Anayasa Mahkemesi Açıkladı Seçim Geliyor..
-
kokainman bunu yazdı:
-----------------------------
persian bunu yazdı:
----------------------------
Bu olaylar Yeni yeni çıkıyor gülün konuşmaları Tayyipin sayın demesi bu Baykalın elinde olan birşey değilki.. Ama eskiye gidersekte Baykal 1mart teskeresini geçirtmedi Demokrasi gereğince Tayyibi halk seçtiği için meclise girmesine izin verdi.. sonuçta Baykal söylüyor ilk seçildiklerinde gittim tebrik ettim.. Ülkenin Kalıplaşmış kurumlarıyla oynama yapılmamasının sözünü aldım die.. Sonradan bunlar sapmaya başlayınca Baykalda haklı olarak uyarmaya başladı hemde öncesinde elinde böyle şeyler yoktu.. Baykalın emin ilk başlarda da karşı çıksaydı bu sefer Baykalı edilmeyen hakaret,Kavgacı vs. denilmeyen laf kalmazdı..Hepsi dehapın demişsin 1 kaç kişidir eminim vede şöyle birşey var Onların Dehaplı olacağını sonradan Kim bilebilirki müneccin mi.. Örn.. Erkan mumcu Akp sayesinde kültür bakanı oldu şimdi Anavatatının başkanı.. erkan mumcu dehapa gitseydi bu akpnin suçumu olacaktı??
Pkk lı dediğin adamlar kürtler her kürt pkklı değildir bunuda unutma..Kaldıki tee nenemin kızlık zamanındaki adamlardan bahsediyorsun şimdiki partinin kadrosuna bakmak gerek.. Tayyipten iyi olduğuda ap acık ortada.. 2kere 2ki çarpmada da toplamada da 4 yani..
evet o söylediklerin yeni yeni ortaya çıkıyor olabilir.ancak akp hükümetinin yaptığı yanlışlar, sattığı kamu kuruluşları özetle türlü türlü yolsuzlukları 2-3 senedir gündemde.1 mart teskeresini geçirtmeyende baykal deildir.mecliste oylama olmuştur geçmemiştir.akp istese zaten çoğunlukta her türlü geçirtirdi o teskereyi.
söz aldım demiş baykal.o aldığı söz akp nin iktidara geldiği ilk sene bozuldu.kalıplaşmış dediğin kurumlar bırak oynamayı satıldı satıldır.deniz baykal nerde yok ?
seçimler yaklaşıyo.deniz baykal nerde ? meydanlarda.o kadar kurum satıldı bi açıklama yapmayan deniz baykal şimdi bunların hesabını soruyor.daha dorusu sormaya çalışıyor ama çok geç.
hepsi dehapa gitti dediğim biraz açıp araştırırsın tüm üst kadrosunun şu dehapta olduğunu ve apo savunuculuğunu yaptığını görürsün.pkk terörü bu ülkede 25 senedir var.ve o dönemde adamların görüşleri illaki belliydi.
kaldıki tee nenemin kızlık zamanındaki adamlardan bahsediyosun demişsin.benim bahsettiğim olay 1994 yılının olayı.1994 te yılında nenen bekarmıydı ?bekarsa baban nası vardı ? baban yoksa sen nası vardın ?
tayyipten kıl payı iyidir benim gözümde.o da belki işte seçimlere doruda olsa bişileri açıklıyo flan adam
-----------------------------Ya sonuçta Baykalın söz hakkı yokki mecliste Bunlara ses çıkarınca hep konuşuo oluyor.Adam ne yapsa yaranamıyor..Tamam adam tip olarak sevilmiyor ama sonuçta Yalan konuşmuyor,doğru konuşuyor ama başka part liderleri gibi yalan konuşmuyor.. O tezkeriyi gerçirtmeyen tabikide baykal değildir ama Akpnin istediği geçmesi Chpnin istedği geçmemesiydi sonuç olarak geçmedi bu Chpnin başarısıdır.. Tıpkı bu tarikatçilerden kurtarmayı az da olsa başardığı gibi Mahkeme kararıyla..
Sonuç olarak ben burda Baykalı savunmuyorum Baykalada verecem demiyorum oyumu ama aKpnin en güçlü rakibi Chp Cumhuriyet düşmanlarını denedilerde ne oldu.. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk kez Rejim tehlikesnden ötürü erken seçime gidiyor..
