folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Anayasa Mahkemesi Açıkladı Seçim Geliyor..

Anayasa Mahkemesi Açıkladı Seçim Geliyor..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kreston
    Kreston's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Erken seçim olurda bu adamlar yeniden yüksek bi oranla başa geçerlerse nolucak? Ya da yeniden seçim yapılırsa biz kime oy vericez? Adam gibi bi parti yok ki amk.

ne boktan işler bunlar ya. yaşasın anarşizm.

Zimbabwe
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    halk refarandumda abdullh gülü seçerse ne yapacak bu muhalefet arkadaşlar düşünemiyorum.Hala konuşabilecekler mi acaba?Herhalde o yaygın savunma mekanizmasını kullanırlar."Halk seçti,ama halkımız da cahil..." falan fistan.Ota boka muhalefet olarak devlete ve kurumlarına sahip çıktığımızı sanıyoruz.O zihniyet olmasın,bu zihniyet olmasın.kime göre neye göre her kafadan bir ses.Mitinge giden kominist kafalılar mı halkı temsil ediyor, yoksa sandıktan çıkan oylar mı?

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Bu sefer herkes gidecek oyunu bir partiye verecek.Ülkenin geleceğini varoşlara teslim etmek yok.Oy vermeyen akp yine başa gelirse hiç şikayet etmesin.

λ
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

FireX bunu yazdı:
    -----------------------------
    Bu sefer herkes gidecek oyunu bir partiye verecek.Ülkenin geleceğini varoşlara teslim etmek yok.Oy vermeyen akp yine başa gelirse hiç şikayet etmesin.

aynen katılıyorum çünkü bu ülkede yaşayanların %60 çoğunluğu bi hezimete uğratıldı o çoğunluk sizce ne yapar kendilerine yapılan eziyete karşı ? 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek
    hiç sanmıyorum ki bu elemanlar c.başkanlığının peşini bıraksınlar...
    abiler erken seçim olsa Türkiye gene Akp'yi o meclise sokar...
    Zaten belli bi kitleleri var bide telekomun satılmasını göz ardı edip 3-5 baraj açtılar diye oy verenler olacak tabi..

Hüseyin Çelik çıktı dedi zaten 25yaş ile ilgili yasa düzenlemesi yapılsın biz erken seçimede hazırız...
    Akp dediğiniz kurum sadece 2002 seçimlerinde kurulmuş bi parti değil ki adamların on yıllardır önceden gelen bi birikimleri var..sanmıyorum ki yıllar sonra ele geçiremedikleri tek yer olan c.başkanlığını kolay bıraksınlar..

.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    braveheart
    braveheart's avatar
    Erkek
    Bu karar çok iyi oldu. Şimdi ben seçimleri çok merak ediyorum. Acaba kim alır. Oy verecek parti yok bana kalırsa alayının neyse işte :D

İdeal zamanı beklemeyin, çünkü asla gelmeyecek.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    ladybey002 bunu yazdı:

benimde bi sorum olacak //

onceki cumhur baskanlarıdamı 367 ile seçildi

Evet.. hiç bir parti protesto etmemişti su ana kadar

Sezer anlaşma ile geldi...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

herkesin içinde bir tedirginlik oluşuyor

ülke salt çoğunluğun ne olduğunu toplumca biliyoruz rte bu geceki açıklamada şunu dedi

öyle . böyle . yani 

hayırlısı olsun 

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Bu akpnin bi daha tek başına iktdara gelmesini,Cumhurbaşkanını bunların seçmesini düşünemiyorum bile ya..

Yunanlılar bizi denize dökse akpye üzüldüğüm kadar üzülmem yine şerefle denize döküldük derim savaştık ama kaybettik die..

Bu adamlar el altından 4torba çimentoyla,6kilo pirinçle oy topladılar.Yine halk kanarsa yazıklar olsun derim gerekirse ülkeyi bile terk ederim şahsen..

Akp az kalsın Abdullah öcalanı bile yasada yaptığı salaklıkla serbest kalmasına neden olacaktı.Cani insan hakları mahkemesine başvurup 2 3 yıl sonra serbest kalacaktı.. Pişmanlık yasasının 6. maddesinin b fıkrasından hatırlayanlar bilir..

Kime oy verceğiz diyen arkadaşlar 1sayfa önceki yazıma bakmanızı temennii ederim.. En azından bide şöyle düşünün verceğiniz parti akpye oranla kötünün iyisi olacak hiç olmazsa :)))

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi
    Genki bunu yazdı:

abi bişi diyecem şimdi. siyasetten felan o konulardan hiç anlamam. ztn görmüşşünüzdür bi postum yoktur o konularda,hep dısardan izlemişimdir tartışmalarınızı  şimdi buraya ilkini yazıorum. Anlamadıgım olay şu

diger ülkelerdede cumhurbaşkanı secimlerinde böle olaylar oluomu ?

diger ülkelerde cumhurbaskanini halk seçiyor bu kdr basit

c.baskani basbakani seçio

Toplam Hit: 12016 Toplam Mesaj: 96