Al Sana Binlerce Film Var Mı Ötesi?
-
Alper senin gibi bi mezarcı , adamın beleşciliğini eleştriyo :| komik geldi:D
-
DeaD_BY bunu yazdı:
-----------------------------
DJ_Alper daha yeni üye oldum siteye.bi kaç konuda yardımcı olmaya çalıştım arkadaşlara,elimden geldiğincede olmaya çalıştım.msnden sürüsüyle adam ekledi yardım için üşenmeden yardım ettim tahribattan diye.yasaksa admin silsin,bende özür diliyorum burdan reklam yaptığım için.öyle bi amacım yoktu ama yanlış anlaşıldım.hiç gerek yok gerginliğe,silinsin o halde kardşm.
-----------------------------yok hocam tahribat herzaman gergindir :) bunlar normal konuşmada birisine kafam bozuldu sitesine gir konuları piç et diyen
o sitenin geliriyle alınan reselerde kendi sitesi barınıyor bedavaya birde koruyup kollayacağı yerine böyle söylüyor o ayar ediyo beni neyse artık
kapatalım konuyuda
sen bunları kendinmi yüklüyon yahoo ya kapatmıyolarmı bu videoları sonra
-
Değmez ...
-
Söylediğini neden editledin la :|
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------DeaD_BY bunu yazdı:
DJ_Alper daha yeni üye oldum siteye.bi kaç konuda yardımcı olmaya çalıştım arkadaşlara,elimden geldiğincede olmaya çalıştım.msnden sürüsüyle adam ekledi yardım için üşenmeden yardım ettim tahribattan diye.yasaksa admin silsin,bende özür diliyorum burdan reklam yaptığım için.öyle bi amacım yoktu ama yanlış anlaşıldım.hiç gerek yok gerginliğe,silinsin o halde kardşm.
-----------------------------sen bunları kendinmi yüklüyon yahoo ya kapatmıyolarmı bu videoları sonra
-----------------------------yok hiç birini kendim upload etmedim videoların,googleda yahooda var videolar hazır başkalarının upload ettiği.googleda yahooda film paylaşmak yasak değil işin ilginç tarafıda bu,türkiyede bi link ekleyenin sitesi kapanıyo google,yahoo gel paylaş kardeşim diyo :) böyle sistemin tam ortasına sıçmak lazım :)
-
megauploadda yükle izlendikçe para puan kazan?
online izle filmler hepsi birbirinden çalıyo zincirleme gidiyo :)
-
çok küçük paralar karnımı ağrıtıyo öyle şeyler :) okuldan öğrendiklerimi paraya çevirmek daha büyük şeyler:) alt dönemlere ders vermek bile daha kolay :)
-
suKo bunu yazdı:
Söylediğini neden editledin la :|
-----------------------------sanırım bana dedin pişman oldum aslında editlediğimden
insanlar işine gelince yazılanı doğru okur işine gelmeyince farklı organlarını kullanır
sie et bu saatten sonra fark yapmaz zaten menfaat üzerine kurulan ilişkiden hayır gelmezmiş
işte bu yazdıgımı istediğin gibi anla bay filankes ..
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------birisine kafam bozuldu sitesine gir konuları piç et diyen
o sitenin geliriyle alınan reselerde kendi sitesi barınıyor bedavaya birde koruyup kollayacağı yerine böyle söylüyor o ayar ediyo beni neyse artık
kapatalım konuyuda
düşmanına söylenmez bu laf
bi iyilik yapıyosan böyle yüze vurmayacaksın
bişey karşılığında yapıyosan (reklam, para...) zaten karşılığını almışsın yine söylememelisin
yaşça benden büyüksün ama bunları bana söyletiyosun
ben söylemekten bile utandım şahsen
ki o adam istese host verecek bi dünya kişi var sadece benim bildiğim 3 isim var ona bedava host vermeye dünden razı olan
-
ııı..var mı film isteğinde bulunacak ? :)