Baykal nasıl sormadı Hesabını sen haberleri izlemiyorsun sanırım Ali dibolar,Tüppraş unakıtan Her seferinde konuştu durdu ama Gözü akpye bürünmüş zihniyetler görmek istemedi..(Sen üzerine alınma dicem ama sende görmemişsin bellki:S) Hep adama hakaret ettiler gerçekleri ortaya koyuyor diye..
Asıl şimdi zamanı Hazır mahkemeyi kazanmış Birleşip güç olup ülkeyi kurtarmak.. Tarikatçilere bi kaptırdıkmı ülkeyi,Rejim bi yıkıldı mı İrandan,Iraktan beter oluruz.. Adamların beyanatlarını,geçmişlerne baksanıza bi.. Fethullahın 2ileri 1geri taktikleri..
Dehapa az kişi gitti,gitti gitmedi tartışmasına girmiyelim sonuçta bu dünyada kimse hatasız değildir Bilerek rejimi yıkmak isteyenlerden,Cumhuriyet düşmanlarından iyidir.. Zaten şimdiki kadrosuna bakmak gerek geçmiş geçmişte kaldı.. Darbeye neden olanlar bugn oy istiyorlarsa,Her el attığı partisi kapanan adam bugun Cumhurbaşkanlığına adaysa Bence Devede piredir..
Nenemin kızlık zamanı bir espiriydi çarptırmazsan sevinirim.. Eğer Tayyibin gözünde kıl payı iyise o zaman oyunu Tayyibe ver olanları gör ondan sonra eminim Tayyibe oranla dünyalar kadar iyidir dersin 4,5sene sonra ama işte Türkün aklı sonradar çalışır boşuna dememiş atalarımız..
Şunuda açıklıyayım Ben Baykalcı değilim ama adamın yanlış bi lafınıda,tutumunuda görmedim.. Ben Cumhuriyetçiyim,Atatürkçüyüm,Laikliği isteyen biriyim En önemliside Elhamdürüllah Müslüamnım.. Bu özelliklerimlede bana en yakın Şuan ve Cumhuriyet düşmanlarınada oy olarak En yakın Sayın Baykaldır.. Saygılarımla..
-
yaşasın seçim :D
-
persian bunu yazdı:
Ya sonuçta Baykalın söz hakkı yokki mecliste Bunlara ses çıkarınca hep konuşuo oluyor.Adam ne yapsa yaranamıyor..Tamam adam tip olarak sevilmiyor ama sonuçta Yalan konuşmuyor,doğru konuşuyor ama başka part liderleri gibi yalan konuşmuyor.. O tezkeriyi gerçirtmeyen tabikide baykal değildir ama Akpnin istediği geçmesi Chpnin istedği geçmemesiydi sonuç olarak geçmedi bu Chpnin başarısıdır.. Tıpkı bu tarikatçilerden kurtarmayı az da olsa başardığı gibi Mahkeme kararıyla..Sonuç olarak ben burda Baykalı savunmuyorum Baykalada verecem demiyorum oyumu ama aKpnin en güçlü rakibi Chp Cumhuriyet düşmanlarını denedilerde ne oldu.. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk kez Rejim tehlikesnden ötürü erken seçime gidiyor..
Baykal nasıl sormadı Hesabını sen haberleri izlemiyorsun sanırım Ali dibolar,Tüppraş unakıtan Her seferinde konuştu durdu ama Gözü akpye bürünmüş zihniyetler görmek istemedi..(Sen üzerine alınma dicem ama sende görmemişsin bellki:S) Hep adama hakaret ettiler gerçekleri ortaya koyuyor diye..
Asıl şimdi zamanı Hazır mahkemeyi kazanmış Birleşip güç olup ülkeyi kurtarmak.. Tarikatçilere bi kaptırdıkmı ülkeyi,Rejim bi yıkıldı mı İrandan,Iraktan beter oluruz.. Adamların beyanatlarını,geçmişlerne baksanıza bi.. Fethullahın 2ileri 1geri taktikleri..
