Arılar Peteğe Allah Yazdılar..
-
mizahi bunu yazdı:
-----------------------------
PIROMANTANRI bunu yazdı:
mizahi bunu yazdı:
PIROMANTANRI bunu yazdı:
mizahi bunu yazdı:
PIROMANTANRI bunu yazdı:
mizahi bunu yazdı:
-----------------------------buna mı şaşırdınız.eşyadan zerreye,topraktan hücreye her yerde alenen yazıyor bu isim zaten..anlayana
Ben yaptığım herşeye imzamı atarım.O da öyle yapmış.Ne varki bunda.
Bir de inanmayın demiş birileri.İnansak ne zararı var,anlamadım ki :>
ramazan pidesine kızgın demir basıp adımı yazsam bana da tapar mısın? aynı şey değil deme, yazdığın şeye göre aynı şey çünkü :Dinanırsan her şeye zararı olur işte:D
:D Senin üzerinde de aynı imza var.Senin vesilenle başka bişey yaparsa,ben sana değil,yine seni yapana taparım
neremde hani imza :D beni de mi damgaladılar:Dhem bende allahın imxzası olsa onu sen benim adımı görüp nasıl bileceksin ki?
sadece sen de değil,gördüğüm,göremediğim herşeyde imzasını görürüm ben onun. ;)ilk mesajda da bold olarak yazmıştım.anlayana diye..
Nasılına gelince:Bırak da aramızda bi fark olsun ;)
aramızda tek bir fark varsa o da ben özgürce, sınırlar olmadan düşünebiliyorum...
Mesele özgürlükse,ben senden daha özgürüm ki beni ya da başka bişeyi yaratanla ilgili tüm şüphelerimi silmiş,sorunu son haddine kadar sürüklemiş,senin gidemediğin yere kadar gitmişim.Senin aklında bu konuyla alakalı binlerce soru var,bende ise aklımdaki soruların birebir mantıklı cevapları!Mutluyum,rahatım. :)
Ayrıca bi sorum var sana..
Seni kim yarattı söyler misin?Ve niye?
bu konuda aklımda binlerce soru yok.hiç soru yok:D böyle şeylerle ilgilenmiyorum. sahteyse sahtedir ve yapan tatmin olmuştur, gerçekse gerçektir ama o kadar büyük bir olay değil. çünkü ben de ciğerlerimdeki havayı ses tellerime iletip, ses tellerimi kasarak sonra da ağzıma gerekli biçimi vererek allah diyebiliyorum.al sana bu da muzcize uzaklara bakmaya gerek yok....beni kim yarattı bilmiyorum ama konu da bu değil zaten...niye yarattığı da ilk sorudan sonra gereksiz kalıyor kanımca...
-
mizahi bunu yazdı:
Seni kim yarattı söyler misin?Ve niye?
Bu soruda olmasa zaten dinin gereği kalmayacak...İnançlı insanların sordukları ilk sorulardan biridir bu..Cevabının bilimsel olarak belkide hiç bulunamayacağı ve sırf bu yüzden insanların kendini bir dini kabul etmek zorunda olduklarını hissetmelerini sağlayan bir soru...Bana kalırsa hepimiz evrimin ürünleriyiz..İşleri Allah'a bağlayarak kendinizi çok küçültüyorsunuz.Belkide bu sorumluluğu üzerinden atmanın en basit ve kolay yolu..Hayatın sorumluluğundan bahsediyorum,kendi hayatınızın sorumluluğundan...bırakın çıkardığınız seslerde,soluduğunuz nefeste yada sözde mucizelerde keramet aramayı..işleri Allah dediğinize bağlayıp kendinizi küçültmek yerine sorumluluğu üstlenip her ne yapıyorsanız ve bunun sonucunda iyi veya kötü her ne oluyosa faturayı sadece kendinize kesin,dışınızda ilahi bişeylere değil...İnsan işte kolay olanı seçip kerameti kendinin dışında aramaya ve yaptıklarının sorumluluğunu üstlenmeyip işleri ilahi şeylere yükleyip sadece kendini rahatlatıyo...Bunada çeşitli isimler takıyo,ilginç...
