Anayasa Mahkemesi Açıkladı Seçim Geliyor..
-
Siyasetle ilgili bi başlık açıldığında 10 sayfaya kadar uzayabiliyor tartışma. Peki sonunda ne oluyor :D
-
1 tartı$ma platformu.Varlıklar kendi dü$üncelerini burada payla$abilior ve de$arj oluorlar.Güzel oluor.
-
Kreston bunu yazdı:
-----------------------------
Siyasetle ilgili bi başlık açıldığında 10 sayfaya kadar uzayabiliyor tartışma. Peki sonunda ne oluyor :D
-----------------------------
Yapılan klavye delikanlılığı,öyle de gidiyor. -
Akp başa gelirse İrana dönecek diye önceden kimse denemedi Akpnin maskesi düşünce denmeye başlandı..
Tayyibin Elhamdürrüllah şeriatçiyiz,Şehitlere kelle yok istanbulun imamıyım bütün okullar imam hatip olacak vs. vs.. Hemde Abdye yalamalık yapması.. Iraktaki müslümanlar ölsün die Türkiyeye Abdyi sokmaya çalışması..
Abdullah gülün karısının Türkiyeye dava açması,Cumhuriyet döneminin sonu geldi demesi (Bunu yalanladı ama Haberi yapan adam ısrarla sölediğini doğruladı) Her el attığı partilerin kapatılması.. (Hiç bi mahkeme keyfine parti kapatmaz)
Arıncın Türkiye ilk Dindar Cumhurbaşkanı seçecek demesi.. Herkeye Akpli imamları atamaları.. Daha sana büssürü sayarım İşte bu sebeplerden ve daha fazlası şeylerde safsata yapıoz OK.. Ama siz işte düz mantık,yontulmamışşşşşş kereste misali Akp nin bi zararını görmedik,yok dindarlardan zarar gelmez vs. düşünceleriyle devam edin..
Akp Tsk yi Darbe yapmaya zorlasın bu düşünceleriyle,zihniyetleriyle darbeden sonra hep birlikte Canımız açıcak sonra Akplileri hapiste görürsek beraber burda küfür ederiz Akpye ok.. Bazı şerefsizlerde Chpnin vs. Darbe çıkmasını istediğini söylüyor onlara diyorum Sadece Chp vs. deil.. CUMHURBAŞKANI,ANAYASA MAHKEMESİ,TSK,DANIŞTAY,SAYIŞTAY,YÖK,MUHALEFET PARTİLERİ,MECLİSTE OLMAYAN PARTİLER daha aklıma gelmeyen kişi ve kurumlar EN ÖNEMLİSİ HALK HERKES KARŞI... Daha ne diyeyim sana kapak olmuştur..Saygılarımla..
NOT:BU YAZIYI OKUYAN AKPLİLERİN BİRAZCIK DEVE KUŞU MODUNDAN ÇIKMASINA YARDIM EDECEKTİR EMİNİM..TABİ OKUMA ERDEMİNE SAHİPSELER..
-
persian bunu yazdı:
-----------------------------Akp başa gelirse İrana dönecek diye önceden kimse denemedi Akpnin maskesi düşünce denmeye başlandı..
Tayyibin Elhamdürrüllah şeriatçiyiz,Şehitlere kelle yok istanbulun imamıyım bütün okullar imam hatip olacak vs. vs.. Hemde Abdye yalamalık yapması.. Iraktaki müslümanlar ölsün die Türkiyeye Abdyi sokmaya çalışması..
Abdullah gülün karısının Türkiyeye dava açması,Cumhuriyet döneminin sonu geldi demesi (Bunu yalanladı ama Haberi yapan adam ısrarla sölediğini doğruladı) Her el attığı partilerin kapatılması.. (Hiç bi mahkeme keyfine parti kapatmaz)
Arıncın Türkiye ilk Dindar Cumhurbaşkanı seçecek demesi.. Herkeye Akpli imamları atamaları.. Daha sana büssürü sayarım İşte bu sebeplerden ve daha fazlası şeylerde safsata yapıoz OK.. Ama siz işte düz mantık,yontulmamışşşşşş kereste misali Akp nin bi zararını görmedik,yok dindarlardan zarar gelmez vs. düşünceleriyle devam edin..
