Anayasa Mahkemesi Açıkladı Seçim Geliyor..
-
Hukuğun Başı Sağolsun.. R.I.P 2007
-
sevindim valla a.q cumhur başkanı seçilmiyo resmen tayyip tarafından atanıyodu(gül seni seçtim gel buraya)
boyle bi rezillik olamazdı zaten...halkımız adına en hayırlı karar bu oldu...
-
hukuk Türkiye 'nin tnaımını biliyor; "Türkiye demokratik, laik, sosyal hukuk devletidir" tanımı vardır buna karşı olan herşeye asker ve hukuk karşıdır.Sonuç mu evet 367..
Eğer oraya sağlam bir adam çıkartsalardı cumhuriyetçi herkez kabuk ederdi 367 gibi zırvalıklara neden olmazdı.Bir çok cumhurbaşkanı öyle seçildi.Herkez kabul etti kimse 367 demdi 128 lerle seçilenlerde oldu ancak laik olmayan biri geldiğinde herkez elinden geln e son şeyi yapar.
Abdullah gül ün diretmesi yersiz ülkeyi bataklığa sürüklüyor.Cumhurbaşkanı olsa nasıl erbakana silah zoruyla imzalatıldı tarikatleri devletin yerinde yemeğe davet ettiği için aynısınıda güle yaparlar çekerler silahı uzatırlar dilekçeyi.Yine terler içinde imzalanır.
bu ülke kanla kazanıldı, ilkelerle Cumhuriyetle, laiklikle korundu.Laikliği sapıttırdılar şimdide kendileri yoldan çıkıyor dur diyecek olan teml taşlar olan asker ve hukuktur.Devam etsin gül silah yakında kafada.
-
A.q. parti hiyooo:d
-
dogrusuda bu zaten ama buraya kadar bile gelmemeliydi bu olay...
-
zuhauahuhauhuaua noldu şeriatçı başı :) dumur olduuuu
zuhauhauuauha işte budur hoca ;)
-
Genki bunu yazdı:
-----------------------------abi bişi diyecem şimdi. siyasetten felan o konulardan hiç anlamam. ztn görmüşşünüzdür bi postum yoktur o konularda,hep dısardan izlemişimdir tartışmalarınızı şimdi buraya ilkini yazıorum. Anlamadıgım olay şu
diger ülkelerdede cumhurbaşkanı secimlerinde böle olaylar oluomu ?
-----------------------------diğer ülkelerde halkın istemediği kişiler oraya çıkarılmaya çalışmıyor kaldı ki hiç bi ülkede oy çoğunluğu sağlanmadan seçimler sonuçlanmıyor hükümet seçimlerinden bahsediyorum... türkiyede akp %30 oy aldı yani %70 bu partyi istemedi ama tek başına iktidar oldu siz düşünün artık (:
-
Diger ulkelerde hizli tren faciasini gectim en ufak bir ulasim faciasinda "ulastirma bakani" istifa ediyor
Diger ulkelerin maliye bakanlarinin ihaleye fesatlari gundeme gelir gelmez istifayi basiyorlar
Diger ulkelerde bir yetistirme yurdunda daya-tecavuz skandali olunca aileden sorumlu devlet bakani istifa ediyor.
Diger ulkelerde bir vekilin pisligi ortaya cikarsa aninda istifa ediyor ve yargilaniyor.
Bizim ulkemizde ne oluyor en basit ornek vereyim ...Abdilkadi Aksu -ic isleri bakani bu adam kac donem ic isleri bakanligi yapti bi arastirin...bu adam ic isleri bakaniyken olan olaylarada bakin...Peki secim yapilsa sizce AKP tekrar 1.parti olarak secilecek mi ? evet bence secilecek ! onun icin Tehlikeyi her zaman hissedin ,AKP gitse bile...
-
Ne demiştim ????? O kafa yapısına sahip bir insan cumhurbaşkanı olamazz!!!!
Ordan demişti birkaç kişi :D "Başörtülü eşiyle el sallayacak" , " ne demek imam gelemezmiş ? öyle bir gelecekki "hahahaha MUAHAHHAAHH YAVAŞŞ GELSİNNNN :D
Bunun şerefine şampanya patlatacağım.
Geçmiş olsun cümleten. Son noktayıda İzmirdeki Mitingde koyarız ;) 7 den 70 e! :)
-
SpY-EaFw bunu yazdı:
-----------------------------
Genki bunu yazdı:
-----------------------------abi bişi diyecem şimdi. siyasetten felan o konulardan hiç anlamam. ztn görmüşşünüzdür bi postum yoktur o konularda,hep dısardan izlemişimdir tartışmalarınızı şimdi buraya ilkini yazıorum. Anlamadıgım olay şu
diger ülkelerdede cumhurbaşkanı secimlerinde böle olaylar oluomu ?
-----------------------------diğer ülkelerde halkın istemediği kişiler oraya çıkarılmaya çalışmıyor kaldı ki hiç bi ülkede oy çoğunluğu sağlanmadan seçimler sonuçlanmıyor hükümet seçimlerinden bahsediyorum... türkiyede akp %30 oy aldı yani %70 bu partyi istemedi ama tek başına iktidar oldu siz düşünün artık (:
-----------------------------Kaç ülkede bir parti %51 ve yukarı oy alıyor. Genelde en çok oy alan parti hükümeti kurar ve ülkeyi yönetir.