Arılar Peteğe Allah Yazdılar..
-
Arılar peteğe Allah yazdılar14 Eylül 2007 Cuma 12:40Şaşırtan haber Erzincan'dan... Arılar bal peteğine Arapça Allah yazdılar... İşte o kare;Erzincan'da arıcılık yapan Yusuf Korkmaz isimli vatandaşta bulunan bir bal peteğindeki Arapça harflerle 'Allah' yazısı, görenleri hayrete düşürüyor.
Erzincan'da arıcılık yapan Yusuf Korkmaz, arı kovanlarından bal peteklerini çıkartırken ilginç bir durumla karşılaştı.
6 kilogramlık bal peteğinin üzerinde Arapça 'Allah' yazısını gören Korkmaz, şaşkına döndü.
İstanbul'a gelerek, İstanbul Balık Hali Komisyoncular Derneği Başkanı Mahmut Uçan'a peteğini getirdiğini dile getiren Korkmaz, "Ben bal üreticisiyim. Peteği kovandan çıkartırken üzerinde 'Allah' yazdığını gördüm. Peteği hocalara götürdüm" dedi. -
ne erzincanı ne 14 eylulu. bu resim 1 senedir var.
-
sitede gördm koydm bi zararı varmı .
-
arilara istedigin herseyi yazdirabiliyorsun bazi yontemlerle fake bunlar...
-
heee toplaşıp dediler Allah yazalm milleti gaza getirelim die demi
töbe töbee...
-
başka ne yazmışlar merak ettim şindi... gerçi fakedir ya o da inanmamak lazım demi...
-
evet fake yöntem var... tatlı bir sıvıyla istediğin harfi yazınca onlar gelip onun etrafında toplanıp bal üretir ve böylece harf oluşur... bu işlerde bile sahtekarlık yapıyorsunuz ya helal olsun size:)
-
selamtle(f)
-
malzemeler:
1 adet fenni petek
1 adet sulu boya fircasi
1 adet sekerli su olan tas
1 suru arihazirlanisi:
bos petege istediginiz yaziyi firca yardimi ile sekerli su ile yazip kovana koyuyorsunuz. arilar sekerli su olan yerleri hemen doldurmaya basliyorlar istediginiz yazi ortaya cikiyor.
her ramazan mutemadiyen bu petekler yurdun mutelif yerlerinde hortlar... -
fakemi değilmi bilemem ama
nie yazamazlarmı nie bukadar tepki verdiniz bianlam veremi orum -
Güzel bir Çalışma olmuş kanımca
Toplam Hit: 18192 Toplam Mesaj: 140