folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Anayasa Mahkemesi Açıkladı Seçim Geliyor..

Anayasa Mahkemesi Açıkladı Seçim Geliyor..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nebilem
    nebilem's avatar
    Erkek
    chp zaten rüşvetçi bi ara bülent ersoydan para istedi bi de ben bülent ersoydan para istemedim diyemedi demek ki para istemiş. gancık bi de başbakan olursa bu ülkeyi satacak a.q. gavatı.

Akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine deli ol dünya senin kahrını çeksin... Gerçek Başarısızlar, Yanılgılarını Deneyimleri ile Düzeltemeyenlerdir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bokee
    Bokee's avatar
    Erkek
    nebilem bunu yazdı:
    -----------------------------

. tayyibin bi ara gavur izmir dediği çok doğru ben o adamın görüşüne %100 katılıyorum çünkü izmirlilerin ne biliyim çoğu namaz kılmıyor yada imansız ondan olabilir.

nebilem ben izmirede oturuyorum, ve gavur falanda değilim, sadece türküm, bu millet hacıyla hocayla bu zamanada kadar bir yerlere gelemedi. gavur dediğin zaman gavurun anlamını açıklıyabilirmisin? diyosun türkiyeye dindar bi adam lazım, bence hiçde öyle değil, türkiyeye ateist bi adam lazım...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bokee
    Bokee's avatar
    Erkek
    olsn cem uzan hiç değilse yabancı ülkeleri tokatlıyor ve türkiyeye getiriyor, diğerleri gibi gidipte türkiyeyi tokatlamaya çalışmıyor helal olsun benim oyum cem uzana...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

chp zaten rüşvetçi bi ara bülent ersoydan para istedi bi de ben bülent ersoydan para istemedim diyemedi demek ki para istemiş. gancık bi de başbakan olursa bu ülkeyi satacak a.q. gavatı.

Artık sabrım kalmadı..Bu adamlarıda Allah ıslah etsin...

1.CİSİ CHPYE RÜŞVETÇİ DİYEN ŞAHIS MECLİSE GİRSİN DİYE VEKİLLER SENİN AMERİKANIN KÖPEĞİ PARTİN,DENİZ FENERİNİN İÇ EDİLMESİNDEKİ ADAMLARIN OLDUĞU PARTİNNN RÜŞVET TEKLİF ETTİ.. 

2.CİSİ BÜLENT ERSOY DAVASINI DENİZ BAYKAL KAZANDI İŞİNİZE GELMEİDĞİ İÇİN BÖYLE SAÇMALIYORSUNUZ..

3.CÜSÜ GANCIK GAVAT FİLAN GİBİ LAFLARIDA SANA AYNEN İYADE EDİYORUM..KİMİN GAVAT KİMİN KANCIK OLDUĞU BELLİ.. ABDULLAH GÜLÜN YALANLADIĞI ŞEY GERÇEK ÇIKTI,TAYYİBİN YALANLADIĞI HERŞEY GERÇEK ÇIKTI.. (HER EL ATTIKLARI PARTİLER KAPANDI İNŞ. BUDA KAPANIR) ŞİMDİ KİM KANCIK SEN Mİ ONLARMI  Bİ DÜŞÜN KARAR VER...

4.CÜSÜDE ÜLKEYİ CHP SATMAZ KORKMA SATANLAR BELLİ HİÇ ŞÜPHEN OLMASIN.. ÜLKENİN KAMBURU DİYE SATTIKLARI YERLERİ ATALARIMIZ KAMBURLARI ÇIKA ÇIKA,AYAKLARINDA AYAKKABI OLMADAN YIRTIK ÇORAPLA,GÜNDE 1TAS ÇORBAYLA KAZANDILAR.. 

5.CİSİ İZMİRE GAVUR DİYENLER ASIL GAVUR DİNSİZ SİZLERSİNİZ.. HZ MUHAMMED İNSAN AYRIMINA EVET Mİ DEDİ Kİ BÖYLE KONUŞUYORSUNUZ.. İNSAN AYRIMI YAPIYORSUNUZ KENDİ KAFANIZA GÖRE.. KİMİN GAVUR KİMİN MÜSLÜMAN OLDUĞUNA SİZ Mİ KARAR VERECEKSİNİZ YOKSA YÜCE ALLAH MI?? DOĞRU SİZ TÜRKİYEYE İLK DİNDAR CUMHURBAŞKANI GELECEK DİYEN YOBAZZZ BÜLENT ARINÇIN YAVERLERİSİNİZ...