-
peki sana bişey soruyorum dünyaya gelmiş 124.000 peygamber hepsi yalanmı söyledi? hepsi kendilerimi yazdı kitapları? hiç açıp baktınmı barnaba inciline mesela? İçindeki Ahmed ismini görmedinmi hiç? tevratın özünü bulup inceledinmi acaba hiç? zeburun? yada hiç tarihi felan karıstırmadınmı? anlamıyorum sizleri..! gerçekten siz şu anda tamamına yalancı diyorsunuz.Hadi bu resim montaj varsayalım bre insan! hiçmi etrafta görmedin hiçmi karşına çıkmadı? hiçmi samanyolu galaksisinin derinlerine inipte bakmadın şekillere artı olarak aynı şekilde hiçmi bir bitkinin atomlarına inip araştırmadın görüntüyü? hiçmi nasanın 1995 yılında çektiği samanyolu galaksisinin fotoğrafını görmedin ve nasanın bu resmi araştırıp kuranda bir surede bulduğunu duymadın?Bağnazlık sizin yaptığınız ! resmen Bağnazlık konu veriyorum ona bile bakmıyorsunuz.Al bak oku tekrar oku tekrar oku ! : http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=&folderid=48009
-
PIROMANTANRI bunu yazdı:
-----------------------------byhacktr bunu yazdı:
Ya arkadaşlar Her canlı Allah'ı zikreder bunu bazen böyle aşikar şekildede yapabilirler ibret olması maksadıyla bazende aldığımız her nefete Allah dediğimiz gibi(ki bunu çğu kimse bilmez) inanıp inanmamakta herkes serbest tabii amma bu tür resimler yeni değil benim kardeşimin de kolu yandı aynı şekilde Allah yazısı şeklinde iyleşince geçti.
tamam şimdi gerçek olabilir, sahte olabilir, tesadüfi olabilir...ama neden hep arapça oluyor? nedeni bence bunların tamamn tesadüfi olması. latin harfleriyle allah yazmasıyla arapça allah yazmasının olasılığı arasında çok fak var tabi...
Konuya biraz geç cevap verdim merak etmeyin herkezin sorularına cevap vereceğim.Bu neden Arapça oluyor Yüce Allahın ismi indirdiği kitabın arapca olmasından belki belkide olması gereken bu olduğu için arapçadır.Burada neden Arapca olduğu sizi neden bağlıyor.Benim kişisel inancım Allah son din olan islami dil olarak Arapça olarak beyan etmiştirki şayet buna delaleten Kabirde şu şekilde sorulacak Gul rabbiküm vema diniküm
Rabbin kim? dinin hangi din?
Tabi bu benim acizane dini bilgimin az olmasından dolayı verebileceğim basit bir sebep emin olunki daha fazla sebepler vardır.
-
eminimki mucizeler mesela ibranice çıksaydı herkes neden ibranice diyecekti! rusca çıksa neden rusça diyecekti! neden Türkçe peki beyler? Byhaktr nin dediği gibi Allah İslam'ı
Arapça olarak indirmiş.Tevratı ibranice..zeburu ibranice..Ya saçma sapan bahaneler bunlar bence..!Bahane arıyorsunuz reddetmeye..inkar etmeye.
