Anayasa Mahkemesi Açıkladı Seçim Geliyor..
-
canlı yayında haşim kılıç açıkladı. iptal ettiler 9 kişi kabul etmiş 2 kişi reddetmiş
-
koçum benim ya çok mutlu oldum aq :D
-
la bağele şimdi seçim olacak ya 400 millet vekilini toplayamayan partı cumhurbaskanını secemeyecek . 400 millet vekilini bulana kadar devammı edecek bu sec iptal et sec iptal et
-
ladybey002 bunu yazdı:
-----------------------------
la bağele şimdi seçim olacak ya 400 millet vekilini toplayamayan partı cumhurbaskanını secemeyecek . 400 millet vekilini bulana kadar devammı edecek bu sec iptal et sec iptal et
-----------------------------367 toplanamazsa bi kaç seçimde erken seçime gidiliyor.
-
Fincaaaanııı taşştaaaannnn.... Oyyaaaarlar canıımmm.. Oyaaaarrlar canımmm..... .ülede böleeee..... ...yarlar canımmmmmmm .... yarlar canımmmmm oy oyoy oy oy!
-
la zaten seçim olmuyormu?? benim bildigim hazıranda olacak
-
ladybey002 bunu yazdı:
-----------------------------
la zaten seçim olmuyormu?? benim bildigim hazıranda olacak
-----------------------------seçim ekimde olacaktı sanırım... şimdi 367 yi iki kez daha toplayamazlarsa hükümet düşüyor.
-
akp ye kapak olsun buda. eveeet 3 turdada sonuc cıkmayacagına gore meclis fes olucak bizde erken secime gidicez. gordunmu akp anyayı konyayı. dedik sana akıllı ol diye dediler sana akıllı ol diye. bu ulkede orduda biziz yargıda. kralda biziz padisahta biziz 1000kere olsek yine geliriz. şappi şappi
-
abi bişi diyecem şimdi. siyasetten felan o konulardan hiç anlamam. ztn görmüşşünüzdür bi postum yoktur o konularda,hep dısardan izlemişimdir tartışmalarınızı şimdi buraya ilkini yazıorum. Anlamadıgım olay şu
diger ülkelerdede cumhurbaşkanı secimlerinde böle olaylar oluomu ?
-
benimde bi sorum olacak //
onceki cumhur baskanlarıdamı 367 ile seçildi
-
ahahaha hem akp hemde fener için çok sevinçliyim bugün :D