6.CISIDA KOKAİNMAN HOCAM DENİZ BAYKALA LAF EDİYORSUN HAKLISIN AMA BUGUN KONUŞMASINI İZLEDİNMİ DİNLEDİN Mİ BİLMİORUM.. ADAM ÜLKENİN BAŞINA GELDİMİKİ ÖYLE KONUŞUYORSUN HEMDE..  DENİZ BAYKALDAN DEVLET BAHÇELİDEN BAŞKA ALTERNATİF VARMI.. BU ÜLKE YİNE CUMHURİYET DÜŞMANLARINAMI KALSIN..KALDIKİ CHP SHP İLE BİRLEŞMİCEĞİNİ SADECE DSP İLE BİRLEŞMEK İSTEDİĞİNİ AÇIKLADI.. 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nebilem
    nebilem's avatar
    Erkek
    Bokee bunu yazdı:
    nebilem bunu yazdı:

. tayyibin bi ara gavur izmir dediği çok doğru ben o adamın görüşüne %100 katılıyorum çünkü izmirlilerin ne biliyim çoğu namaz kılmıyor yada imansız ondan olabilir.

nebilem ben izmirede oturuyorum, ve gavur falanda değilim, sadece türküm, bu millet hacıyla hocayla bu zamanada kadar bir yerlere gelemedi. gavur dediğin zaman gavurun anlamını açıklıyabilirmisin? diyosun türkiyeye dindar bi adam lazım, bence hiçde öyle değil, türkiyeye ateist bi adam lazım...

hoca sana laf yok ayıp ettin. örnek sizin oralarda eğlence kulüpleri var ve başka şehirlerde de var sabahlara kadar gümbür gümbür müzikler çalınıyor dansözler göbek atıyor gençler göbek atıyor tamam eğlenmesine laf yokta şurda ezan okunuyorsa o müziği kesip ezanın sesini dinleseniz doğru olmaz mı ?  bi ara merhum cem karaca bi yerde konser verirken tam ezan okunduğu sırada müziği kesip ezanın sesini dinledi adama helal olsun. unutmayalım ki bazı gençlerimiz avrupalılara özendiriliyorlar yanlış yolda gidiyorlar bence. kıyamet koptuğu zaman aşağıda bunun hesabını vericeksiniz keşke yapmasaydım etmeseydim falan diyeceksiniz. unutmayalım başka bir dünya yok...

Akıllı olup dünyanın kahrını çekeceğine deli ol dünya senin kahrını çeksin... Gerçek Başarısızlar, Yanılgılarını Deneyimleri ile Düzeltemeyenlerdir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    persian bunu yazdı:
    6.CISIDA KOKAİNMAN HOCAM DENİZ BAYKALA LAF EDİYORSUN HAKLISIN AMA BUGUN KONUŞMASINI İZLEDİNMİ DİNLEDİN Mİ BİLMİORUM.. ADAM ÜLKENİN BAŞINA GELDİMİKİ ÖYLE KONUŞUYORSUN HEMDE..  DENİZ BAYKALDAN DEVLET BAHÇELİDEN BAŞKA ALTERNATİF VARMI.. BU ÜLKE YİNE CUMHURİYET DÜŞMANLARINAMI KALSIN..KALDIKİ CHP SHP İLE BİRLEŞMİCEĞİNİ SADECE DSP İLE BİRLEŞMEK İSTEDİĞİNİ AÇIKLADI..
    ------------------------------
    deniz baykala laf ederim hocam.niye ederim ?
    tayyip erdoğan tehlikeli bi adam olduğunu en az 2 senedir belli etti.ne mal olduğu 2-3 senedir ortaya çıkmaya başladı.zaten eskiside vardı ama suyüzüne vuran bu son 2-3 senenin olaylarıdır.
    chp ana muhalefet partisi.başkanıda deniz baykal.e nerdeydi bu deniz baykal 3 senedir ?
    şimdi seçimler yaklaşıyor yenimi aklına geldi akpye karşı olmak.tayyipin oyunlarını ortaya çıkarmak ?
    benim düşümcem şudur hocam.adam gibi muhalefet olsaydı tayyipin karşısında bu yaptıklarının % 1 ini bile yapamazdı.
    son olarak hocam chp ve shp birleşicek demedim.chp ve shp nin eskiden koalisyon ortağı olduklarını iktidarda olduklarını ve o dönemde ülkenin kaos içinde olduğunu söledim.
    o dönem chp ile koalisyon yapan shp nin kadrosuna bak şimdi hepsi dehapın kadrosunda.
    sonuç olarak işine geldiği zaman muhalefet yapan bi adamdan ve pkk lılarla o gün koalisyon ortağı olan bi partinin iktidara gelmesi taraftarı deilim.ha gelirse tayyipten iyimi olur.evet olabilir.

