Al Sana Binlerce Film Var Mı Ötesi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecement
    Gecement's avatar
    Erkek

Gerçekten güzel olmuş. Anasayfada film afişlerini çerçevelere al. Arka plan güzel. Her sayfada 9 film var onun sayısını 12 e çıkar sol dikey bi sıra daha dizilsin yani. Zaten reklam falan yok sitede güzel böyle reklamsız devam et bence. Banner i değiş sade güzel bişi olsun. Film şeridinin üzerine yazılmış adres vs olabilir...

Kolay gelsin...

Solak Cerrah
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ugurben
    ugurben's avatar
    Erkek

DeaD_BY bunu yazdı:
    -----------------------------

beyler piyasaya şöyle bi bakındım,gördümkü her film izleme sitesinde gel sevişelim,gel yat benimle,benimle nasıl yatılır gibi reklamlardan film izlemek imkansızlaşıyor.dedim bu böyle olmayacak aziz halkım bu reklamlara tıklayanlara para kazandırmasın.oturdum haftalarca gece gündüz çalışıp www.filmoynat.net i inşa ettim.burda site yayınlamak yasaktır belkide ama bu siteden 1 kuruş kar etmeyi amaçlamıyorum,o nedenle link verdim.Amacım (özellikle kendim için) reklamsız,erotik içeriklerle artık patlamak üzere olan sayfalarda,spamli,berbat tasarımlı sitelerde film izletmemek,izlememek.ha yasaksa silin konumu ama ben faydam olsun istedim.

yasak değilse konu durabilirsede,bu başlık altından istediğiniz filmleri söyleyin,hiçbir amacım olmadan,insanlık namına filminizi ekleyim,tertemiz sinema keyfi yaşayın sizde..

iyi seyirler :) www.filmoynat.net

sagol kardesım memleket olarak ıhtıyacımız vardı :) 

sevdigim 3 turk atasozu.. 1- besle kargayı atsın iftirayı, 2- yayılma sivril ( bu bir çin atasozudur), 3- luzumsuz eşek sucuk olur ( buda bir çin atasozudur ) ve son olarak, 4- ak akçe karagün kara akçe ak gün içindir...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    berraa
    berraa's avatar
    Dişi

güzel bi site çok iyi düşünmüşsün reklamlardan  film izlenmiyor gelen virüste cabası..  bi kaç gündür online film izleyebiliceğim site arıyodum genelde çogunda altyazılı ve görüntü çok bozuk oluyo ama dün  buraya bakmıştım akşam izledim görüntüde ses de güzeldi artık favorilere ekledim siteni ..

Başarı için kişilikte değişim şart..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek

Drew Barrymore'un tüm filmleri var mı acaba?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

hocam reklamsız felan demişin  filmi izleyebilmek için kırk takla atmak zorunda kaldım. Virüs desen gani gani acılan bi sürü pencere... ama filmi izlemeye baslayınca hepsini unuttum. Güzel bi site ama reklamlar fazla olmus gibi..

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek

Kameralı sex,sex partner,Web cam sex diye bir pop-up açıldı? Ne oluyor hocam? Hani reklamsızdı..

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Frank
    Frank's avatar
    Erkek

Mylitta bunu yazdı:

Kameralı sex,sex partner,Web cam sex diye bir pop-up açıldı? Ne oluyor hocam? Hani reklamsızdı..

+ Bende aynısını sölicektim. Bi de konuyu acarken vadettiklerine bak :S

Tüm sıkıntı ve üzüntülerin kaynağında iradenin arzuları vardır; çünkü tatmin edilmemiş bir arzu bizi özlemle dolu olarak bırakır, tatmin edilen bir arzunun yerine bir yenisi alıncaya kadar da can sıkıntısı yaşarız.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

Mylitta bunu yazdı:

brutalalien bunu yazdı:

hocam reklamsız felan demişin  filmi izleyebilmek için kırk takla atmak zorunda kaldım. Virüs desen gani gani acılan bi sürü pencere... ama filmi izlemeye baslayınca hepsini unuttum. Güzel bi site ama reklamlar fazla olmus gibi..

berraa bunu yazdı:

güzel bi site çok iyi düşünmüşsün reklamlardan  film izlenmiyor gelen virüste cabası..  bi kaç gündür online film izleyebiliceğim site arıyodum genelde çogunda altyazılı ve görüntü çok bozuk oluyo ama dün  buraya bakmıştım akşam izledim görüntüde ses de güzeldi artık favorilere ekledim siteni ..

Sitenin trafiği her ay sınırdan teğet geçiyodu.traiği artırmam gerektiği için popup reklam ekledim çünkü cebimde para yoktu.ancak popup reklamlarlada sitenin kalitesi iyice bozuldu.bende kaldırdım geri siteden..cebimden karşıladım trafik parasını..sitenin verdiği virüs uyarılarınıda temizlemeye çalışıyorum.

İyi seyirler..

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek

DeaD_BY bunu yazdı:

Mylitta bunu yazdı:

brutalalien bunu yazdı:

berraa bunu yazdı:

Sitenin trafiği her ay sınırdan teğet geçiyodu.traiği artırmam gerektiği için popup reklam ekledim çünkü cebimde para yoktu.ancak popup reklamlarlada sitenin kalitesi iyice bozuldu.bende kaldırdım geri siteden..cebimden karşıladım trafik parasını..sitenin verdiği virüs uyarılarınıda temizlemeye çalışıyorum.

İyi seyirler..

Hocam enazından adsense'in onaylanmasını beklerdin. Yada link satışı yapardın. Bu vaadettiklerinle ters düştü? Burada sayfalarca yorum yazan adamlar sitenin reklamsız olmasını sevdiler. Zaten piyasada bulunan zirilyon tane Film sitesinden tek farkıda buydu?

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

Hocam enazından adsense'in onaylanmasını beklerdin. Yada link satışı yapardın. Bu vaadettiklerinle ters düştü? Burada sayfalarca yorum yazan adamlar sitenin reklamsız olmasını sevdiler. Zaten piyasada bulunan zirilyon tane Film sitesinden tek farkıda buydu?

hocam şöyle,adsense onaylandı ancak siteyi banladı.çünkü daha önceki başvuralarımı onaylamamıştı ve başka bi hesaptan filmoynata reklamları koyuncada siteyi banladı.bu nedenle adsense koyamadım.tek çare popup reklamlar kaldı haliylede..reklam gelirinden arta kalan olursada garantinin int. bankacılığı sayfasından direk mehmetçik vakfına gönderirim diye düşünüyodum.ama gelen miktarlar çok az olunca ve şikayetler olunca bende kaldırdım ve cebimden verdim.Cepten vermek önemli değil ama para olmadığından veremeyip reklam koymustum.şimdi karşılayacak durumum olduundan cepten ödedim.Bundan sonrada böyle bir sorun olacağını sanmıyorum şu an adıgım trafik uzun süre yeterli olur diye düşünüyorum..yani bu yaklaşık 1 haftalık iğrenç popup reklamlarından doalyı sizlerden özür diliyorum..

Toplam Hit: 24800 Toplam Mesaj: 160