Al Sana Binlerce Film Var Mı Ötesi?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

necroshine bunu yazdı:
    -----------------------------

cok pis rakip olurum

www.sinemastik.com

kardeşiim,eğer bana söz verirsen;sitemde reklam yayınlamıycam ve her girdiğinde keyifli bir şekilde filmini izleticem dersen sitesini s.kyim al senindir.bana söz ver,reklam yok spam yok sex,sikiş,sokuş reklamı yok de kurban olsun..hikayede önemli olan rakiplik değil bunu anla lütfen.senin siten benim katlar,büker,dörtle çarpar.ama yeterki faydalı olsun..ben egomu tatmin etmek için açmadım bu siteyi!6 sayfa yorum yapılmış,herkeste filmini izlemiş ve memnun kalmış.başka birşey istiyosam namerdim.ama dilerdimki bu konunun altında tartışmanın t si olmasın...ama bu hale gelebilecek tek forumda burasıdır bunu söyleyim.. çok konustum,hadi iyi seyirler...

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hyshot
    hyshot's avatar
    Erkek
    siten gayet hoş olmuş, takılırım boş zamanlarımda... dediğin gibi reklamlar baydı artık, film izleme şevkim kırılıyo o tür sitelere girince...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hkfull61
    hkfull61's avatar
    Erkek
    kardeşiim eline sağlık. girdim siteye hani derler y NEZİH Bİ MEKn..  basarılar selametle..

üşüyoruz steve reizzz..! =(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

müdür reklam konusunda bu kadar katı olma yaptın bişiler alacaksın karşılığını

ama abartmadan 

örneğin frmtr'de butondan çok reklam var

düzgün şekilde yaparsan ne rahatsız eder nede bişi ayrıca gören olursa tıklar yardım eder 

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

Kreyzi bunu yazdı:

müdür reklam konusunda bu kadar katı olma yaptın bişiler alacaksın karşılığını

ama abartmadan 

örneğin frmtr'de butondan çok reklam var

düzgün şekilde yaparsan ne rahatsız eder nede bişi ayrıca gören olursa tıklar yardım eder 

benim host paketimin özelliklerini aşarda trafik artarsa,extra maliyetler için tek tük köşeye bucağa text reklam yada mini banner alırım.ama bu sadece extra maliyet için olur,artan her kuruşuda mehmetçik vakfına yollarım.sırf reklam kastığım sitelerimde var her tıkta bi popup açılan tarzdan ama bu başka onlar başka amaç :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

g2k bunu yazdı:

DeaD_BY bunu yazdı:

itfaiyeciTBT bunu yazdı:
    indirip izlemeyi tercih ederim onun için divxm.com rulz :F

bende senin gibi düşünürdüm,sonra farkettim ki filmleri internetten izleyincede zaten bilgisayara aynen kaydediyomuş.sonra bu siteyi açtım zaten :) ana sebep bilgisayara aynen kaydettiğini örenmem olmustu :) sitedeki divx filmleri önce izleyip sonra arşive ekliyorum,divxmdede site açıldıından beri takılmıorum :)

kaydediyo ama sonra silinir onlar nereye kaydediyomuş onu ?

geçmişi silmezsen otomatik silinmez.tempory internet files'a kaydediyo reis..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek
    Kendi emeğiniz kısa filmler,amatör çekimler varsa ekleyebilirim..en azından isminiz hatırlanır :) google 15 dkde indexler ünlü oyucu olursunuz..kaliteli sinema siteniz varsada text link koyabilirim ama harbi kaliteli oalcak.. para vs. yok,maksat türk türke yardımcı olsun..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    venom88
    venom88's avatar
    Erkek
     İlginç ya paylaşım sitesinde adam paylaşmış bişey bir dünya laf yorum yapmışlar varsa yetkin sil konuyu beyenmediysen ha yetkin yoksa git şikayet et adminler gerekeni gerektiği gibi yapar normal olanda budur ama gelip burda milleti aşalamaya çalışıp konuyu piç etmek bazılarına kolay geliyor herhalde bunu yapanları adminler banlasa ilk kimler gider açaba alper ?

Venom88 burdaydı.[Cevapını duymak istemeyeçeğin soruları sorma,sormak istemiçeğin sorulara cevap arama]
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Referee
    Referee's avatar
    Erkek
    Hocam eyvallah güzel bir site yapmışsın, ben Amerika'dayım şimdi adam gibi film izleyebileceğim bir yer bakıyordum kaç zamandır ama hepsi boktan boktan reklam dolu, sonunda buldum aradığımı, ellerinee sağlık.

Matrax ÇağLarın YeniLmez Barışçısı...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

Referee bunu yazdı:
    Hocam eyvallah güzel bir site yapmışsın, ben Amerika'dayım şimdi adam gibi film izleyebileceğim bir yer bakıyordum kaç zamandır ama hepsi boktan boktan reklam dolu, sonunda buldum aradığımı, ellerinee sağlık.

Dünya çapında tanınmış bi site artık filmoynat :)

Toplam Hit: 24722 Toplam Mesaj: 160