... sorcerer & musket ...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    persian
    persian's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

kokainman bunu yazdı:
    persian bunu yazdı:
    6.CISIDA KOKAİNMAN HOCAM DENİZ BAYKALA LAF EDİYORSUN HAKLISIN AMA BUGUN KONUŞMASINI İZLEDİNMİ DİNLEDİN Mİ BİLMİORUM.. ADAM ÜLKENİN BAŞINA GELDİMİKİ ÖYLE KONUŞUYORSUN HEMDE.. DENİZ BAYKALDAN DEVLET BAHÇELİDEN BAŞKA ALTERNATİF VARMI.. BU ÜLKE YİNE CUMHURİYET DÜŞMANLARINAMI KALSIN..KALDIKİ CHP SHP İLE BİRLEŞMİCEĞİNİ SADECE DSP İLE BİRLEŞMEK İSTEDİĞİNİ AÇIKLADI..
    ------------------------------
    deniz baykala laf ederim hocam.niye ederim ?
    tayyip erdoğan tehlikeli bi adam olduğunu en az 2 senedir belli etti.ne mal olduğu 2-3 senedir ortaya çıkmaya başladı.zaten eskiside vardı ama suyüzüne vuran bu son 2-3 senenin olaylarıdır.
    chp ana muhalefet partisi.başkanıda deniz baykal.e nerdeydi bu deniz baykal 3 senedir ?
    şimdi seçimler yaklaşıyor yenimi aklına geldi akpye karşı olmak.tayyipin oyunlarını ortaya çıkarmak ?
    benim düşümcem şudur hocam.adam gibi muhalefet olsaydı tayyipin karşısında bu yaptıklarının % 1 ini bile yapamazdı.
    son olarak hocam chp ve shp birleşicek demedim.chp ve shp nin eskiden koalisyon ortağı olduklarını iktidarda olduklarını ve o dönemde ülkenin kaos içinde olduğunu söledim.
    o dönem chp ile koalisyon yapan shp nin kadrosuna bak şimdi hepsi dehapın kadrosunda.
    sonuç olarak işine geldiği zaman muhalefet yapan bi adamdan ve pkk lılarla o gün koalisyon ortağı olan bi partinin iktidara gelmesi taraftarı deilim.ha gelirse tayyipten iyimi olur.evet olabilir.

Bu olaylar Yeni yeni çıkıyor gülün konuşmaları Tayyipin sayın demesi bu Baykalın elinde olan birşey değilki.. Ama eskiye gidersekte Baykal 1mart teskeresini geçirtmedi Demokrasi gereğince Tayyibi halk seçtiği için meclise girmesine izin verdi.. sonuçta Baykal söylüyor ilk seçildiklerinde gittim tebrik ettim.. Ülkenin Kalıplaşmış kurumlarıyla oynama yapılmamasının sözünü aldım die.. Sonradan bunlar sapmaya başlayınca Baykalda haklı olarak uyarmaya başladı hemde öncesinde elinde böyle şeyler yoktu.. Baykalın emin ilk başlarda da karşı çıksaydı bu sefer Baykalı edilmeyen hakaret,Kavgacı vs. denilmeyen laf kalmazdı..

Hepsi dehapın demişsin 1 kaç kişidir eminim vede şöyle birşey var Onların Dehaplı olacağını sonradan Kim bilebilirki müneccin mi.. Örn.. Erkan mumcu Akp sayesinde kültür bakanı oldu şimdi Anavatatının başkanı.. erkan mumcu dehapa gitseydi bu akpnin suçumu olacaktı??

