Anayasa Mahkemesi Türban Değişikliğini İptal Etti
-
Allah kabul etsin :))
-
oley (:
-
Bir kız öğrenciyi, başını örttüğü için tahsil hakkından mahrum etmek İstiklal Savaşı başlarında ve Maraş'ta düşmanlar tarafından başörtüsü çekilip düşürüldüğü için başlayan milli şahlanışın ruhuna tükürmektir
Necip Fazıl Kısakürekk
-
Gladiator bunu yazdı:
-----------------------------Bir kız öğrenciyi, başını örttüğü için tahsil hakkından mahrum etmek İstiklal Savaşı başlarında ve Maraş'ta düşmanlar tarafından başörtüsü çekilip düşürüldüğü için başlayan milli şahlanışın ruhuna tükürmektir
Necip Fazıl Kısakürekk
-----------------------------başörtüsü eşit değildir türban..
bi anlasanız.. tayyip bile kabul etti bu bizim simgemiz dedi daha ne konuşuyonuz anlamıyorum ki, akpcilik diye bir din mi var dini gerek diyosunuz buna :/
şapka örtmüyor mu saçları? niye şampka takmıyor?
türban daha mı sevap?
-
Anayasa mahkemesine oy atacağım artık..Başka parti yok,Baykal bile karara üzüldüm diorsa....
-
-----------------------------başörtüsü eşit değildir türban..
bi anlasanız.. tayyip bile kabul etti bu bizim simgemiz dedi daha ne konuşuyonuz anlamıyorum ki, akpcilik diye bir din mi var dini gerek diyosunuz buna :/
şapka örtmüyor mu saçları? niye şampka takmıyor?
türban daha mı sevap?
-----------------------------şimdi ingiliz bayrağıda gökte dalgalanıyoo AY YILDIZLI bayrakta Dalgalanıyo ikiside Ülke temsil ediyo neden ingiliz bayrağını kullanmıyoz
-
Gladiator bunu yazdı:
-----------------------------
şimdi ingiliz bayrağıda gökte dalgalanıyoo AY YILDIZLI bayrakta Dalgalanıyo ikiside Ülke temsil ediyo neden ingiliz bayrağını kullanmıyoz
çünkü biz Türküz, bizim simgemiz Türk Bayrağıdır.
ama İslamda illa da türban diye bişey yoktur, saçların örtülmesi vardır. yani istersen poşet geçir farketmez.
-
ZyreX bunu yazdı:
Anayasa mahkemesine oy atacağım artık..Başka parti yok,Baykal bile karara üzüldüm diorsa....
-----------------------------baktı herkez din üzerinden siyaset yapıyo o da dinciliğe soyunur yakında :/
hikmet sav ın olayında bi ipnelik var kesinlikle, chpnin ipini çekti birileri :|
sonumuz hayrolsun ..
-
iyi olmuş şeriyatcılara. sonuna kadar atatürküyüz.
-
cold-m4 bunu yazdı:
-----------------------------ZyreX bunu yazdı:
-----------------------------baktı herkez din üzerinden siyaset yapıyo o da dinciliğe soyunur yakında :/
hikmet sav ın olayında bi ipnelik var kesinlikle, chpnin ipini çekti birileri :|
sonumuz hayrolsun ..
-----------------------------Ah bir de doğru yazabilsen :D. Yarın Cuma'ya geliyon dimi len. Olum hoca topa dikecek bizi.
İşin ilginci, 11 kişinin hepsi "3'ün 1'ini alırsınız" demiş herhalde :).