Akp Tsk yi Darbe yapmaya zorlasın bu düşünceleriyle,zihniyetleriyle darbeden sonra hep birlikte Canımız açıcak sonra Akplileri hapiste görürsek beraber burda küfür ederiz Akpye ok.. Bazı şerefsizlerde Chpnin vs. Darbe çıkmasını istediğini söylüyor onlara diyorum Sadece Chp vs. deil.. CUMHURBAŞKANI,ANAYASA MAHKEMESİ,TSK,DANIŞTAY,SAYIŞTAY,YÖK,MUHALEFET PARTİLERİ,MECLİSTE OLMAYAN PARTİLER daha aklıma gelmeyen kişi ve kurumlar ÖN ÖNEMLİSİ HALK HERKES KARŞI... Daha ne diyeyim sana kapak olmuştur..Saygılarımla..
NOT:BU YAZIYI OKUYAN AKPLİLERİN BİRAZCIK DEVE KUŞU MODUNDAN ÇIKMASINA YARDIM EDECEKTİR EMİNİM..TABİ OKUMA ERDEMİNE SAHİPSELER..
-----------------------------Persian dediklerinden tam olarak birşey anlayamadım herhalde buda sana kapak olur diye beni kastettin orada ? Bana görede sen devekuşu modundasın desem ne yapabilirsin?
Burda adam gibi tartışacaksak tartışalım birbirimize hakaret ederek hiç biryere varamayız. Herkesin görüşü farklıdır kimse kimseye zorla birşeyleri kabul ettiremez.
Senin örneğini verdiğin cümleler söylenirken belki daha doğmamıştın ? ki 12 sene öncesinden bahsediyorsun..
Cumhurbaşkanı tartışması geçti bitti Halk seçecek diyorlar haberleri seyretmiyorsun herhalde ki sen onada karşısındır niye halk seçecekmiş canım cumhurbaşkanını değilmi? Ona bile karşı çıkan bir zihniyetsin kim seçsin madem bunada cevap ver?
Safsatalardan bahsetmişsin neredeyse 5 sene geçti daha yenimi çıktı bu safsatalar yada çıktığından bu yana ne değişti Türkiyemde neresi irana döndü çok merak ediyorum bana bi tane irana dönen bi yer söyle kardeşim?
Dindar cumhurbaşkanı demişsin dindar olmak kötü birşeymi? orospuluk aşiftelik dahamı güzel barlarda sürtmeler karı kıza sarkmalar ? (Bu örneği sadece dindarlık namına verdim diğer cumhurbaşkanlarını tabiki kastetmedim yanlış anlaşılmasın)
Yontulmamış kereste filan sayıklamışsın 22 temmuzdan sonra bu konuyu tekrar açıp yontulmamış keresteyi ozaman görmek sana büyük mutluluk vermeyecek eminim.
Hala darbe darbe diye konuşan insanlarsınız sizden daha ne beklenirki karanlık yıllar hala sizin beyninizde yerini yitirmemiş Dünya uzay çağında siz darbe. Kim kışkırttı tskyı yada darbe söylentilerini kim çıkarttı çok merak ediyorum yada hangi aklı ermemiş insan hala darbe lafını kullanabilir olacak diye inanamıyorum?
Erken seçim istediniz erken seçim olacak şimdide yok efendim erken seçim olamaz yok millet tatile çıkıyormuş yazın seçimmi olur diye neden kıvırıyorsunuz tatil içinmi? Alın erken seçim Alın Cumhurbaşkanınıda biz seçiyoruz hep karşı hep karşı ya muhalefetsen bi yere kadar kardeşim bu kadar çirkeflik olmazki hepimiz aklı ermiş insanlarız yapılan uygulanmaya çalışılan oyunları hepimiz görüyoruz ama bana devekuşu diyen bir insanın kafası kumun altındaysa o başka..
yine tekrarlıyorum 2 bucuk ay kaldı seçimlere bol şans barajı geçerseniz inşallah yoksa biz kimin çirkefliklerine gülecez haberlerde monoton bir TBMM kim isterki çirkeflikde olsun herkes birbirini daha iyi tanısın....