Pkk lı dediğin adamlar kürtler her kürt pkklı değildir bunuda unutma..Kaldıki tee nenemin kızlık zamanındaki adamlardan bahsediyorsun şimdiki partinin kadrosuna bakmak gerek.. Tayyipten iyi olduğuda ap acık ortada.. 2kere 2ki çarpmada da toplamada da 4 yani.. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    strudll
    strudll's avatar
    Erkek

bu konudaki son sözüm TSK'nın açıklamasından alıntıdır:

"Özetle, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk’ün, “Ne mutlu Türküm diyene!” anlayışına karşı çıkan herkes Türkiye Cumhuriyeti’nin düşmanıdır ve öyle kalacaktır. "

akp liler, boşuna kendinizi yormayın, bu ülke bu rejim, Atatürk devrimleri sahipsiz değil, iki üç tane çapulcuya bırakmayız. 

boş tenekeden çok ses çıkar
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek
    persian bunu yazdı:
    ----------------------------
    Bu olaylar Yeni yeni çıkıyor gülün konuşmaları Tayyipin sayın demesi bu Baykalın elinde olan birşey değilki.. Ama eskiye gidersekte Baykal 1mart teskeresini geçirtmedi Demokrasi gereğince Tayyibi halk seçtiği için meclise girmesine izin verdi.. sonuçta Baykal söylüyor ilk seçildiklerinde gittim tebrik ettim.. Ülkenin Kalıplaşmış kurumlarıyla oynama yapılmamasının sözünü aldım die.. Sonradan bunlar sapmaya başlayınca Baykalda haklı olarak uyarmaya başladı hemde öncesinde elinde böyle şeyler yoktu.. Baykalın emin ilk başlarda da karşı çıksaydı bu sefer Baykalı edilmeyen hakaret,Kavgacı vs. denilmeyen laf kalmazdı..

Hepsi dehapın demişsin 1 kaç kişidir eminim vede şöyle birşey var Onların Dehaplı olacağını sonradan Kim bilebilirki müneccin mi.. Örn.. Erkan mumcu Akp sayesinde kültür bakanı oldu şimdi Anavatatının başkanı.. erkan mumcu dehapa gitseydi bu akpnin suçumu olacaktı??

Pkk lı dediğin adamlar kürtler her kürt pkklı değildir bunuda unutma..Kaldıki tee nenemin kızlık zamanındaki adamlardan bahsediyorsun şimdiki partinin kadrosuna bakmak gerek.. Tayyipten iyi olduğuda ap acık ortada.. 2kere 2ki çarpmada da toplamada da 4 yani.. 

evet o söylediklerin yeni yeni ortaya çıkıyor olabilir.ancak akp hükümetinin yaptığı yanlışlar, sattığı kamu kuruluşları özetle türlü türlü yolsuzlukları 2-3 senedir gündemde.1 mart teskeresini geçirtmeyende baykal deildir.mecliste oylama olmuştur geçmemiştir.akp istese zaten çoğunlukta her türlü geçirtirdi o teskereyi.
    söz aldım demiş baykal.o aldığı söz akp nin iktidara geldiği ilk sene bozuldu.kalıplaşmış dediğin kurumlar bırak oynamayı satıldı satıldır.deniz baykal nerde yok ?
    seçimler yaklaşıyo.deniz baykal nerde ? meydanlarda.o kadar kurum satıldı bi açıklama yapmayan deniz baykal şimdi bunların hesabını soruyor.daha dorusu sormaya çalışıyor ama çok geç.

hepsi dehapa gitti dediğim biraz açıp araştırırsın tüm üst kadrosunun şu dehapta olduğunu ve apo savunuculuğunu yaptığını görürsün.pkk terörü bu ülkede 25 senedir var.ve o dönemde adamların görüşleri illaki belliydi.

kaldıki tee nenemin kızlık zamanındaki adamlardan bahsediyosun demişsin.benim bahsettiğim olay 1994 yılının olayı.1994 te yılında nenen bekarmıydı ?bekarsa baban nası vardı ? baban yoksa sen nası vardın ?

tayyipten kıl payı iyidir benim gözümde.o da belki işte seçimlere doruda olsa bişileri açıklıyo flan adam

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kokainman
    kokainman's avatar
    Erkek

Dikkat !!!

Hocalar pek çok kez söledik.sanırım anlatamıyoruz.yine söylüyorum.tahribat.com hudutları içerisinde ateisti dinsizi imansızı aşırı dincisi nazisti komunisti faşisti her türlü ideoloji ve dinsel görüşe sahip insanlar barınabilir.bu kimseyi ilgilendirmez ve ırgalamaz.bu sitenin sahibi holydir ve holyde aynen yukarda yazdığımı yazmıştır.
    bu sebepten dolayı kişisel tartışmaya dönen ateistlikle ilgili postlarınızı ve başka konularda kişisel tartışmaya dönüşen postlarınızı sildim.lütfen konu ile ilgili yorumlarımızı yapalım.rica ederim.murid muridin kardeşidir ne sebepten olursa olsun birbirimizi kırmayalım.

Toplam Hit: 12031 Toplam Mesaj: 96