Al Sana Binlerce Film Var Mı Ötesi?
-
Branxian bunu yazdı:
-----------------------------Bizim bir arkadaşta film sitesi açmıştı,
Msnde HD sinema çekimi yazıyordu :p
-----------------------------
:+) -
günlük girip bi film izlemeye çalışıyorum..neden sırf reklam açılmıyor diye..güzel olmuş..ama girergirmez karşıma 100 kontor kazandın yada gittigidiyorun reklamını ilk gördüğüma anda sık kullanılardan siler bidahada girmem.alınmaca darılmaca yok açık konusuyorum..reklam basan forumların yüzünden internet piç oldu.sen bari dogru düzgün yap kardeşim.
-
snnyk bunu yazdı:
-----------------------------necroshine bunu yazdı:
-----------------------------cok pis rakip olurum
www.sinemastik.com
-----------------------------www.hepizle.net
www.direkfilm.net
:|
bu sektor iyimis, bende mi boyle bir site acsam ne yapsam?
-
weskeyy bunu yazdı:
Hocam birak gerilim merilim germe milllet zaten korkuyo.sen sole macera gercek hayat hikayeleri tarihsel korsanlar western turu seyler koy.ben de sinemacılık yaptım ama her filmi izleyemem.godzilla super filmdir hic sevmem hikayesi bile bana palavra gibi gelir.ama hayatımızdan ya da yasanabilen fantastik olmayan seyler icersin izlerim.Sen de Easy Rider,Kralice Margo,Olu ozanlar Dernegi,Hunter bunlardan turkce dublajlı olanlar var mı?
-----------------------------Dediklerin arasından bi tek ölü ozanlar derneğini upload olarak bulabildim hocam..diğer filmleri tavsiye ediyosn internetten indirip upload edebilirm..
ölü ozanlar derneğini izlemek istersen,isterseniz:
http://www.filmoynat.net/olu-ozanlar-dernegi-dead-poets-society.html
-
naptınız tariqatın aziz insanları :) siteden memnunmusunuz elimden geldiince ilgilenmeye çalışıyorum beendiğim filmleri ekliyorum durmadan..bi hortlatıyım konuyu dedim takip ediyomusunuz hala bakalım bi :)
-
hocam geneli iyi saolasın. ama geçen bi film izlerken sadece ilk iki partı düzgün çıktı, diğerlerinde video not available yazıyodu. diğer bi filminde iki patı vardı sadece. o da yarım kaldı şansımdan mı bilmiyorum. iki filmi de arka arkaya izlediğim için kötü bi izlenim oldu artık izlemeden önce kontrol ediyorum =) bence sende filmleri ekledikden sonrada sık sık kontrol et benim gibi başka mağdur olanlar çıkmasın =)
-
AntiSeptiK bunu yazdı:
hocam geneli iyi saolasın. ama geçen bi film izlerken sadece ilk iki partı düzgün çıktı, diğerlerinde video not available yazıyodu. diğer bi filminde iki patı vardı sadece. o da yarım kaldı şansımdan mı bilmiyorum. iki filmi de arka arkaya izlediğim için kötü bi izlenim oldu artık izlemeden önce kontrol ediyorum =) bence sende filmleri ekledikden sonrada sık sık kontrol et benim gibi başka mağdur olanlar çıkmasın =)
-----------------------------hacı 1000 küsür film oldu zamanlanmışlarla birlikte..boş vakitlerimde kontrol ediyorum ama hiç belli olmuyo..arada köşede sıkışmış,dediğin gibi 2. 3. parttan sonra hatalı filmler olabiliyo.dediğin gibi önce hepsini kontrol edip başlamak en mantıklısı :) ama burda kırık link tespit ettiğin filmleri yazabilirsen düzeltirim başkaları mağdur olmaz en azından :)
-
blackhammer bunu yazdı:
snnyk bunu yazdı:
www.sinemastik.com
www.direkfilm.net
-----------------------------tıklayın izleyin ekonımiye can verin 96 $ da kaldı adsense :|
-
snnyk bunu yazdı:
-----------------------------blackhammer bunu yazdı:
snnyk bunu yazdı:
www.sinemastik.com
www.direkfilm.net
-----------------------------tıklayın izleyin ekonımiye can verin 96 $ da kaldı adsense :|
-----------------------------1 lira kazanmadım bu siteden aq bwde sınıra dayandı yine cepten eritcem paraları bu gidişle :(
-
dizi bölümlerini ekliyimmi tariqat??
yabancı dizileri kwyi fln düzenli biçimde eklerim talep olursa?
anketten oy kullanabilirsiniz dilerseniz..