Al Sana Binlerce Film Var Mı Ötesi?
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------
DeaD_BY bunu yazdı:
-----------------------------lan bebe bebe konuşma burda kalıp cümle kurma bana
adam ol beni tanımıyorsan git öğren
link verdim düzelt dedim
götünle okuyorsan okuma tarzını düzelt yada adam ol üslubunu düzelt
-----------------------------hacııı adamı cin atına bindirme.şurda cins cins mesaj atıpta kaliteyi bozma.yerim belli yurdum belli problemin varsa pm at adresi yazıyım yüzüme söyle :) cevap flnda atma uzatma kirletme forumu
-
DeaD_BY bunu yazdı:
Kreyzi bunu yazdı:
DeaD_BY bunu yazdı:
-----------------------------lan bebe bebe konuşma burda kalıp cümle kurma bana
adam ol beni tanımıyorsan git öğren
link verdim düzelt dedim
götünle okuyorsan okuma tarzını düzelt yada adam ol üslubunu düzelt
-----------------------------hacııı adamı cin atına bindirme.şurda cins cins mesaj atıpta kaliteyi bozma.yerim belli yurdum belli problemin varsa pm at adresi yazıyım yüzüme söyle :) cevap flnda atma uzatma kirletme forumu
-----------------------------la bi git adres diyor yüzüme karşı diyor yav yaşın belli oldu tamam
-
DeaD_BY bunu yazdı:
-----------------------------Juba bunu yazdı:
hoca şu red cliff filminin 2. sini yüklemişsinde 1. si yok sana zahmet bulurda koyarsan sevap işlemiş olursun.. mümkünse hd olsun
sitede baya iyi güzel olmuş tebrik ederim
-----------------------------eyv hocam saolasın.red cliffi divx formatında ekledim.
http://www.filmoynat.net/red-cliff-hd-kalite.html
iyi seyirler ;)
Eyvallah teşekkür ettimhacı şimdi farkettim, filmin normali 2 saatten fazla burda 1 saat 16 dakka devamını bulabilirmisin ?
-
konunu disina cikmayin. bu mesajdan sonra tartismayi surdurmeyin
-
Juba bunu yazdı:
DeaD_BY bunu yazdı:
-----------------------------Juba bunu yazdı:
hoca şu red cliff filminin 2. sini yüklemişsinde 1. si yok sana zahmet bulurda koyarsan sevap işlemiş olursun.. mümkünse hd olsun
sitede baya iyi güzel olmuş tebrik ederim
-----------------------------eyv hocam saolasın.red cliffi divx formatında ekledim.
http://www.filmoynat.net/red-cliff-hd-kalite.html
iyi seyirler ;)
Eyvallah teşekkür ettimhacı şimdi farkettim, filmin normali 2 saatten fazla burda 1 saat 16 dakka devamını bulabilirmisin ?
-----------------------------Hocam benim bildiğim redcliffi'in 2.'si altyazılı. Türkçesi daha cıkmadı yada ben bulamadım. Ondan belki eklememiş olabilir
-
hacı şimdi farkettim, filmin normali 2 saatten fazla burda 1 saat 16 dakka devamını bulabilirmisin ?
-----------------------------Hocam benim bildiğim redcliffi'in 2.'si altyazılı. Türkçesi daha cıkmadı yada ben bulamadım. Ondan belki eklememiş olabilir
-----------------------------hocam iki filmide hazır aldım yani benim uploadım değil.Sadece videoların çalışıp çalışmadıgını kontrol etim.filmlerde bi problem varsa yazarsanız düzeltirim.yazdıgınızdan bişi anlamadım :S
-
$u alperin adminmi$ gibi tavırları yokmu öldürüo insanı.
-
Metanet bunu yazdı:
$u alperin adminmi$ gibi tavırları yokmu öldürüo insanı.
katılıyorum... -
2 ayda 1000 filme yaklaşmış şaka maka bu site harbi popüler olmayı hakediyor bea :)
-
Benca kayda değer bi site... Tebrik ediorum kardeşim... Devamını kendi adıma bekliyorum... Selametle kal !!!