-
Sufi bunu yazdı:
peki sana bişey soruyorum dünyaya gelmiş 124.000 peygamber hepsi yalanmı söyledi? hepsi kendilerimi yazdı kitapları? hiç açıp baktınmı barnaba inciline mesela? İçindeki Ahmed ismini görmedinmi hiç? tevratın özünü bulup inceledinmi acaba hiç? zeburun? yada hiç tarihi felan karıstırmadınmı? anlamıyorum sizleri..! gerçekten siz şu anda tamamına yalancı diyorsunuz.Hadi bu resim montaj varsayalım bre insan! hiçmi etrafta görmedin hiçmi karşına çıkmadı? hiçmi samanyolu galaksisinin derinlerine inipte bakmadın şekillere artı olarak aynı şekilde hiçmi bir bitkinin atomlarına inip araştırmadın görüntüyü? hiçmi nasanın 1995 yılında çektiği samanyolu galaksisinin fotoğrafını görmedin ve nasanın bu resmi araştırıp kuranda bir surede bulduğunu duymadın?Bağnazlık sizin yaptığınız ! resmen Bağnazlık konu veriyorum ona bile bakmıyorsunuz.Al bak oku tekrar oku tekrar oku ! : http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=&folderid=48009
124 bin peygamber ne demiş söle bakalım? :) barnaba incili de nedir dostum? hala bu yalana mı inanıyosun? samanyolunun derinlerinde ne vardır onuda söyle bakalım! bağnazlık kimdedir bilmem ama önce sen iyi oku inandıklarını. ama anladığın dilde. dünyanın en büyük devrimcilerinden bi tanesinin ne hale getirildiğini kendi gözlerinle gör. turandursun.org bunlar yalanmı söylüyor. koskaca müftü adam. şimdi sen saymazsın bu büyük alimi. ama biraz okuyun yiyosa. ondan sonra söylediklerine yorum yapın. ama yemez. :) yasak çünkü bunu okumak nur otellerinde. -
Birde şu var tabi dini kötülemeye çalışmak ve alay etmekte günah.
Ayrıca ben sadece böyle bir olayın olduğunu söyledim bunun bir dini olay olduğunuda söylemedim.Allah bir şekilde ismini bize böyle yollarla gösteriyor.Ama bunu ben ne reklam amaçlı nede insanların kafasını karıştırmak amaçlı yapıyorum.
-
Ulan Bi Dinî veya Siyasi Konuda da Konu Üstüne Tartışsanız ya Hayrına.. Konu Bal, Arı Börtü Böcük Bide Son Yorumlara bah Töbeea..
Halbuki Mantıklı Bir Açıklaması Var Bu Durumun.. Malumunuz Küresel Isınma ve Arıların Soyu Tükenecek, E İşte Şahadet Getiriyolar..
-
teodos tarihten bihaber olduğun belli arkadaş.Osmanlıya Matbaayı getiren İbrahim Müteferrikayı duymussundur umarım.Bu kişi macaristanda bir papazdı.Üstadlarının yasakladığı olan barnaba incilini kilisenin kütüphanesinde bulup okuduğu zaman Müslüman oldu 1.
2.124 Bin Peygamber nemi demiş? eğer senin bundan haberin yoksa senle tartışmaya bile girmek istemiyorum.Resmen cehalet var ya!!nurcu değilim aynı zamanda belirteyim ! Zekeriya beyazda diplomalı bi alim sayılıyor türkiyede süleyman ateşte yaşar nuri öztürkte Allah hidayet nasip etsin. -
Sufi bunu yazdı:
Bu kadar kastırma hacı,ne gerek var samanyolunun derininde,ordada bişeymi yazıyo yoksa...Bitkinin atomlarındada bişey yazıyodur kesin...Hadi indik diyelim en derine seninde en derinine indik bitkininde ne çıktı karşımıza? aaa ikisininde hammaddesi aynı bak sen şu işe yahu..Nasıl olur efenim insan düşünür bikere bitkiyle insan nasıl bir olurmuş? E in atomaltı parçacıklara sendekiyle aynı işte..Bir tohumu alıyosun ekiyosun sonra ne oluyo ektiğin tohuma bağlı olarak bi çiçek oluyo.Atıyorum menekşe oluyo..Peki soracan neden nergis değilde menekşe oluyo? E ne yapsın genetik kodları menekşe olmasına izin veriyo..Menekşe olmasını sağlayan genetik kodları kim dizmiş?Kimse dizmemiş abicim öyle evrimleşmiş eleman artık menekşe oluyo...Tabii dinlerin tutunduğu başlıca sorular var dediğim gibi..Bilimi vizyonu henüz o sorulara cevap verecek kadar geniş değil..Zamanla oda olacak herşey sırayla...Haa bu arada Nasa böyle bişey yapmaz,bilimi ve bilimselliği savunan hiçbir kurum bu şekilde bir araştırmaya gitmez...