Dehapa az kişi gitti,gitti gitmedi tartışmasına girmiyelim sonuçta bu dünyada kimse hatasız değildir Bilerek rejimi yıkmak isteyenlerden,Cumhuriyet düşmanlarından iyidir.. Zaten şimdiki kadrosuna bakmak gerek geçmiş geçmişte kaldı.. Darbeye neden olanlar bugn oy istiyorlarsa,Her el attığı partisi kapanan adam bugun Cumhurbaşkanlığına adaysa Bence Devede piredir..
Nenemin kızlık zamanı bir espiriydi çarptırmazsan sevinirim.. Eğer Tayyibin gözünde kıl payı iyise o zaman oyunu Tayyibe ver olanları gör ondan sonra eminim Tayyibe oranla dünyalar kadar iyidir dersin 4,5sene sonra ama işte Türkün aklı sonradar çalışır boşuna dememiş atalarımız..
Şunuda açıklıyayım Ben Baykalcı değilim ama adamın yanlış bi lafınıda,tutumunuda görmedim.. Ben Cumhuriyetçiyim,Atatürkçüyüm,Laikliği isteyen biriyim En önemliside Elhamdürüllah Müslüamnım.. Bu özelliklerimlede bana en yakın Şuan ve Cumhuriyet düşmanlarınada oy olarak En yakın Sayın Baykaldır.. Saygılarımla..
öncelikle şunu anla hocam.kesinlikle akp ci deilim.akpden nefret ediyorum 1000 oyum olsun hiç birini akp ye vermem.
baykalın söz hakkı yok demişsin.nası yok ? ana muhalefet partisisin kaç tane milletvekilin var.orda baykalın her türlü söz hakkı var.
akp teskerenin geçmesini, chp ise geçmemesini istiodu diyosun.yanılıyosun.akp geçmesini istese zaten o teskere ordan her türlü geçerdi.adamlar zaten çoğunlukta.akp yi övmüyorum burda.ama teskerenin geçmemesinin sebebi de baykal deildir.bunu anlatmaya çalışıyorum.
benim anlatmak istediğim bugün baykal başbakan olursa ülkeyi zaten tek başına yönetemicek.chp kadrosu olacak.ve bakıyosun chp kadrosuna çoğunluğu chp nin son iktidarında da olan kadro.chp nin son iktidar olduğu döneme bakıyosun shp ile birlikte koalisyon kurmuş ülke tamamen kaos ortamında.2.kez ülkemin kaosa sürüklenmesinide istemem.
ben şöyle bir mantık gütmüyorum.geçmişte ne olduysa oldu yinede akp den iidir iktidar olsunlar.çünkü ülke her türlü bataklıkta olucak.
seninle fikir ortaklığımızın oldu nokta şudurki.gelirlerse belki akp den daha iyi olabilirler cidden.inş olurlarda.sevmesemde memleketi güzel yönetsinler de nolursa olsun. -
baykal siyaset bilseydi teskereyi geçirmek isterdi akp de istese geçirirdi am geçirmedi Müslüman takılıyo ya guya
eğer şimdi o tezkere geçseydi kerkük musulda söz söleme hakkımız olacaktı rte ne ise baykalın ondan aşağı kalır yanı yok
zamanında o da bi militandı unutmayın
-
kokainman bunu yazdı:
persian bunu yazdı:
Ya sonuçta Baykalın söz hakkı yokki mecliste Bunlara ses çıkarınca hep konuşuo oluyor.Adam ne yapsa yaranamıyor..Tamam adam tip olarak sevilmiyor ama sonuçta Yalan konuşmuyor,doğru konuşuyor ama başka part liderleri gibi yalan konuşmuyor.. O tezkeriyi gerçirtmeyen tabikide baykal değildir ama Akpnin istediği geçmesi Chpnin istedği geçmemesiydi sonuç olarak geçmedi bu Chpnin başarısıdır.. Tıpkı bu tarikatçilerden kurtarmayı az da olsa başardığı gibi Mahkeme kararıyla..Sonuç olarak ben burda Baykalı savunmuyorum Baykalada verecem demiyorum oyumu ama aKpnin en güçlü rakibi Chp Cumhuriyet düşmanlarını denedilerde ne oldu.. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde ilk kez Rejim tehlikesnden ötürü erken seçime gidiyor..
