folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Anayasa Mahkemesi Açıkladı Seçim Geliyor..

Anayasa Mahkemesi Açıkladı Seçim Geliyor..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    strudll
    strudll's avatar
    Erkek

kuytul bunu yazdı:
    -----------------------------
    halk refarandumda abdullh gülü seçerse ne yapacak bu muhalefet arkadaşlar düşünemiyorum.Hala konuşabilecekler mi acaba?Herhalde o yaygın savunma mekanizmasını kullanırlar."Halk seçti,ama halkımız da cahil..." falan fistan.Ota boka muhalefet olarak devlete ve kurumlarına sahip çıktığımızı sanıyoruz.O zihniyet olmasın,bu zihniyet olmasın.kime göre neye göre her kafadan bir ses.Mitinge giden kominist kafalılar mı halkı temsil ediyor, yoksa sandıktan çıkan oylar mı?

ülkesini savunan, cumhuriyeti ve Atatürkçülüğü savunanlar ve isteyenler ne zamandan beri komünist oldu. bu lafın haddini aşmıştır. senin başbakının gibi ülkeyi yabancıların elinde pazarlamaktansa komünist oluruz daha iyi. hem daha önce yazan arkadaşların dediği gibi bu akp olacak parti %34 oyla meclisteki sandalyelerin %66 sını ele geçirdi. yani oy kullananların %66 sı iktidarda değil. bu hesap gösteriyor ki çoğınluk akp değil, diğerleri yani muhalefet. ama bunu kavrayacak kadar matematiğin yoksa ona bişey diyemem.

ama şunu diyebilirm ki 14 nisan ve 29 nisan mitingine katılan gerçek vatanseverlere asla böyle hitap edemezsin. anlaşılan milyonlar gözünüzü baya korkutmuş! 

boş tenekeden çok ses çıkar
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    buruksu
    buruksu's avatar
    Erkek

lem bi sorum var bu meydanlarda yürüyenlere cumhuriyet elden gidiyo diye abari boooo  bagıranlara (nası gideyosa) hangi becerikli parti başkanına  oy vereceksiniz ???

ben müslümanım cumhuriyetide seviyorum (:

:) mutluyum, huzurluyum
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    strudll
    strudll's avatar
    Erkek
    buruksu bunu yazdı:

lem bi sorum var bu meydanlarda yürüyenlere cumhuriyet elden gidiyo diye abari boooo bagıranlara (nası gideyosa) hangi becerikli parti başkanına oy vereceksiniz ???

ben müslümanım cumhuriyetide seviyorum (:

ben müslümanın cumhuriyeti de seviyorum diyosun ama meydanlarda yürüyenlere saygı duymuyosun. sen cumhuriyet için bir tehlike görmüyosan kusura bakma ama cumhuriyeti sevmiyosun demekki. savunduğun parti ve liderlerinin ne oldukları belli, her nekadar geçmişlerini inkar etseler de ortaya koydukları uygulamalar, üzerlerinde hala geçmişin derin izlerini taşıdıklarını gösteriyor.

ayrıca senin savunduğun liderlerin neyi becerdiği de belli değil, yapılacak işlerimi becermişler yoksa ülkeyimi !!

artık kendinize gelin siz azınlıksınız (%34), biz çoğunluğuz (%66) ve çoğunluğun istediğide olmuştur. artık bunu hazmedin (biraz zor olacak ama nyapalım) 

boş tenekeden çok ses çıkar
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dipLoit
    dipLoit's avatar
    Erkek

gelsin bakim.

ins akp yine secilir felan demicem destekledigim halde. daha once kac defa tartistik konustuk anlatamadik.

ins akp karsitlarinin istedigi adamlar gelir. anya konya meselesi asil ondan sonra yasanicak da biraz gec olucak :\ 

siyasete duygular karistirilmaz. siyasi sececekseniz siyasi dusuneceksiniz. tayyip gidiyo diye bayram ediyosunuz, kim gelicek? iki lafi birbirini tutmiyan baykal mi?

aziz nesini seviyorum ya. iyi biliyo bu milletin ne oldugunu. 

bir imzam bile yok
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ofarslann
    ofarslann's avatar
    Erkek
    dipLoit bunu yazdı:

gelsin bakim.

ins akp yine secilir felan demicem destekledigim halde. daha once kac defa tartistik konustuk anlatamadik.

ins akp karsitlarinin istedigi adamlar gelir. anya konya meselesi asil ondan sonra yasanicak da biraz gec olucak :\ 

siyasete duygular karistirilmaz. siyasi sececekseniz siyasi dusuneceksiniz. tayyip gidiyo diye bayram ediyosunuz, kim gelicek? iki lafi birbirini tutmiyan baykal mi?

akp yine seçilecek ve yine tek başına iktidar olacak..Hemde önceki seçimlerden dahada çok oy oranına sahip olacak.

göreceksiniz.

seçim ola hayrola..

gönlünüz ferah neşenizde bol olsun arkadaşlar..

""Medeniyet Açmaksa Bedeni, Hayvanlar Sizden De Medeni!"" M.Akif ERSOY
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpY-EaFw
    SpY-EaFw's avatar
    Erkek
    ofarslann bunu yazdı:
    dipLoit bunu yazdı:

gelsin bakim.

akp yine seçilecek ve yine tek başına iktidar olacak..Hemde önceki seçimlerden dahada çok oy oranına sahip olacak.

göreceksiniz.

seçim ola hayrola..

gönlünüz ferah neşenizde bol olsun arkadaşlar..

yaw nereye oluo o be (: belediye başkanı olamaz bundan sonra bence olursa da bu halkın rezilliği olur (: 

ilk oyu bu sefer ben kullanamadım :Y abi ben kullanmadan oy vermeyin aq
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inSanDeiL
    inSanDeiL's avatar
    Erkek

Halk istedigini secer rezillik falan olmaz.Eceviti sectiklerinde olmadıysa digerlerini sectiklerinde de olmaz.

