde bir sakınca görmüyorum. Tabi gerekli eğitim koşulunu sağlamasını zorunlu görüyorum aksi halde suistimale açık bir uygulama haline gelir ki bu da kayırmacılığın önünü açar.

- Recep Tayyip Erdoğan'ın teyzesinin oğlu İbrahim Er, ilköğretim müfettişiydi. Önce MEB İlköğretim Genel Müdürlüğüne, 2011'de ise Danıştay üyeliğine getirildi. 

- Recep Tayyip Erdoğan'ın teyzesinin oğlu İbrahim Er, ilköğretim müfettişiydi. Önce MEB İlköğretim Genel Müdürlüğüne, 2011'de ise Danıştay üyeliğine getirildi. 

Pes!

All I need is a possibility.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

85 mi 8.5 milyon olsa az anasını satıyım

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    koray bunu yazdı

hepsi de müşavir,özel kalem,müdür ve yardımcı olarak getiriliyor ..

çünkü bunlar istisnai kadro, çünkü müşavir, özel kalem müdürü danışılacak kişi, güvenilecek kişi olması gerektiğinden istisnai memur müessesesi getirilmiş. aslında istenilen kişinin alınması gayet normal. normal olmayan şeylere bakmak lazım.

///______________
Toplam Hit: 13012 Toplam Mesaj: 103