Şunuda açıklıyayım Ben Baykalcı değilim ama adamın yanlış bi lafınıda,tutumunuda görmedim.. Ben Cumhuriyetçiyim,Atatürkçüyüm,Laikliği isteyen biriyim En önemliside Elhamdürüllah Müslümanım.. Bu özelliklerimlede bana en yakın Şuan ve Cumhuriyet düşmanlarınada oy olarak En yakın Sayın Baykaldır.. Saygılarımla..
öncelikle şunu anla hocam.kesinlikle akp ci deilim.akpden nefret ediyorum 1000 oyum olsun hiç birini akp ye vermem.
akp teskerenin geçmesini, chp ise geçmemesini istiodu diyosun.yanılıyosun.akp geçmesini istese zaten o teskere ordan her türlü geçerdi.adamlar zaten çoğunlukta.akp yi övmüyorum burda.ama teskerenin geçmemesinin sebebi de baykal deildir.bunu anlatmaya çalışıyorum.
benim anlatmak istediğim bugün baykal başbakan olursa ülkeyi zaten tek başına yönetemicek.chp kadrosu olacak.ve bakıyosun chp kadrosuna çoğunluğu chp nin son iktidarında da olan kadro.chp nin son iktidar olduğu döneme bakıyosun shp ile birlikte koalisyon kurmuş ülke tamamen kaos ortamında.2.kez ülkemin kaosa sürüklenmesinide istemem.
ben şöyle bir mantık gütmüyorum.geçmişte ne olduysa oldu yinede akp den iidir iktidar olsunlar.çünkü ülke her türlü bataklıkta olucak.
seninle fikir ortaklığımızın oldu nokta şudurki.gelirlerse belki akp den daha iyi olabilirler cidden.inş olurlarda.sevmesemde memleketi güzel yönetsinler de nolursa olsun.Akp demiyelimde Sayın Erdoğan istiyordu diyelim o zaman.. Çünkü 2.ci sefer bir daha yaptırdı ve bu sefer geçittirdiği bilmem hatırlarmısın.
Bak bir yanlışın daha Chp iktidar olmadıki hiç.. Hemde son kadrosuna bakarsan Kemal derviş,Zülfi Livaneleli,Y.Nuri öztürk vs. gibi adamlar vardı Şimdilerde Onur E.,B.Şimsek sayamıcağım kadarda insan var.En azından uyuklamazlar,vatanı satmazlar Baykalın kuklası olmazlar vs. vs...
Bende Chpden alternatif bir parti olsa vericem Hatta Y.N.Öztürke bile vermeyi düşündüm ama oy ziyanı,Boşa atsam bişe olmaz gitmezsem oy kullanmaya Akpli fanatikler kesin sandıkta olacağı için AKp yine iktidara gelsin istemiyorum..
Bizim,hepimizin ortak Noktası Laiklik,Cumhuriyet Düşmanlarına karşı çıkmak.. Bu zamana Kadar rejim korkusu olmadıki hiç..Akp saolsun ülkeyi kattı karıştırdı.. Tamam Chp nin geçmişinde de kötü şeyler olmuş olabilir ama geçmişinde bile Chpnin rejim korkusu olmadıki.. Türkiyeyi Türkiye yapan Atatürkün ilkeleridir.. Bu ilkelerin en önemlileri ARasında da Laiklik vardır.. ARtık birbimize saldırmak,eleştirmek yerine kardeş olma zamanıdır.. Bizim dinli dinsiz diye zaman kaybetcek vaktimiz kalmadı artık.. 2.ci dünya savaşına girmiş ülkelerden hatta bu savaşa girip yenilmiş ülkelerden bile kaç kaç yıl gerideyiz.. Bizim sorunumuz Laiklik olmamalı benim derdm bu bence Sende artık geçmişe sünger çek baksana Adamların geçmşinden neler çıkıyor hala adamları savunmaya devam ediyor geri zihniyetliler.. Chp geçmişide öyle abartılcak kadar kötü deil ama en kötüsü yine kötüün iysi naparsın :S Oyunuda Chp ye ver demiorum yanlış anlama beni sakın..
----------------------------- -
pcBear bunu yazdı:
-----------------------------baykal siyaset bilseydi teskereyi geçirmek isterdi akp de istese geçirirdi am geçirmedi Müslüman takılıyo ya guya
eğer şimdi o tezkere geçseydi kerkük musulda söz söleme hakkımız olacaktı rte ne ise baykalın ondan aşağı kalır yanı yok
Kardeş ABDullah gül varken,erdoğan varken sen nasıl söz sahibi olucan saçmalama.. Olucak olsaydık şimdide olurdukk.. Askes gir diyor İnsalarımız,askerimiz ölüyor Tayyp Abd den talimat bekliyor..