Hem 367 buyuk bir sorundur.Bundan sonraki butun Reis-i cumhur secimlerinde sıkıntı cıkaracaktır.Tarih ilerledikce görecegiz bakalım kim nelere maal olmuş.

Derken qüne$ doqdu ufku çizen kahve renqi daqLarın ardından,ve Senin ßa$ın omZumda!..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

inSanDeiL Laflarını bil ecevit en azından Laikliğe el sürmedi.. Öncesinde ülkeye faydalı işlleri oldu vatanı satmadı Kıbrısı Gavurlara açmadı Cesurca gitti Vatınımıza kandırdır..  Akpnin izlediği politaka Rahmetli Ecevitin Yurtdışından getirdiği Kemal Dervişin çizdiği politakadır.. Birşey konuşurken 1000düşün bir yaz.. 

Bundan sonra Cumhurbaşkanı seçilemicek diyenler çoğaldı onlarada şunu diorum Cumhurbaşkanı babalarının tarlalarından çıkmıyor ve de öyle herkes kafasına göre seçemiyor.. Uzlaşı gerekiyor.. Hiç bi sorun olmaz eminn ol Laikliği benimseyen her kim olursa olsun uzlaşıda olur.. Siz kafalarınızı rahat tutun.. Dua edinde Ak partiniz bundan önceki refah ve saadet gibi kapanmasın.. Bu gidişle kapanacak.. Çünkü bi Anayasaya saldırmadıkları bir Anayasa Mahmekesiyle kavga yapmadıkları kalmıştı bugun Erdoğan onuda başlattı...

Bu ülkede zaten Muhalefetler yanlış,Atatürkün fikirleri,düşünceleri,mirası yanlış,Danıştay,Sayıştay,Yök,Cumhurbaşknı,Tsk Yanlış.. Anayasa Mahkemeside öyle.. Bir Akp doğru zatenn yürüyün be kim tutar sizi.. Cumhuriyet düşmanları....

Tayyibin Laflarını artık bilmeyen yok..Sayın arıncın Dindar cumhurbaşkanı ilk kez seçilcek dediğini bilmeyen yok..Gülün karısının kendisinin ne olduğun bilmeyen yok.. Ama şuna CEVAP istiyorum.. 

Abdullah Gül’ün, Refah Partisi’nin genel başkan yardımcısı olduğu 1995 yılında, The Guardian Gazetesi’ne verdiği tartışmalı röportajı yapan İngiliz gazeteci,  “Gül, ‘Laik devleti yıkacağız’ demedi, fakat inkar etse de, ‘cumhuriyet döneminin sonu gelmiştir’ ifadesini aynen kullandı.”

O dedikleirnide yalanlamıştı cumhuriyet gazetesini yalancı çıkarmıştı AMA BAKIN BAKALIM O ÇOK GÜVENDİKLERİ GAVURLAR KİMİ YALANCI ÇIKARDI........

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nebilem
    nebilem's avatar
    Erkek

bana göre şimdi seçim olsa yine akp alır oyları ve bende akp'ye veririm oyumu. neden mi? çünkü Türkiye laik kalacak bilmem ne falan filan akp de geldi de laiksiz mi oldu bu ülke. zaten chp başbakan olamadı da bizim tayyibi kıskanıyor. bizim bu ülkeye abdestli namazlı bir siyasetçi lazım öyle chp bilmem sezer gibi abdestsiz imansız bi adam lazım değil zaten cumhurbaşkanı sezerin bile cumaya gittiğini hiç görmedim ve duymadım haberlerden. adamda ne iman ve nede başka bişey. Abdullah gül'e gelince adamın neresi beğenmediler de oy vermediler (chp, dyp, anavatan) a.q. gavatları zaten akp'yi kimse çekemiyor herkes kıskanıyor. tayyibin bi ara gavur izmir dediği çok doğru ben o adamın görüşüne %100 katılıyorum çünkü izmirlilerin ne biliyim çoğu namaz kılmıyor yada imansız ondan olabilir.

Akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine deli ol dünya senin kahrını çeksin... Gerçek Başarısızlar, Yanılgılarını Deneyimleri ile Düzeltemeyenlerdir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    hocalar bana göre boşuna kendimizi kandırıyoruz.bende istemiyorum hiç birimizde istemiyoruz akp nin iktidar olmasını ancak bu seçimde de yine iktidar akp olacaktır.belki koalisyon olabilir flan ama yinede akp nin önünün kesileceğini sanmıyorum.
    gönül isterki tayyip asılsın akp kapansın ama maalesef durum bu.

ayrıca tamam akp yi istemiyoruz ama yerine kim gelice ?en yakın chp gözüküo.
    chp en son iktidara geldiğinde shp ile koalisyonunda büyüklerinize sorun.bu ülke tam bi kaos ortamı yaşamış.zaten deniz baykal da adam madam deil.
    adam gibi adam yok bu ülkede siyasetçi buna yanıyorum.

... sorcerer & musket ...
Toplam Hit: 12012 Toplam Mesaj: 96