Eğer 65bin ABd askeri Tr ye girseydi tankla tüfenkle Ne kadar arazimi ziyan olacaktı ve sen o admları bi daha oradan çıkarabilceğinimi düşünüodun.. Neyse fikrine saygı duyarım..
-
tamam öle dersen doru demiş olursn işte hocam.erdoğan şerefsizi istiyodu bu konuda haklısın.
ayrıca chp iktidar oldu hocam.chp-shp koalisyonunu unuttun sanırım. -
persian bunu yazdı:
pcBear bunu yazdı:
-----------------------------baykal siyaset bilseydi teskereyi geçirmek isterdi akp de istese geçirirdi am geçirmedi Müslüman takılıyo ya guya
Kardeş ABDullah gül varken,erdoğan varken sen nasıl söz sahibi olucan saçmalama.. Olucak olsaydık şimdide olurdukk.. Askes gir diyor İnsalarımız,askerimiz ölüyor Tayyp Abd den talimat bekliyor..
Eğer 65bin ABd askeri Tr ye girseydi tankla tüfenkle Ne kadar arazimi ziyan olacaktı ve sen o admları bi daha oradan çıkarabilceğinimi düşünüodun.. Neyse fikrine saygı duyarım..
1.si Türkiye de işgal yapması sıkar abd nin denerse de kurtuluş savaşında nasıl yaptıysak öle çıkarmasını biliriz
2.si ordu bi kere k.ırak a girdimi başımızda apo(öcalan) bile olsa ordu kerkukte istediğine yapardı siyasiler buna engel olamazdı
-
yav tayyip e deseydik baykalı cumhurbaşkanı seçin diye o zaman ne gerilim çıkar ne kaos oluşurdu. akpartinin 352 milletvekili, 150 oya sahip chp den seçiverseydi ne güzel olurdu. hele bide baykala ne güzel yakışırdı.oh be ne güzel memleket.
-
Merhabalar..
Öncelikle şunu belirtmek istiyorum herkes boş konuşuyor bende dahil olmak üzere herkes boş konuşuyor..
Rejim tehlikede safsatalarıda boş nasıl son seçimlerde çıkan safsatalar Türkiye akp başa gelirse irana dönecek şeklindeki safsatalar boş çıktıysa bu safsatalarda boş...
Tamam haklısınız bi yandanda tazelenmiş bi hükümetin seçmesi gerekiyor cumhurbaşkanını haaa tamam istediğinize kısmen ulaştınız sayalım ne olacak ?? Bu TSK nın yaptığı açıklamalar yine cebimizden liraların eksilmesine neden olmadımı? Yine eski günlere dönmedikmi kriz ortamı yaratılmadımı yine.... Kime faydası oldu bence bi antipati oluştu ama kime karşı bunu biraz düşünürseniz sizde anlarsınız. Şimdi tahminen seçim haziran temmuz gibi yapılacak hükümette bundan yana zaten adam hodrimeydan bide seçimler olbu bitti ilerisini düşünelim diyelim chp iktidara geldi yine aynı zırıltılar çıkacak nasıl cumhurbaşkanı seçilecek? Sanıyormusunuzki 367 yi sağlayacaklar. Olan yine bize olacak liralar eksilmeye faizler yükselmeye başlayacak eski günlerdeki gibi Haaa bunu şimdiden görmüşler ve bu gibi ileride olacak krizlere mahal vermemek için cumhurbaşkanını halk seçsin diyorlar karşımısınız? Ben değilim Devamlı bi kaos içinde olacak Türkiye aksi halde . Halk seçsin iyisinide seçsin istediğinide seçsin. Buna bile karşı çıkan bi zihniyet var ya seni kim seçiyo e be köylü kızı cumhurbaşkanını halkın seçmesine neden karşısın? Çünki seçimin sonucunu biliyo adam ne yapsın garibim sonra büyük hayal kırıklığına uğrayacak bizde gülecez ...
Ama boş konuşuyoruz abi yaa boş siyaset kim biz kim .......